Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Resident Evil 4 Remake

Featured Replies

Opublikowano

Tu już recenzja, którą przewrażliwieni na spoilery powinni skipnąć, bo w tle leci nagrany gameplay a nie jakiś preroll od Capcomu jak w innych materiałach. Laska 100h jebnęła w tej grze :obama:

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 235,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Omg 

• Koniec, zrobione absolutnie wszystko co się dało w tej grze. Jak już się wie co i jak, to przez Pro leci się dosyć szybko nawet będąc "golasem". Może za jakiś czas rzucę się na run bez save'ów. 

• Niestety ale nie jest to efekt wow jaki miałem przy RE2R. Przeszedłem wioskę i dalej mi się w sumie nie chce. Oryginał nigdy nie zginie. Jednak wolę klepać tego expa w Tibii, w świecie gier video już

Opublikowano

Przeglądając listę trofeów można było zauważyć, że coś się nie zgadza i niestety Capcom wywalił jedną z najlepszych walk w grze

Spoiler

Wycięli bossa U3 tego na wyspie pomiędzy starciami z Krauserem

Być może wróci w Separate Ways, ale i tak szkoda.

Opublikowano
2 minuty temu, Zwyrodnialec napisał:

Przeglądając listę trofeów można było zauważyć, że coś się nie zgadza i niestety Capcom wywalił jedną z najlepszych walk w grze

Pokaż ukrytą zawartość

Wycięli bossa U3 tego na wyspie pomiędzy starciami z Krauserem

Być może wróci w Separate Ways, ale i tak szkoda.

No bez jaj, to potwierdzone info? Szkoda... może dali coś w zamian. 

Opublikowano

W sumie to dobrze, bo chodzenie w tej klatce było straszne :ragus:

Opublikowano
3 godziny temu, Bzduras napisał:

Tu już recenzja, którą przewrażliwieni na spoilery powinni skipnąć, bo w tle leci nagrany gameplay a nie jakiś preroll od Capcomu jak w innych materiałach. Laska 100h jebnęła w tej grze :obama:

Co za niespodzianka, Capcom kazał zdjąć wideo do premiery gry.

Opublikowano

Kiedyś oglądałem na YT filmik kolesia który porównywał RE5 do RE4 i wychodziło na to że jest to ta sama gra tylko z opcją gry we dwóje. Co było w tamtym okresie po zmianie kamery kolejnym rewolucyjnym krokiem dla serii. RE6 nie jest w żaden sposób lepszy od RE5 dlatego jeśli już miałbym wybierać następny remake to niech to będzie ta Veronica. :dunno:

RE5 mnie oczarował, wciągnął na długie godziny w co-op, potem jeszcze kilka kolejnych w Desperate Escape. 

RE6 całkowicie rozczarował wszystkim, początek scenariusza Leona był dobry ale potem zrobiło się gorzej.

Raz ją ukończyłem i nie rozumiem tego :hype: którym jest darzona przez fanów. No ale są gusta i guściki. Może jakby zrobili od nowa to kto wie.

Spoiler

Jedyną rzeczą którą bym poprawił w RE5 jest Ai Shevy Alomar :kekw:

Opublikowano
6 minut temu, darkos napisał:

Kiedyś oglądałem na YT filmik kolesia który porównywał RE5 do RE4 i wychodziło na to że jest to ta sama gra tylko z opcją gry we dwóje.

Najlepsza recka.

Opublikowano
20 minutes ago, Square said:

Najlepsza recka.

TAK !!! To właśnie ten filmik. G e n i a l n y :banderas:

Opublikowano

Recenzja Review Territory też była dobra "babka opędzlowuje ci torbę i nie wiesz kiedy"  od 9:30 RE5

Opublikowano
12 godzin temu, KrYcHu_89 napisał:

No bez jaj, to potwierdzone info? Szkoda... może dali coś w zamian. 

Serio ? Ja nie będe tesknił, chyba najgorszy boss w czwórce.

Opublikowano
1 godzinę temu, Zwyrodnialec napisał:

Recenzja Review Territory też była dobra "babka opędzlowuje ci torbę i nie wiesz kiedy"  od 9:30 RE5

Ale że Tadziu z takich niesmacznych żartów się śmieje? Masakra :/

Opublikowano

Ale ktoś inny będzie tęsknił, to jest chujówka, że wycinają rzeczy i tryby dostępne w oryginale, za które policzą sobie później kasę jeszcze raz.

Opublikowano
12 godzin temu, _D23 napisał:

Deluxe Edition jest tylko cyfrowo? Nie ma pudła?:smutas:

Zapewne będzie można sobie zrobić upgrade do deluxa mając zwykłą wersje z pudła. 

Opublikowano
23 minuty temu, Rozi napisał:

Ale ktoś inny będzie tęsknił, to jest chujówka, że wycinają rzeczy i tryby dostępne w oryginale, za które policzą sobie później kasę jeszcze raz.

The Mercenaries będzie za free, kampania Ady - tutaj nie wiadomo póki co.

Opublikowano

Ten chujowy boss wypada ale wrzucili biegającego Byczka z młotem. Więc może uda im się zachować balans. Coś usuniemy, coś dodamy w zamian. 

Opublikowano

No i tak jest git. Dopóki coś dodają w miejsce usuniętej zawartości a długość gry na tym nie traci to nie widze problemu. Na tym powinno polegać rimejkowanie. Nie potrzebuje tej samej gry w ładniejszym opakowaniu

Opublikowano

Jeszcze tylko kilka dni:ohboy:

Nie wiem czy jest inna gra którą więcej razy skończyłem. Zapowiada się wybronie, a bałem się, że tak to skrócą 

Opublikowano

Jak coś to cyfrowa na Turcji wychodzi jakieś 169zl 

Opublikowano
1 hour ago, Donatello1991 said:

Sztosiwo stulecia nadchodzi.

Nie popadajmy tutaj w zbytnia euforię. Owszem Remake zacnie wyglada, mam sporo zmian w stosunku do pierwowzoru, ale to nadal past-genowa technologia podkręcona next-genowa śruba. Ja gre już kupiłem, pewnie świetnie będę sie bawił, ale mimo wszystko czekam na jakiejś mocne uderzenie, które w końcu pokaże moc nowej generacji. 

Opublikowano

5 dni 

Jan tam pudło, cyfra? Jak robicie? Desant na Nową Zelandię żeby szybciej odpalić na xie? Jakie pomysły? 

BEB47A3D-6765-48AF-86A3-C7AC066CCAAC.gif

2 minuty temu, walek napisał:

Nie popadajmy tutaj w zbytnia euforię. Owszem Remake zacnie wyglada, mam sporo zmian w stosunku do pierwowzoru, ale to nadal past-genowa technologia podkręcona next-genowa śruba. Ja gre już kupiłem, pewnie świetnie będę sie bawił, ale mimo wszystko czekam na jakiejś mocne uderzenie, które w końcu pokaże moc nowej generacji. 

0A8A124B-1685-4EE4-9F1C-0EC43443AB87.gif

Opublikowano
1 minutę temu, mozi napisał:

5 dni 

Jan tam pudło, cyfra? Jak robicie? Desant na Nową Zelandię żeby szybciej odpalić na xie? Jakie pomysły? 

BEB47A3D-6765-48AF-86A3-C7AC066CCAAC.gif

Ja biere edycje delux ale jeszcze nie wiem z jakiego regionu  :philosoraptor: Piateczek i tak wolny wiec nie ma pospiechu. Będzie grane cały weekend z przerwa na urodzinki :drinks: