Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

I bardzo dobrze, że bez loadoutów, wszystko sprowadzało się do tego żeby grać klasą wymaxowaną na multi. W Warzone powinno się grać tym co się znajdzie lub zdobędzie. Ewentualnie jak już miały być te loadouty żeby nie było płaczków, to powinny być trudniejsze do zdobycia. 

• Odpowiedzi 584
  • Wyświetleń 87 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• jezu jak w to sie pysznie gra. Jest tyle zwrotów akcji w trakcie gry że emocje są od początku do końca. Najlepszy BR, powtarzam, najlepszy BR   Wczoraj co odyebał @kubson  to nie mam pytań x

• Exploitowanie wślizgu przez streamerow pecetowcow z adhd to jest płynny movement xddddddddd   to jest najlepsza zmiana w MW2 ze to wypierdolili

• Nowy sezon, a w sklepie:  

Opublikowano

Ale chyba nie w takiej formie jak w Warzone 1. Dla mnie mogłoby ich nie być i o to mi chodziło w poprzednim poście. 

Opublikowano

Ale co że jak ma się mw2 to można wybrać że na początku gry już ma się dojebane w kosmos eq? xDD To niezły battle royale, ale sprawdze i tak :wujaszek:

Opublikowano
51 minut temu, Master_Lukas napisał:

Ale chyba nie w takiej formie jak w Warzone 1. Dla mnie mogłoby ich nie być i o to mi chodziło w poprzednim poście. 

Inna zasada będzie zdobywania zrzutów zaopatrzenia. Będzie można je zdobyć na 3 sposoby:

-przez zdobycie twierdzy okupywanej przez boty, tam trzeba będzie zrobić jakąś misję i za to dostaniemy swój zrzut 

-będzie też darmowy zrzut zaopatrzenia, ale chyba dopiero przy trzeciej strefie i będzie to rozwiązane inaczej niż w pierwszej części, gdzie ilość zrzutów była odpowiednia do ilości drużyn w danej strefie. Teraz jak będzie w naszej okolicy 5 drużyn, to 5 drużyn będzie walczyć o ten zrzut. Także kamperstwo przy zrzutach wejdzie na nowy poziom. 

-trzecia opcja to kupno swojej broni w sklepie zbudowanej w rusznikarzu, bez perków, bez wyposażenia, bez broni zapasowej. Sama broń główna. 

Edytowane przez Wooyek

Opublikowano
19 godzin temu, Figaro napisał:

jest już jakiś preload? 

Preload jest od 14-ego, grać będzie można 16-ego od godz. 19

Edytowane przez Wooyek

Opublikowano

Warzone będzie miał wszystkie Statystyki zerowane ktoś coś wie na ten temat?

Opublikowano
7 godzin temu, Pupcio napisał:

Ale co że jak ma się mw2 to można wybrać że na początku gry już ma się dojebane w kosmos eq? xDD To niezły battle royale, ale sprawdze i tak :wujaszek:

Nie, możesz kupić w sklepie zrzut zaopatrzenia, wtedy zdobędziesz jeden z stworzonych przez Ciebie, dojebanych zestawów. Normalnie zaczynasz z pięściami.

Opublikowano

a jo, coś tam pamiętam. Sorki grałem tylko z 3 miechy jak wyszedł ten warzonik to już pamięć nie ta :lapka:

Opublikowano

Niby jest już preload do ściągnięcia, wyszukuje go normalnie w store, ale jak to ściągnąć to nie mam pojęcia, coś nie funka. 

Opublikowano

A masz pełną wersję gry? Bo podobno jak ktoś ma pełną to nic już ściągać się nie będzie. Albo tylko kilka GB. 

U mnie niby Warzone jest zainstalowany i tylko 6GB zajmuje. 

Edytowane przez Wooyek

Opublikowano

Ja z tego battleneta też pobrałem legancko. 20+gb

Opublikowano

Osoby posiadające MWII NIE MUSZĄ pobierać nic, żeby grać w Warzone.

Opublikowano

Pooglądałem sobie filmiki codowych jutuberów i DMZ zapowiada się całkiem spoko. Okuratne takie, żeby sobie ze szwagrem postrzelać. Oby tylko nie wrócili do tego hopsasa movementu z poprzedniego warzone. I pocisków zapalających i debilnych skinów. Z warzone 2 tylko DMZ to mnie interesuje, bo BR to zawsze i wszędzie jebany będzie :cool:

Opublikowano

Poruszanie jest takie jak w MWII, więc hopsasa ograniczyli, slide cancelling też. Pojebane skiny będą na pewno, już skórki anime są.

Opublikowano

Ja mam nadzieje tylko że dadzą mi skórkę lewandowskiego w przyszłości!

Opublikowano
21 minut temu, Rozi napisał:

Poruszanie jest takie jak w MWII, więc hopsasa ograniczyli, slide cancelling też. Pojebane skiny będą na pewno, już skórki anime są.

jSkiny zawsze były w MWII. Tak samo jak te z leczniczą marihuaną. 

Opublikowano

co to jest to dmz? 

pierwsze wrażenie - ok, stary dobry warzone. wydaje się, że jest mało skrzynek, a dużo itemów osobno porozwalanych po półkach itd - zamiana na minus.

Opublikowano

Opublikowano

2 kille i śmierć od kosy bo kampiłem jak zwykła dziweczka :gigabeta: fajna ta pustynna mapka kurcze. Miło się gra