Opublikowano 22 sierpnia 20222 l wygląda fajnie, to jedna z tych produkcji dla których jeszcze nie anulowałem HBO Max
Opublikowano 22 sierpnia 20222 l Tym smokiem się nie martwcie, bo teaser został wycięty z krótkiego filmiku, w którym HBO podsumowuje nadchodzące produkcje. Dickman jest kontrowersyjny, ale chyba nawet on sam nie odważyłby się na latające stwory
Opublikowano 22 sierpnia 20222 l wyglada zajebiscie moim zdaniem. Pascal super pasuje do roli. dziewczyna grajaca Ellie nie bardzo, ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia. ma jednak dosc charakterystyczna urode. skoro robi to gosc od czarnobyla to jestem spokojny, tamten byl moim zdaniem najlepszym serialem ostatnich kilku lat.
Opublikowano 22 sierpnia 20222 l Przecież Figaro Cie wkręca. Pascal jest spoko, ale Joel był bardziej chadem a nie soi boyem.
Opublikowano 22 sierpnia 20222 l Pascal spoko ale lepszy byłby Gerard Butler jak z Greenland. A Ellie cóż no faktycznie lekki down.
Opublikowano 22 sierpnia 20222 l szykuje się chyba dosyć wierna adaptacja, w czym na pewno pomaga fakt iż sama gra jest mocno filmowa więc dosyć łatwo ją przenieść
Opublikowano 22 sierpnia 20222 l Spójrzcie na minę dziewczyny jak próbuje celować z pistoletu a na minę Ellie z gry. Co poszło nie tak. Ciężko się na to patrzy. Po tym krótkim teaserze widać, że charakterem też się będzie różnic od Ellie z gry.
Opublikowano 22 sierpnia 20222 l 13 minut temu, messer88 napisał: Ale Bill jest zajebisty. W końcu Roy Swanson to musi być zajebisty.
Opublikowano 22 sierpnia 20222 l No gracze mogą mieć kilka zgrzytów, ale jestem przekonany że będzie to rzecz wysokiej jakości i odniesie sukces. Kur.wa czemu Wiedzmin trafił akurat do netflixa :((
Opublikowano 26 września 20222 l z jednej strony spoko, że Ellie nie gra kolorowa ale dla równowagi wzięli sowę z dałnem
Opublikowano 26 września 20222 l no kurwa wiem że pewnie będzie dobrze i hbo dostarczy ale do tej Ellie z downem trzeba będzie przywyknąć