Opublikowano 14 lipca14 lip 15 godzin temu, SnoD napisał(a):Ja wziąłem na kablu, ale jest też bezprzewodowy, ale prawie dwa razy droższy. Ja w MM dałem za przewodowy 160 zł.8BitDo Ultimate 3E Controller for Xbox jest drogi (taki odpowiednik od 8bitdo dla elite z xboksa), ale już Ultimate 3 Controller for Xbox - Lavender Dusk jest tańszy, przy czym wciąż bezprzewodowy z Xboksem. Ja czekam na inną wersję kolorystyczną i biorę ten drugi.https://www.amazon.co.uk/dp/B00P5DSM6Qhttps://www.amazon.co.uk/dp/B00LGUTUSG4 minuty temu, ASX napisał(a):Wg tzw. insjaderow ma się to dziać automatyczniewedług prezydenta dudy ma się to łączyć z ostrym cieniem mgłypo co podajesz jakieś śmieci, dowody, DOWODYYYY daj
Opublikowano 14 lipca14 lip 23 minuty temu, GearsUp napisał(a):Tylko czysto teoretycznie czy jak straciłbym dostęp do konta po przypisaniu wszystkich płyt do niego jako cyfrówki to ten co przejął konto musi wygasić cyfrową licencję czy automatycznie to się zadzieje po włożeniu tej płytki do innej konsoli z innym kontem. Takie smaczki mnie ciekawiąWkładasz płytę, masz licencję na cyfrę. Ktoś inny włoży płytę to on ma licencję na cyfrę a ty już nie. Zapierdolą ci konto, zrobisz nowe i włożysz płytę to ty masz licencję na cyfrę, a hakier nie. Prościej się nie da wytłumaczyć.
Opublikowano 14 lipca14 lip O, znalazłem translator na nintendowski: taki game key card tylko z tą róznicą, że dopóki nie dzielisz się płytą to nie musisz mieć jej w napędzie żeby grać.
Opublikowano 14 lipca14 lip A jeśli nowe Halo jest Play Anywhere w cyfrze, to jak kupię pudło i sczytam licencję to mam też PA? Coraz więcej smaczków
Opublikowano 14 lipca14 lip 1 minute ago, drozdu7 said:A jeśli nowe Halo jest Play Anywhere w cyfrze, to jak kupię pudło i sczytam licencję to mam też PA?Coraz więcej smaczkówASX mówił, że ma być Play Anywhere co jest spoko bo mam ponad 20 pudełek na Xboxa i część z nich m.in. Residenty ma PA więc liczę na to.
Opublikowano 14 lipca14 lip 9 minut temu, drozdu7 napisał(a):A jeśli nowe Halo jest Play Anywhere w cyfrze, to jak kupię pudło i sczytam licencję to mam też PA?Coraz więcej smaczkówWy czytaliście w ogóle te artykuły co były tutaj wrzucane czy tylko po nagłówkach jako tako i fajrant? xD Tak, PA, granie w chmurze, stream your own game i wszystko to co się wiąże z cyfrą na Xboxie
Opublikowano 14 lipca14 lip 2 minuty temu, Bzduras napisał(a):Wy czytaliście w ogóle te artykuły co były tutaj wrzucane czy tylko po nagłówkach jako tako i fajrant?Ja czytam tylko analizy forumka do nagłówków
Opublikowano 14 lipca14 lip Autor Jeśli ten program wejdzie w życie to może sam zacznę na nowo kupować pudełka. Bo będę mógł mieć wszystkie zalety cyfry, a jednocześnie pudełka są często tańsze. Brzmi to troche zbyt pięknie by było prawdą, więc pewnie będzie jakiś haczyk
Opublikowano 14 lipca14 lip 2 minutes ago, ASX said:Jeśli ten program wejdzie w życie to może sam zacznę na nowo kupować pudełka. Bo będę mógł mieć wszystkie zalety cyfry, a jednocześnie pudełka są często tańsze.Brzmi to troche zbyt pięknie by było prawdą, więc pewnie będzie jakiś haczykTo, że będzie to pełnowartościową cyfrą razem z PA trochę mi sę gryzie z naszymi wcześniejszymi dyskusjami o licenchach. Czy wydawcy zgodza się na to, by gratisowo rozdwać wersje PC? Nie wiem, dlatego wolę poczekać aż faktycznie ten program wejdzie w życie (lub nie) bo żadnych oficjalnych informacji na jego temat jeszcze nie dostaliśmy.
Opublikowano 14 lipca14 lip Niech jeszcze przy okazji potwierdzą, że w związku z tym granie online będzie za friko jak na pc (czyli tak, jak powinno być w normalnym świecie) i będzie niezłe combo.
Opublikowano 14 lipca14 lip Prognozowana sprzedaż Helixa i ps6.Polecam lekturę.https://www.purexbox.com/news/2026/07/xbox-project-helix-vs-ps6-data-firm-reveals-its-forecasted-sales-figures-for-each
Opublikowano 14 lipca14 lip dobra, nie będę specjalnie tematu z ankietą zakładać, ale chciałbym poznać wasze zdanie, bo ms teraz ze względu na ceny redefiniuje swoje podejście do heliksa: wolelibyście tego zapowiadanego wcześniej (plus ewentualne plotki), czy ucieszyłby was powrót do takiej typowej, zamkniętej platformy? no po prostu typowego konsolowego następcy series x/sps. przy założeniu, że helix droższy, a konsola tańsza oczywiście
Opublikowano 14 lipca14 lip 1 minutę temu, messer33 napisał(a):Helix tylko na steam.Tego nawet nie brałem pod uwagę, ale no spoko, dla niektórych to może być opcja. Czyli w sumie gotowy pecet ala Steam Machine, tylko wydajny, dla kogoś, kto nie lubi grzebać w typowym pececie. Chociaż gdyby coś takiego powstało, to i każdy pecet by dostał taki interfejs.
Opublikowano 14 lipca14 lip Teraz, jimmy napisał(a):bez znaczenia, i tak przejebie generację jak wszystkie do tej porytylko jeśli znowu zejdą z obecnego toru - tak jak robili to do tej poryoczywiście nie piszę o zajęciu 1 czy 2 miejsca sprzedaży, tylko nadrobieniu tej przepaści do sensownego poziomu, ms musi odbudować zaufanie, ale sony też już go nie ma. Edytowane 14 lipca14 lip przez krzysiek923
Opublikowano 14 lipca14 lip sony zajebało samobója z płytkami ale te zielone downy z zmianą strategii co 2 tygodnie to też nie wiadomo czego się spodziewać
Opublikowano 14 lipca14 lip Oczywiście dla Jimmych najważniejsze kto wygra generację, a że przy okazji jest wyjebany we wszystkie otwory to nie jest ważne ;)
Opublikowano 14 lipca14 lip Helix to będzie zwykła konsola jak series x. Ale dla developerów pod spodem będzie to zwyczajne pc i portowania będzie tańsze z tego co pokazał brodacz kiedyś tam na prezentacji.Ja nie rzucę się na premierę, mam w co grać i pewnie będę miał przez najbliższe lata na series x, a ciężko mi będzie wyjebać 5-6tys zł na nową konsolę.Oczywiście nic mnie już nie zdziwi nawet to jakby anulowali Helixa itpA to że przegra generację średnio mnie obchodzi ważne że ja znowu wygram tanimi kodami na gamepassa i kluczykami gier z innych regionów.No i potężne exy się szykują.
Opublikowano 14 lipca14 lip Falloucik new vegas 2 i remaster jedynki na wzór obliviona ominie posiadaczy sony ps6? Mega mnie to cieszy
Opublikowano 14 lipca14 lip 7 minut temu, devilbot napisał(a):Helix to będzie zwykła konsola jak series x. Ale dla developerów pod spodem będzie to zwyczajne pc i portowania będzie tańsze z tego co pokazał brodacz kiedyś tam na prezentacji.nie do końca, wydaje mi się, że nawet jeśli pójdą w kierunku, o którym piszesz, to zostawią możliwość grzebania w ustawieniach graficznych pod siebie i de facto nadal będzie to takie steam xbox machine, z pecetowymi wersjami, tymi z pecetowej apki na windowsieprzy założeniu, że wykluczają inne sklepy, jak było za bond0:59