Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Resident Evil 8 Village

Featured Replies

Opublikowano

Może i Rose Winters wróci kiedyś do serii. Ukończy college, pójdzie do FBI i zastąpi odchodzącą na emeryturę Jill albo Claire.

To jest dopiero smutne, że jej ojciec:

nie dość, że oddał za nią życie i musiała dorastać bez niego, to w dodatku nigdy nie dowiedziała się jak wyglądał, bo nawet na nagrobku nie było jego fotografii... tak się nie robi panie Capcom : (

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 180,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Niby tylko 9h, ale treści jest tam od groma i ciut, ciut. Tak jak z RE2 Remake Capcom waliło trailerami i gameplayami pokazującymi 3/4 gry tak tutaj oglądając każdy gameplay, screen i trailer nie widz

• Ja tam jeszcze miałem spocone łapy w sekcjach z siostrami i ścigania mnie przez dużą Lejdi, aczkolwiek to było bardziej stresujące niż straszne. Tak czy owak fantastyczna gra.   Ostatnio sob

• W sumie, ten mem pasuje :v

Opublikowano
Godzinę temu, Czokosz napisał(a):

No ale to kto powinien być na jego miejscu ?

Może nie tyle, kto, ale raczej jak postać została wykreowana, bo mamy duży rozstrzał między scenkami a gameplayem.

W chwilę po tym jak w biegu sadzimy headshoty mamy scenki nieporadnego i trzęsącego się ze strachu bohatera i tak przez większość gry.

Opublikowano
30 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Jest, Wyspa w RE4 z helikopterem i gatling gunami. Jedynie regeneratorzy ją ratują.

Przecież to było dobre. Końcówka gry gdzie większość deweloperów już dawno wykorzystała wszystkie pomysły, a oni dorzucili helikopter do pomocy.

Opublikowano

Co wy gadacie, musi być Leon i Claire i Jill i Chris i może jeszcze jakiś Wesker albo Weskerowa, inaczej to chuj nie Resident mordo mówię ci

Opublikowano

Dobrze że w końcu zrozumiałeś bzdur )

Opublikowano

Dokładnie. I dlatego RE9 jest skreślony przez wszystkich na starcie i dosłownie nikt za tą grą nie czeka :)

Opublikowano
9 minut temu, Josh napisał(a):

Dokładnie. I dlatego RE9 jest skreślony przez wszystkich na starcie i dosłownie nikt za tą grą nie czeka :)

No właśnie chyba nie powinno tak być, bo występy dzieci protagonistów z poprzednich Residentów powinny być akceptowalne. Akurat Ethan nie miał koneksji w postaci bycia synem jakiegoś weterana/weteranki z Raccoon City albo innych miejsc, gdzie Umbrella narozrabiała.

No chyba że to też jest błąd w sztuce i fani RE oczekują, że w jakiejś 11-12 odsłonie taki 80 letni Leon dalej się będzie tłuk po amerykańskich miasteczkach albo europejskich wioskach poruszając się przy wsparciu kul ortopedycznych. Capcom chociaż próbuje iść na rękę fanom i zastępuje dawnych protagonistów ich dziećmi, żeby nie trafił się taki drugi Ethan spoza rodzinki RE, a tu dalej żle i niedobrze : (

Edytowane przez Czokosz

Opublikowano

to-ktory-kurwa-jest-synem-kogo.jpg

Ethan nie miał żadnej koneksji z nikim, a całe jego story to był jak filler z Naruto Shippudena. Gdyby nie gościnny występ Chrisa i wątek Mirandy jako mentorki Spencera, to równie dobrze mogliby nazwać tę grę inaczej, bo w ogóle nie byłaby powiązana z resztą Residentów.

Nikt tu naprawdę nie ma problemu z nowymi bohaterami, o ile będą zrobieni DOBRZE. Ethan był chujowy, Grace zapowiada się co najmniej obiecująco i jako postać sama w sobie i jako łącznik między poprzednimi Residentami. Tak tylko przypomnę, że w RE6 przewinął się Piers, który spokojnie mógłby dołączyć do sztandarowej ekipy na stałe, a nawet zastąpić Chrisa, gdyby tylko Capcom miało jaja inaczej zakończyć jego kampanię i chyba nigdy nie widziałem, żeby ktoś narzekał na tego gościa. Moira w Revelations 2 też była spoko, w trakcie wydarzeń z RE9 byłaby już dorosła, nie miałbym żadnego problemu, gdyby została główną bohaterką. Możliwości poza Chrisem i Leonem jest mnóstwo, tylko Capcom do tej pory z jakiegoś dziwnego powodu nie potrafiło ich wykorzystać, a jedyne na co było stać ich scenarzystów to jakiś pozbawiony twarzy blondasek, który sam do końca nie wiedział czy jest wystraszony czy ma zgrywać śmieszka czy twardziela i którego pewnie już nigdy więcej w tej serii nie zobaczymy. Boże, ile ja miałem ubawu podczas grania w dodatek Shadow of Rose, kiedy

spoiler

pojawił się Ethan i w trakcie cut scenek kamera pociła się jak ja podczas porannego zatwardzenia, żeby tylko nie pokazać jego mordy w którymś ujęciu. Nigdy nie pojmę czemu Capcom robiło z tego taką tajemnicę