Opublikowano wczoraj o 07:50 1 dzień Zasłużone. Odpaliłem sobie ostatnio demko chwilę po ograniu OG i koń sam się wali jak dobry jest ten remake.Mam nadzieję, że będzie remake piąteczki.
Opublikowano wczoraj o 08:45 1 dzień Piątka wydaje się bardziej drewniana niż oryginalny RE4 przez tą dużą ilość przeciwników z bronią palną. Chowanie się za osłonami robili chyba w 1 dzień. Ale są tam poziomy które warto rozbudować, jak ciemna jaskinia, którą jedna z postaci musi oświetlać, albo jezioro z małymi obszarami dookoła. Trudno uwierzyć, że ta gra ma 16 lat, bo nadal prezentuje się świetnie.
Opublikowano wczoraj o 08:50 1 dzień Tutaj jeszcze staty za inne części i podziękowania od kochanego capcomu A z piątką to wypierdalać narazie :) chce ją kiedyś zobaczyć tym razem z drugą połową gry która do czegoś sie nadaje, ale teraz cała para w 9ke i rimejkowanie innych LEPSZYCH części
Opublikowano wczoraj o 08:52 1 dzień Wiadomka, ta piątka to pobożne życzenie, a skończy się na remake’u w który i tak nie zagram, bo będzie tam szpital albo laboratoria, a u mnie - pełne portki :(
Opublikowano wczoraj o 09:28 1 dzień To jak już tak Onimushę dali język polski, to niech już wrzucą do residentów, które pominęli.
Opublikowano wczoraj o 09:32 1 dzień Nieskończenie bardziej wolałbym RE1 Remake. A nawet Zero. Już tą 5 i 6 niech zostawią w spokoju tam gdzie ich miejsce - na śmietniku historii.
Opublikowano wczoraj o 09:41 1 dzień Przecież 5ka jest fajna, zresztą re6 też się da wyklepać przy ich obecnej formie
Opublikowano wczoraj o 09:49 1 dzień Na tym etapie jestem w stanie stwierdzić, że 5 i 6 są na szarym końcu kolejki u pana Capcoma.
Opublikowano wczoraj o 10:17 1 dzień Było już mówione milion razy: dobre gry, ale kiepskie Residenty. Co jakiś czas robię maraton wszystkich numerowanych RE i w piąteczkę i szóstkę też wtedy gram, ale przy nich zawsze mam najmniej frajdy. No i są katorgą do szybkiego pzechodzenia, RE6 najszybciej udało mi się zrobić w 10 godzin, w tym czasie 10 razy przeszedłbym og RE3 xD
Opublikowano wczoraj o 11:21 1 dzień Godzinę temu, Josh napisał(a):Było już mówione milion razy: dobre gry, ale kiepskie Residenty. (...) Czyli win-win.
Opublikowano wczoraj o 11:34 1 dzień RE6 to dobra gra? Ni chuja. To zwykły crap od którego bolą zęby. Wiem, bo próbowałem w tym roku ograć.
Opublikowano wczoraj o 11:38 1 dzień Oczywiście i umrę na tym wzgórzu broniąc tego zdania. Jak już ogarnąłem co i jak to grało się zajebiście Co poradzić, no lubię tego Residenta i zawsze chętnie pierdolnę sobie partyjkę w mercach żeby poskakać jak małpiszon i rzucić tauntem w zombiaka.
Opublikowano wczoraj o 11:44 1 dzień Mnie się dobrze grało dopiero za drugim razem na Pro (dla trofełów, a jakże), pierwsze przejście to mordęga. W szczególności dobrze wspominam podziemia z siostrą Heleny, gdzie co trzy sekundy powalali mnie przeciwnicy, których nie widziałem.To jest naprawdę zła gra. A movement to byłby dobry w jakiejś serii o agentach z porażeniem mózgowym. Edytowane wczoraj o 11:45 1 dzień przez dominalien
Opublikowano wczoraj o 11:48 1 dzień 3 minuty temu, dominalien napisał(a):A movement to byłby dobry w jakiejś serii o agentach z porażeniem mózgowym.Ok, z tego śmiechłem
Opublikowano wczoraj o 11:49 1 dzień RE6 dobry tytuł tylko trzeba złapać trochę skilla i nie grać (i traktować) jak residenta czy cover shooter a bawić się możliwościami które daje gierka.
Opublikowano wczoraj o 11:51 1 dzień Szóstkę pierwszy raz grałem na PS3. Wtedy był jeszcze większy hejt niż jest teraz po latach. Wszyscy mówili ze tylko kampania Leona jest grywalna więc postanowiłem grać własnie w tę jedną konkretną. Naprawde źle się bawiłem myśląc że powinienem w to grac tak jak w Residencika bożego klasycznego. Jak zacząłem grać mocno agresywnie to gra zaczęła być grywalna i z rozpędu ograłem wszystkie pozostałe kampanie. Może w tym roku ogram znowu bo powoli pykam całą serię od nowa (bez specjalnej kolejności).Bardzo mnie cieszy że REmake 4 sprzedał się świetnie, ale drogi Capcomie koniec trzepania do Excela i dawać zajawke nowej gierki na 30 lecie serii.
Opublikowano wczoraj o 13:04 1 dzień Długi czas rozgrywki z czterema kampaniami, pięknie wyreżyserowane cut-scenki, świetne sterowanko i spore możliwości klepania wrogów, gunplay do dzisiaj jeden z najlepszych w giereczkach, syta i konkretna kooperacja. Nie, to nie jest zła produkcja i nigdy nią nie była. Zmienić tytuł oraz imiona bohaterów i gierka przyjęłaby się o wiele lepiej.
Opublikowano wczoraj o 13:14 1 dzień Strzelanie i filmiki typu akcyjniak okej ale te lokacje poza kilkoma wyjątkami to był koszmar. C0rwa te katakumby to niezła beka
Opublikowano wczoraj o 13:24 1 dzień Mam nadzieję, że będzie to jednak remake piątki, bo jak wyjdzie jedynka czy CV to pewnie znów kupię, dojdę do podziemi albo szpitala, ojsram rajty i więcej już nie uruchomię. :/
Opublikowano wczoraj o 13:25 1 dzień Kilka razy podchodziłem w coop i jedynie kampanię Leona skończyłem, gdzie piątkę klepało się na okrągło w coop.
Opublikowano wczoraj o 13:25 1 dzień Katakumby spox, ale ten zombie kręcący korbką Gra miała sporo takich idiotycznych momentów, jeszcze niezłe było gonienie pająków i ratowanie cywili w budynku i Chris tracący cały oddział, bo sobie wymyślił, że trzeba zapolować na anakondę. Straszne jakiego debila z niego zrobili w tym Residencie. Edytowane wczoraj o 13:26 1 dzień przez Josh
Opublikowano wczoraj o 13:45 1 dzień Remake CV tylko po to aby zobaczyć jak Capcom przerobi sceny z "Cross-dressing freak!" i Stevem, bo nawet jeśli bazą będzie RE2R to lokacje z oryginału były dla mnie miałkie i wolał bym ponownie odwiedzić Spencer Mansion ewentualnie ograć Zero z rozwiązaniami z Rev 2.