Pupcio 18 271 Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Często są giga lagi i to takie że gra nie ma sensu. Trzeba trafić na dobry serwer Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 A w DMZ graliście? Ten tryb ma ogromny potencjał Myślałem, że to będzie takie easy strzelanie, ale boty mają taką celność, że trzeba naprawdę uważać, bo zabijają w kilka chwil. Do tego ta niepewność, kiedy trafimy na innych graczy, którzy nas zabiją i stracimy bronie. Dla mnie mega, jak to rozwiną odpowiednio (usprawnienia, jakieś czasowe eventy), to będzie kupa funu. Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 856 Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 DMZ cos pieknego tylko prawie dwa razy prawie zlamalem klawiature w pol (cos tam sie polamalo) jak juz bylem z dyskami z questa ktorych szukalem po 2h i za kazdym razem jakas qrwa kamperska ze snajpa mnie zdejmowala. Ale caly czasz jest co tam robic. No juz slabo widze tryb BR albo nawet zwykle multi jak sobie pomysle ile miodu jest w tym trybie dmz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 21 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 Naprawili te lagi w Warzone? Widzę, że spierdolili coś innego, czy oni kurwa grają w swoją grę? Jebane kurwy: Edit: zagrałem solo, lagów nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 Wiadomo kiedy moga wprowadzic jakies nowe tryby typu DM albo Plunder? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 25 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2022 Udało się z Was komuś zdobyć to jebane M13B i chciałby się nim podzielić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 25 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2022 Już znalazłem chętnego, teraz ja mogę rozdawać Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 25 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2022 (edytowane) #dejm13mamchoromcurke Ale tak serio, to jak ktoś się podzieli to ja przyjmuję z pocałowaniem w pierścień. Edytowane 25 Listopada 2022 przez Metoda Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 26 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Fajny ten DMZ. Szczególnie jak robisz misje samemu z dobrym sprzętem, a gra dała zlecenie na twój łeb obcej drużynie Ale tryb ma potencjał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 26 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 DMZ nie nadaje się obecnie do gry solo, boty dostały takiego boosta, że skanują przez dym i ściany (polecam położyć się na odkrytym wagonie pociągu, strzelają przez burtę), a jak się padnie, to nie ma jak się podnieść. Self revive powinen być zawsze dostępny od początku dla solowego gracza. No i same misje nie są dostosowane - polecam uruchomić JEDNOCZEŚNIE 5 wież BSP. Ale potencjał jest i mam nadzieję, że IW posłucha graczy (xd) i będzie rozwijać to bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 26 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Godzinę temu, Rozi napisał: DMZ nie nadaje się obecnie do gry solo, boty dostały takiego boosta, że skanują przez dym i ściany (polecam położyć się na odkrytym wagonie pociągu, strzelają przez burtę), a jak się padnie, to nie ma jak się podnieść. Self revive powinen być zawsze dostępny od początku dla solowego gracza. No i same misje nie są dostosowane - polecam uruchomić JEDNOCZEŚNIE 5 wież BSP. Ale potencjał jest i mam nadzieję, że IW posłucha graczy (xd) i będzie rozwijać to bardziej. No SI ma powaloną celność. Najgorsi są opancerzeni, bo wlatują po kolei do domów, a człowiek nie nadąża wstawiać pancerzy i przeładowywać. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrwawaRyba 22 Opublikowano 26 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Mogliby dodać solo DMZ, jakoś fajnie zbalansowane. Teraz co nie wejdę do gry to każdy ma inne questy (kto robił ten matchmaking...) i nic nie idzie zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 26 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Do BR też mogliby solo dać EDIT: Kurde, jest No ale tak jak pisałem wcześniej - menu to jedno z najbardziej nieczytelnych gówien, jakie w życiu zaprojektowano, więc mi to umknęło. BTW... Też macie na klocku (podczas matchmakingu) taki komunikat, który zasłania ekran i nie da rady go zamknąć w żaden sposób? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Master_Lukas 202 Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Tak, jeszcze wczoraj wieczorem był i mocno wku..rwiał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Przegieli z poziomem trudnosci DMZ, jak sie nie ma ogarnietego teamu to w praniu slabo wychodzi. Przeciwnicy maja cela jak snajperzy strzelajac z kalachow bez lunety, bez kitu prawie auto-aim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PIOTR8642 30 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 Też macie zablokowany dostęp do suwaka zmieniającego jasność HDR w ustawieniach gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 3 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Wiadomo kiedy DMZ przestanie byc beta? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Heh, kurwy jebane popsuły sklepiki, teraz są randomowe i jeszcze rzadziej występujące Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 Wczoraj zaliczona pierwsza wygrana, w duosach Wygraliśmy, mimo tego, że po powrocie z Gułagu nie mogłem zakładać płyt Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 My teraz tylko mini royale gramy bo gra działa dużo lepiej przy małej ilości graczy. Nie ma lagów i problemow z rejestracją trafień. Potwierdza to tylko, że w zwykłym trybie jest zbyt wielu graczy na zbyt dużej mapie i silnik gry oraz serwery sobie z tym nie radzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 A ja nadal czekam na powrót grabieży 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 Ja tak samo xD Ostatnio w DMZ nie udalo mi sie uciec ani razu pomimo prawie 20 meczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 Gram i gram od premiery i ogólnie gra jest fajna, ale tak jakby wolę jedynkę. Mapa jest sporo gorsza, czytelność (nawet głupia strzałka na minimapie) i interfejs leży. Na meeega plus patent, ze słyszeniem innych graczy - rodzi to multum przezabawnych sytuacji, szczególnie w weekendy gdy napotykasz bandę pijanych/zjaranych ludków. No ale kluczem jest mapa, a ta jest po prostu gorsza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi