Opublikowano 12 lipca12 lip Ale ja nic nie mam do tych gier. Właśnie się rozglądam na eBayu za nimi xd
Opublikowano 12 lipca12 lip Kazdy normalny, zdrowy chlop woli zwalic byka niz grac w gierki dla dzieci.
Opublikowano 13 lipca13 lip Autor Tym razem szybko przeszliśmy drogę:"Co ten asax pierdoli?!" do "wiadomo, że każdy normalny, zdrowy chłop woli zwalić byka niż gierki dla dzieci".Z płytami, stagnacją, grami usługami, czy wpływem Kinecta na sprzedaż X360 było podobnie, ale tam akceptacja zajęła trochę dłużej.
Opublikowano 13 lipca13 lip @ASX potrzebuję konkretów od fachowca, jaką przewidujesz polską cenę i dostępność xbox series x w edycji na 25-lecie? Czy konsola będzie do kupienia na polskim rynku? Jak to było z tą wcześniejszą limitką galaxy coś tam?
Opublikowano 13 lipca13 lip Autor Nie mam pojęcia szczerze mówiąc. Ale zgaduje się że cena będzie bardzo wysoka, a dostępność żadna lub znikoma
Opublikowano 13 lipca13 lip 2 minutes ago, ASX said:Nie mam pojęcia szczerze mówiąc. Ale zgaduje się że cena będzie bardzo wysoka, a dostępność żadna lub znikomaDla YouTuberów i influ dostępność będzie wystarczająca, dla graczy żadna.
Opublikowano 13 lipca13 lip Mi wystarczy ten pad rocznicowy, kupiłem poprzedni 5 lat temu i do dzisiaj na nim gram to teraz poprzedniego do pudełka a przesiądę się na nowego
Opublikowano 13 lipca13 lip Mi się wytarły analogi na obrzeżach i palec się ślizga, jednak wolę te wypukłe grzybki co są w Pro Controllerze i Dual Sensie. Te wklęsłe z Xboxów i Steam Decka praktyka pokazała, że na dłuższą metę są wadliwe.
Opublikowano 13 lipca13 lip Autor U mnie też się wytarły gałki w tym na 20 lecie , w pozostałych zresztą też. Więc coś z tymi gumkami jest nie tak. Ale na Alieexpress zamówiłem sobie zamienniki za 2 zł.
Opublikowano 13 lipca13 lip Ogólnie te pady od Xboxa to gówno jak chuj, każdy jeden zaczyna driftować. Na szczęście można te części kupić na aliexpress i łatwo wymienić nawet bez lutowania.
Opublikowano 13 lipca13 lip 9 minutes ago, ASX said:U mnie też się wytarły gałki w tym na 20 lecie , w pozostałych zresztą też. Więc coś z tymi gumkami jest nie tak. Ale na Alieexpress zamówiłem sobie zamienniki za 2 zł.Norma na Xboxie, mam wytarte analogi w padach z Xbox OG, X360, Xbox One (używałem do PC bo One nigdy nie miałem) i XSX. Nie miałem i nie mam tego typu problemów ma żadnych z padów Dual Shock począwszy od PSX na Dual Sense kończąc.Poza analogami raczej nie do zdarcia, czasem tylko triggery skrzypiały ale samo przeszło.
Opublikowano 13 lipca13 lip Ja też nie mam tych problemów z padami od PlayStation bo to się wyciera jak się tych padów używa.
Opublikowano 13 lipca13 lip 10 minut temu, devilbot napisał(a):nawet bez lutowania.? Jak? Niedawno przelutowywałem całą gałkę i jeju jaki to był ból dupy żeby to ogarnąć.
Opublikowano 13 lipca13 lip Ja wymieniałem tylko taką część z zielonym plastikiem i to pomogło na drifty, znalazłem jakiś tutorial w necie, w padach od ps5 też da się tylko to wymienić i jest jeszcze łatwiej
Opublikowano 13 lipca13 lip Jak się nie używa dual sense to analogi zaczynają się utylizować i kleić.
Opublikowano 13 lipca13 lip 4 minuty temu, Ukukuki napisał(a):Jak się nie używa dual sense to analogi zaczynają się utylizować i kleić.Tia dokładnie, używam tego malo więc jak mam zagrac na ps5 to jest dramat.
Opublikowano 13 lipca13 lip 53 minuty temu, devilbot napisał(a):U nich w ekosystemie wszystko ma killswitch. Trzeba używać bo przepadnieZgadza się...szkoda że klapy nie używały napędu i przepadł a teraz jakieś strajki, płacze.
Opublikowano 13 lipca13 lip 1 godzinę temu, Ukukuki napisał(a):Jak się nie używa dual sense to analogi zaczynają się utylizować i kleić.No nie gadaj, że jest ten sam problem co 20 lat temu XD2 godziny temu, devilbot napisał(a):Ogólnie te pady od Xboxa to gówno jak chuj, każdy jeden zaczyna driftować. Na szczęście można te części kupić na aliexpress i łatwo wymienić nawet bez lutowania.Dlatego tym razem kupiłem pad od 8bitdo :p
Opublikowano 13 lipca13 lip 4 minuty temu, SnoD napisał(a):No nie gadaj, że jest ten sam problem co 20 lat temu XDNo po sprzedaniu plejki zostawiłem sobie pada pod PC i jak ostatnio chciałem pograć w ich eksa na PC to się nie miło zaskoczyłem.