Bzduras 12 325 Opublikowano 17 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 Tu już recenzja, którą przewrażliwieni na spoilery powinni skipnąć, bo w tle leci nagrany gameplay a nie jakiś preroll od Capcomu jak w innych materiałach. Laska 100h jebnęła w tej grze Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 17 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 Przeglądając listę trofeów można było zauważyć, że coś się nie zgadza i niestety Capcom wywalił jedną z najlepszych walk w grze Spoiler Wycięli bossa U3 tego na wyspie pomiędzy starciami z Krauserem Być może wróci w Separate Ways, ale i tak szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 17 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 2 minuty temu, Zwyrodnialec napisał: Przeglądając listę trofeów można było zauważyć, że coś się nie zgadza i niestety Capcom wywalił jedną z najlepszych walk w grze Pokaż ukrytą zawartość Wycięli bossa U3 tego na wyspie pomiędzy starciami z Krauserem Być może wróci w Separate Ways, ale i tak szkoda. No bez jaj, to potwierdzone info? Szkoda... może dali coś w zamian. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 17 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 W sumie to dobrze, bo chodzenie w tej klatce było straszne Cytuj Odnośnik do komentarza
_D23 83 Opublikowano 17 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 Deluxe Edition jest tylko cyfrowo? Nie ma pudła? Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 18 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 3 godziny temu, Bzduras napisał: Tu już recenzja, którą przewrażliwieni na spoilery powinni skipnąć, bo w tle leci nagrany gameplay a nie jakiś preroll od Capcomu jak w innych materiałach. Laska 100h jebnęła w tej grze Co za niespodzianka, Capcom kazał zdjąć wideo do premiery gry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 18 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 Dobrze, że zdążyłem obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 18 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 Kiedyś oglądałem na YT filmik kolesia który porównywał RE5 do RE4 i wychodziło na to że jest to ta sama gra tylko z opcją gry we dwóje. Co było w tamtym okresie po zmianie kamery kolejnym rewolucyjnym krokiem dla serii. RE6 nie jest w żaden sposób lepszy od RE5 dlatego jeśli już miałbym wybierać następny remake to niech to będzie ta Veronica. RE5 mnie oczarował, wciągnął na długie godziny w co-op, potem jeszcze kilka kolejnych w Desperate Escape. RE6 całkowicie rozczarował wszystkim, początek scenariusza Leona był dobry ale potem zrobiło się gorzej. Raz ją ukończyłem i nie rozumiem tego którym jest darzona przez fanów. No ale są gusta i guściki. Może jakby zrobili od nowa to kto wie. Spoiler Jedyną rzeczą którą bym poprawił w RE5 jest Ai Shevy Alomar Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 18 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 6 minut temu, darkos napisał: Kiedyś oglądałem na YT filmik kolesia który porównywał RE5 do RE4 i wychodziło na to że jest to ta sama gra tylko z opcją gry we dwóje. Najlepsza recka. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 18 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 20 minutes ago, Square said: Najlepsza recka. TAK !!! To właśnie ten filmik. G e n i a l n y Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 18 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 Recenzja Review Territory też była dobra "babka opędzlowuje ci torbę i nie wiesz kiedy" od 9:30 RE5 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 18 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 12 godzin temu, KrYcHu_89 napisał: No bez jaj, to potwierdzone info? Szkoda... może dali coś w zamian. Serio ? Ja nie będe tesknił, chyba najgorszy boss w czwórce. 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 18 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 1 godzinę temu, Zwyrodnialec napisał: Recenzja Review Territory też była dobra "babka opędzlowuje ci torbę i nie wiesz kiedy" od 9:30 RE5 Ale że Tadziu z takich niesmacznych żartów się śmieje? Masakra Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 18 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 Ale ktoś inny będzie tęsknił, to jest chujówka, że wycinają rzeczy i tryby dostępne w oryginale, za które policzą sobie później kasę jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 18 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 12 godzin temu, _D23 napisał: Deluxe Edition jest tylko cyfrowo? Nie ma pudła? Zapewne będzie można sobie zrobić upgrade do deluxa mając zwykłą wersje z pudła. Cytuj Odnośnik do komentarza
wodny1988 41 Opublikowano 18 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 23 minuty temu, Rozi napisał: Ale ktoś inny będzie tęsknił, to jest chujówka, że wycinają rzeczy i tryby dostępne w oryginale, za które policzą sobie później kasę jeszcze raz. The Mercenaries będzie za free, kampania Ady - tutaj nie wiadomo póki co. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 18 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 Ten chujowy boss wypada ale wrzucili biegającego Byczka z młotem. Więc może uda im się zachować balans. Coś usuniemy, coś dodamy w zamian. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 18 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 No i tak jest git. Dopóki coś dodają w miejsce usuniętej zawartości a długość gry na tym nie traci to nie widze problemu. Na tym powinno polegać rimejkowanie. Nie potrzebuje tej samej gry w ładniejszym opakowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 18 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 Jeszcze tylko kilka dni Nie wiem czy jest inna gra którą więcej razy skończyłem. Zapowiada się wybronie, a bałem się, że tak to skrócą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 124 Opublikowano 18 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 18 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 Sztosiwo stulecia nadchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 18 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 Jak coś to cyfrowa na Turcji wychodzi jakieś 169zl Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 18 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 1 hour ago, Donatello1991 said: Sztosiwo stulecia nadchodzi. Nie popadajmy tutaj w zbytnia euforię. Owszem Remake zacnie wyglada, mam sporo zmian w stosunku do pierwowzoru, ale to nadal past-genowa technologia podkręcona next-genowa śruba. Ja gre już kupiłem, pewnie świetnie będę sie bawił, ale mimo wszystko czekam na jakiejś mocne uderzenie, które w końcu pokaże moc nowej generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 18 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 5 dni Jan tam pudło, cyfra? Jak robicie? Desant na Nową Zelandię żeby szybciej odpalić na xie? Jakie pomysły? 2 minuty temu, walek napisał: Nie popadajmy tutaj w zbytnia euforię. Owszem Remake zacnie wyglada, mam sporo zmian w stosunku do pierwowzoru, ale to nadal past-genowa technologia podkręcona next-genowa śruba. Ja gre już kupiłem, pewnie świetnie będę sie bawił, ale mimo wszystko czekam na jakiejś mocne uderzenie, które w końcu pokaże moc nowej generacji. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 18 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 1 minutę temu, mozi napisał: 5 dni Jan tam pudło, cyfra? Jak robicie? Desant na Nową Zelandię żeby szybciej odpalić na xie? Jakie pomysły? Ja biere edycje delux ale jeszcze nie wiem z jakiego regionu Piateczek i tak wolny wiec nie ma pospiechu. Będzie grane cały weekend z przerwa na urodzinki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi