Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nowy film od samego Nolana. Bardzo klimatyczny zwiastun, jestem mega zaintrygowany..

• Odpowiedzi 165
  • Wyświetleń 24,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Lol ja wiem że obrońcy Nolana potrafią być straszni. Ale pisanie że nie zrobił dobrego filmu jest zwyczajnie śmieszne. Memento jest świetne, Prestiż, Incepcja, Mroczny Rycerz (zarzut o zeszmacenie Bat

• Obejrzane i świetny film. Dobrze, że nie byłem w kinie bo parę razy sobie przewijałem zawiłości. Nolan umie dobre filmy robić. Nie wiem czy stawiałbym go wyżej niż Incepcja ale bardziej mi się podobał

• Nie widziałem ani jednego dobrego filmu Nolana. Incepcja kompletnie mi nie podeszła, a za zeszmacenie Batmana to z Nolana powinni drzeć pasy...

Opublikowano

Nolana biorę w ciemno. I znowu te zabawy z czasem, które u niego uwielbiam. Coś czuję, że nie skończy się na jednej wizycie w kinie. :lapka:

Pierwszy, oficjalny plakat:

Spoiler

EMK4togU8AAbaBh?format=jpg&name=4096x409

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Fhoi czekanko.

Opublikowano

No, po odskoczni, która okazała się jego najsłabszym filmem, wygląda na to, że Nolan wraca do tego, co wychodzi mu najlepiej. Oczywiście czekam. 

Opublikowano

Ciekawe czym tym razem się inspirował skoro Incepcję zerżnął z Kaczora Donalda;)

Opublikowano

Myszką Miki.

Opublikowano

ostatni raz na filmie Nolana w kinie bylem w 2010 a ten obejrze najprawdopodobniej dopiero na DVD. 

Opublikowano
4 godziny temu, _M_ napisał:

obejrze najprawdopodobniej dopiero na DVD. 

Na czym? XD

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ciekawe czy Tenet wywinduje młodego Washingtona, w Ballers i BlacKkKlansman był bdb, aktorskie geny po ojcu, hehe - w sumie szkoda, że przez football amerykański tak późno zaczął.

Opublikowano

Już przy okazji BlackKklansman pisałem że ma dobrego ryja. 

Wogóle klimatem jakby sequel Incepcji. 

Ja tam lubię te thrillery Nolana i ogólnie jego filmy (chociaż wiem że jego fanbase jest straszny) . Wiem że bedzie to conajmniej przyzwoita rozrywka. 

Ps. W życiu bym nie powiedział, że Pattinson takie odrodzenie odyebie

Opublikowano

Na tych urywkach to akurat ani Washington jr ani Pattinson jakoś szczególnie nie błyszczą. Ta gadka o samolocie po ekranie tytułowym jak z jakiegoś taniego buddy movie. 

Na razie jestem umiarkowanie zainteresowany. Na pewno spore pole do popisu dla ludzi od praktycznych efektów, ale manipulacje czasem to śliski temat. Przy Intersetellar (zamiast tego Dunkierka w segemencie "maker of" xD)  udało się wyjść obronną ręką, ale czy konwencja thrillero-akcyjniaka nie położy sensu i logiki na ołtarzu efektowności to się okaże. 

Opublikowano

Ja tam się jaram i nie oglądam już nic ponad pierwszy teaser.

Wedle tej listy wiele krajów zamierza otworzyć kina w okolicach czerwca (a wiele już otworzyło), więc możliwe, że nie przełożą premiery. Wydaje mi się, że ten film będzie zbawieniem dla kin dostarczając im pokaźny zastrzyk pieniędzy.

Opublikowano
W dniu 22.05.2020 o 09:21, sprite napisał:

Ale będą mózgi wybuchać.

Czy ja wiem.

Bardzo prosty koncept jak dla mnie.

Póki co jarańsko takie 5/10.

Opublikowano

Jak nie przełożą premiery to zapowiada się pierwsza wizyta w kinie od czasu epidemii (i w ogóle w tym roku). Chyba na nic w temacie filmów w tym roku tak nie czekam. 

Opublikowano

Trailer nie porwał w ogóle, ale lubie takie motywy, to może sie przejde do kina.