Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

Featured Replies

Opublikowano

DF dostarczył. Kurde, tak blisko, a tak daleko do 4 września.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 94,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tony dowiózł! Okej, po chwili grania: jest, jak było. Combosy wchodzą jak wściekłe (nie widać tego na filmiku, bo mi łapska dalej drżą). Animacje, o które miałem ból po obejrzeniu trailerów wyglą

• Odpalasz poziom The School odpala się ten kawałek:       I znowu masz kilkanaście lat, twoimi największymi problemami jest zadanie z przyrki i dlugie pobieranie Matrixa n

• Bzduras
    Bzduras

https://www.tonyhawkthegame.com/    

Opublikowano

Co to za etap na początku? Oil Rig z thps2x?

Opublikowano

kurła ten byk w meksyku, ciekawe czy bug z gapem na krecenie punktow w nieskoczonosc zadziala :)

(było w kaciku szperacza)

Opublikowano

Triki na trailerze mogli dobrać lepsze. Ja rozumiem, że to nie jest symulacja, ale Kareem Campbell robiący wariacje backflipa z mostu :obama:

Opublikowano

Sprawdziłem demo na Xbąku i jest kurde przepięknie. Płynnie, ładnie, super muzyka i to intro :obama: Już dawno nie czekałem tak na żadną grę. 

I całe szczęście, że ogram na PS4, bo d-pad xboksowy to jest dramat. 

Opublikowano

:obama:

Opublikowano

na manualu triki można było robić? o tym chyba nie wiedziałem, albo zapomniałem.
A te okrzyki chyba faktycznie wyłącze.

Opublikowano

Jezu Grzybi, normalnie Ci muzyka będzie grała, więc nie będziesz słyszał tych okrzyków.

Opublikowano

Manual - dwojka

Revert - trójka

Spine transfery, acid dropy, flatland - czwórka

Wallplant - THUG

Te mechaniki pojawiają się w THPS1+2. Zobaczyłbym jeszcze Natas Spiny z THUG2, ale chyba nie będzie ich w pełnej grze. 

Opublikowano

Dlaczego nie moge pobrac demka z ps store kur.wa? Ktoś coś wie?

Opublikowano

Bo to tylko dla preorderowiczów jest. Wpierw grę kup i dostaniesz dostęp do dema, taki paywall.

Opublikowano
6 godzin temu, Faka napisał:

Bo to tylko dla preorderowiczów jest. Wpierw grę kup i dostaniesz dostęp do dema, taki paywall.

Co to kur.. za absurd? Przecież demo powinno przekonywać do gry, a nie być "nagrodą" za kupno - chore.

Opublikowano

A to się pytaj activicion czemu taką politykę prowadzą.

Opublikowano

ale polecam i tak kupić, bo giera wymiata jak dawniej. Demko można ogrywać non stop i przypominać sobie świetne czasy PSXa :)

Opublikowano

9 dni, mordeczki.

Opublikowano

Elegancko, jaram się bardzo, jedyne co mnie teraz zastanawia czy wersja z one/ps4 będzie śmigać na XSX i PS5?

Opublikowano

Bo grę wydaje Acti, a oni lubią hajsik z nowym codem robią jakiś cyrki z cross gen bundle itd 

Opublikowano

Jest wsteczna to będzie działać, ja bym się nie martwił.

Opublikowano
Godzinę temu, kubson napisał:

Bo grę wydaje Acti, a oni lubią hajsik z nowym codem robią jakiś cyrki z cross gen bundle itd 

każda gra która wychodzi od wakacji 2020 (dokładnej daty nie znam) musi działać na 100% na nowej konsoli.

cholera, człowiek myślał, że KAŻDA gra będzie chodzić, a się okazuje że te stare niekoniecznie - chociaż podejrzewam, że większe exy będą działać.

Wkur.wię się jak znowu wyjdzie jakiś remaster tego co ograłem na PS4.

A jakby jeszcze działały gierki z PS3/PS2/PSX.

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano
1 minutę temu, grzybiarz napisał:

cholera, człowiek myślał, że KAŻDA gra będzie chodzić, a się okazuje że te stare niekoniecznie - chociaż podejrzewam, że większe exy będą działać.

Już nie siej znowu paniki, bo od czerwca jest to w zakresie deva, że ma działać na PS5, a wcześniejsze to już kwestia Sony. Każdy tytuł z PS4 będzie działał na piątce (była mowa o 4000 gier jakoś w kwietniu), więc luz. Analogicznie na Xboxie bo tam pełna wsteczna to jeden z głównych atutów.

A Remastery w jakiejś formie zawsze będą wychodzić, bo to łatwy skok na kasę.

Opublikowano
37 minut temu, grzybiarz napisał:

każda gra która wychodzi od wakacji 2020 (dokładnej daty nie znam) musi działać na 100% na nowej konsoli.

34 minuty temu, Square napisał:

Już nie siej znowu paniki, bo od czerwca jest to w zakresie deva, że ma działać na PS5, a wcześniejsze to już kwestia Sony

no to mówię że od wakacji