Opublikowano 16 lipca16 lip Wjechała wyprzedaż na MS Store. Można sobie jeszcze pomniejszyć rachunek lecąc do Islandii :)
Opublikowano 16 lipca16 lip z dupy porównanie ale telefony po 5k normalnie schodzą to konsole do gierek dla dzieci też pójdą
Opublikowano 16 lipca16 lip No z dupy bo pewnie większość ludzi na planecie ma taki telefon do 1tys zł
Opublikowano 16 lipca16 lip Autor Problem z porównaniem do telefonów jest taki, że na smartfonach można zrobić o wiele więcej niż na konsolach.
Opublikowano 16 lipca16 lip Ale nie ma Quick Resume i Positrona. Funkcje dzięki, których Helix będzie schodził jak świeże bułeczki
Opublikowano 16 lipca16 lip 35 minutes ago, pawelgr5 said:Ale pudelek tez na nich nie odpalisz to zupełnie jak na konsolach nowej generacji
Opublikowano 16 lipca16 lip Eh a Vita w wersi GSM mogla byc telefonem i odpalac gierki (w pudlach tez).
Opublikowano 16 lipca16 lip A wcześniej nokia n gage telefon a miał gry w pudełkach, mam gdzieś jeszcze splinter cella
Opublikowano 16 lipca16 lip Aktualizacja z grafikami w formie "plakatu" zamiast "kwadratu" w bibliotece już dostępna. Dodatkowo przywrócili wcześniejszą długość tagu gracza i znowu jest 15 znaków zamiast 12.
Opublikowano 16 lipca16 lip 1 minute ago, krzysiek923 said:Aktualizacja z grafikami w formie "plakatu" zamiast "kwadratu" w bibliotece już dostępna. Dodatkowo przywrócili wcześniejszą długość tagu gracza i znowu jest 15 znaków zamiast 12.No i to by było na tyle a człowiek liczył na jakiegoś positrona
Opublikowano 16 lipca16 lip Prawie uwierzyłem w tego positrona.Przecież to nawet prawnie by się nie spinało robić sobie digitale ze starych płyt xd
Opublikowano 16 lipca16 lip Nie mam już żadnej płyty na Xboksa (poza Gears 2, ale i tak leżą, bo leżą), więc wszystko jedno. Irytuje mnie natomiast "lista życzeń", bo fajnie by było, gdyby faktycznie dało się ją przeglądać w formie listy, a nie wielkich kafli. I nawet nie da się tego posortować alfabetycznie, domyślnie jest tylko według daty dodania.
Opublikowano 16 lipca16 lip To co, nie będzie jednak tego Pisariona? A już się napalałem na horzę 3 w 120 fps na taborecie.
Opublikowano 16 lipca16 lip przecież positron miał być dla insiderów najpierw, a to globalna aktualizacja
Opublikowano 17 lipca17 lip Autor Fallout od Obsidian oraz remastery Fallouta 3 i New Vegas oficjalnie potwierdzone
Opublikowano 17 lipca17 lip 22 minuty temu, ASX napisał(a):Fallout od Obsidian oraz remastery Fallouta 3 i New Vegas oficjalnie potwierdzoneCiekawe czy się wyrobią z wypuszczeniem tego nowego Fallouta zanim MS zamknie im studio.