Opublikowano 24 sierpnia 20213 l 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Czy dobrze zauważyłem, że te DLCki są wszystkie w XGP? Nie wszystko. Niestety do wasteland nie ;(
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l Autor myśle że nie będzie, dla mnie ten stream to strata czasu szczerze mówiąc
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l Jak mówili, że będą gry na 2021 to liczyłem na coś o Halo, więcej Godrizona, może jakiś The Gunk i dodatkowo ten Scorn, bo wciąż nie wiadomo co z tego będzie. ;/
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l 1 minutę temu, Wredny napisał: Wygląda trochę jak Kingdoms of Amalur: Reckoning. Wyglada jak soulsy z pastelach WoW.
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l Fajnie, że CS 3 zawędruje do GP ale póki co zapomnieli zrobić polskiej wersji do tych dostępnych gier.
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l Zastanawiam się kiedy jebnie bańka gamepassa, bo co rusz są tam duże premiery.
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l Autor Teraz, kudlaty88 napisał: A podali date tego CK 3 na konsolach bo mi ucieklo z tego co widze, nie podali precyzyjnej daty, wiadomo tylko że ma wyjśc w tym roku xd
Opublikowano 24 sierpnia 20213 l Gunk wygladajak coś mocno nie dla mnie. NIe wiem co nie tak ale jakos mnie to nie przyciąga.