Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

XBOX (XBOX Series X|S, XBOX on PC, XBOX Cloud) - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Ale ja nic nie mam do tych gier. Właśnie się rozglądam na eBayu za nimi xd

• Odpowiedzi 39,9 tys.
  • Wyświetleń 3,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Kilka słów o nowej strategii od Ashy Sharmy XBOX:

Opublikowano

Kazdy normalny, zdrowy chlop woli zwalic byka niz grac w gierki dla dzieci.

Opublikowano
  • Autor

Tym razem szybko przeszliśmy drogę:

"Co ten asax pierdoli?!" do "wiadomo, że każdy normalny, zdrowy chłop woli zwalić byka niż gierki dla dzieci".

Z płytami, stagnacją, grami usługami, czy wpływem Kinecta na sprzedaż X360 było podobnie, ale tam akceptacja zajęła trochę dłużej.

Opublikowano

@ASX potrzebuję konkretów od fachowca, jaką przewidujesz polską cenę i dostępność xbox series x w edycji na 25-lecie? Czy konsola będzie do kupienia na polskim rynku? Jak to było z tą wcześniejszą limitką galaxy coś tam?

Opublikowano
  • Autor

Nie mam pojęcia szczerze mówiąc. Ale zgaduje się że cena będzie bardzo wysoka, a dostępność żadna lub znikoma

Opublikowano
2 minutes ago, ASX said:

Nie mam pojęcia szczerze mówiąc. Ale zgaduje się że cena będzie bardzo wysoka, a dostępność żadna lub znikoma

Dla YouTuberów i influ dostępność będzie wystarczająca, dla graczy żadna.

Opublikowano

Mi wystarczy ten pad rocznicowy, kupiłem poprzedni 5 lat temu i do dzisiaj na nim gram to teraz poprzedniego do pudełka a przesiądę się na nowego

Opublikowano

Mi się wytarły analogi na obrzeżach i palec się ślizga, jednak wolę te wypukłe grzybki co są w Pro Controllerze i Dual Sensie. Te wklęsłe z Xboxów i Steam Decka praktyka pokazała, że na dłuższą metę są wadliwe.

Opublikowano
  • Autor

U mnie też się wytarły gałki w tym na 20 lecie , w pozostałych zresztą też. Więc coś z tymi gumkami jest nie tak. Ale na Alieexpress zamówiłem sobie zamienniki za 2 zł.

Opublikowano

Ogólnie te pady od Xboxa to gówno jak chuj, każdy jeden zaczyna driftować. Na szczęście można te części kupić na aliexpress i łatwo wymienić nawet bez lutowania.

Opublikowano
9 minutes ago, ASX said:

U mnie też się wytarły gałki w tym na 20 lecie , w pozostałych zresztą też. Więc coś z tymi gumkami jest nie tak. Ale na Alieexpress zamówiłem sobie zamienniki za 2 zł.

Norma na Xboxie, mam wytarte analogi w padach z Xbox OG, X360, Xbox One (używałem do PC bo One nigdy nie miałem) i XSX. Nie miałem i nie mam tego typu problemów ma żadnych z padów Dual Shock począwszy od PSX na Dual Sense kończąc.

Poza analogami raczej nie do zdarcia, czasem tylko triggery skrzypiały ale samo przeszło.

Opublikowano

Ja też nie mam tych problemów z padami od PlayStation bo to się wyciera jak się tych padów używa.

Opublikowano
10 minut temu, devilbot napisał(a):

nawet bez lutowania.

? Jak? Niedawno przelutowywałem całą gałkę i jeju jaki to był ból dupy żeby to ogarnąć.

Opublikowano

Ja wymieniałem tylko taką część z zielonym plastikiem i to pomogło na drifty, znalazłem jakiś tutorial w necie, w padach od ps5 też da się tylko to wymienić i jest jeszcze łatwiej

pobrane.webp

Opublikowano

U nich w ekosystemie wszystko ma killswitch. Trzeba używać bo przepadnie

Opublikowano
4 minuty temu, Ukukuki napisał(a):

Jak się nie używa dual sense to analogi zaczynają się utylizować i kleić.

Tia dokładnie, używam tego malo więc jak mam zagrac na ps5 to jest dramat.

Opublikowano
53 minuty temu, devilbot napisał(a):

U nich w ekosystemie wszystko ma killswitch. Trzeba używać bo przepadnie

Zgadza się...szkoda że klapy nie używały napędu i przepadł a teraz jakieś strajki, płacze.

Opublikowano
1 godzinę temu, Ukukuki napisał(a):

Jak się nie używa dual sense to analogi zaczynają się utylizować i kleić.

No nie gadaj, że jest ten sam problem co 20 lat temu XD

2 godziny temu, devilbot napisał(a):

Ogólnie te pady od Xboxa to gówno jak chuj, każdy jeden zaczyna driftować. Na szczęście można te części kupić na aliexpress i łatwo wymienić nawet bez lutowania.

Dlatego tym razem kupiłem pad od 8bitdo :p

Opublikowano
4 minuty temu, SnoD napisał(a):

No nie gadaj, że jest ten sam problem co 20 lat temu XD

No po sprzedaniu plejki zostawiłem sobie pada pod PC i jak ostatnio chciałem pograć w ich eksa na PC to się nie miło zaskoczyłem.