Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

Featured Replies

Opublikowano
4 godziny temu, Plackus napisał:

Tutaj koleś ma kamerę odsunięta nieco do tyłu. Ale u siebie nie mogłem znaleźć takiej... 

Wchodzisz w opcje i zmieniasz kamerę na far.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 94,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tony dowiózł! Okej, po chwili grania: jest, jak było. Combosy wchodzą jak wściekłe (nie widać tego na filmiku, bo mi łapska dalej drżą). Animacje, o które miałem ból po obejrzeniu trailerów wyglą

• Odpalasz poziom The School odpala się ten kawałek:       I znowu masz kilkanaście lat, twoimi największymi problemami jest zadanie z przyrki i dlugie pobieranie Matrixa n

• Bzduras
    Bzduras

https://www.tonyhawkthegame.com/    

Opublikowano
12 minut temu, mlody23 napisał:

Wchodzisz w opcje i zmieniasz kamerę na far.

U mnie far idzie też do góry. A na filmie wydaje się po prostu oddalona 

Opublikowano
12 minut temu, Plackus napisał:

U mnie far idzie też do góry. A na filmie wydaje się po prostu oddalona 

W opcjach fov sobie daj na maxa i będzie jak na filmiku

Opublikowano
Godzinę temu, Square napisał:

Przynajmniej staty są w innych miejscach

Oczywiście, że nie. Dla każdej postaci są w tych samych miejscach, robię czwarty run po statystyki i są sztywniutko w tym samym miejscu na każdym levelu.

Opublikowano

Karierę robiłem Mullenem, potem odpaliłem Hawka i miałem staty w innych miejscach. Zapewne cześć skaterów ma w miejscach, które się powtarzają.

Opublikowano

No to trafiłem tak, że mój custom, Rodney, Muska i Bufoni mieli w tych samych miejscach :frog: Aż zaraz Hawka wezmę i zobaczę, bo coś mi się nie chce wierzyć, że miałem takiego farta.

Ty, faktycznie :notbad:

Opublikowano

Taa, ja właśnie swoim zacząłem śmigać i mam inaczej :) przy okazji szukam pluszaków.

Opublikowano

Zayebista ta gra, no goty tego roku. Nic lepszego nie wyszło w tym smutnym jak pyzda covidowym świecie since 2020. Właśnie skończyłem całą pierwszą część i teraz bierzemy się za najlepszą osłonę jaką jest 2. No udało się tym razem Activision wypuścić grę, na dodatek w normalnej cenie jak na remake. A najlepsza to jest playlista kawałków, co głowa się sama kiwa.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Co trzeba było zrobić, żeby otworzyć tę świetlicę w szkole 2? Cały czas mam zamknięte, a tam jest token v.

Opublikowano

Czuję się jak 18 lat temu. Uczę się w to grać. Kolejne gleby tylko motywują, szukanie gdzie co jest i jak się tam dostać. Fun z grania i muza robią identyczną robotę jak niemal dwie dekady temu. 

Ale ni cholewy nie mogę zrobić back/frontflipa. Bo wyskok i podwójne wciskanie góra/dół nie działa. 

Edytowane przez PiotrekP

Opublikowano

Pół Wawy zjeździłem, u Czezkiego chciałem ale spóźniliśmy się 10 min xD.986da721e9f91da91d43f8108eea765c.jpg

Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
18 minut temu, PiotrekP napisał:

Ale ni cholewy nie mogę zrobić back/frontflipa. Bo wyskok i podwójne wciskanie góra/dół nie działa.

A masz takiego specjala?

Co do szkoły, to grind po tych 4 barierkach z tego co pamiętam.

Opublikowano
4 minuty temu, Square napisał:

Co do szkoły, to grind po tych 4 barierkach z tego co pamiętam.

Coś jest nie tak, zrobiłem teraz na 4 poręczach grindami i dalej zamknięte. Te poręcze, które były potrzebne do zrobienia listy i nic, dalej zamknięta świetlica.

Opublikowano

Zrób grinda na te poręczy naprzeciwko wejścia, musi być z gapem o "Sezamie".

Opublikowano

Długa poręcz naprzeciwko wejścia ze schodami. Musisz ją zrobić idealnie przy drugim dzwonku. Około 1:40 powinieneś mieć na zegarze.

Edytowane przez Zgredziula

Opublikowano

Tak, w końcu się udało, to tutaj trzeba przed czasem otworzyć tę świetlicę, mimo, że za każdym razem miałem niebieskiego gapa z sezamem. 

Opublikowano

U mnie już wpadły dzbanki za kombo 1.000.000 oraz za 10.000.000 :hi:

Spoiler

W sumie nie ma się czym chwalić, bo jest prosty myk na zrobienie tego w kilka minut z palcem w pupie ;)

Opublikowano

Marsylia lub Warehouse, ewentualnie Roswell idealne do zrobienia pucharka za te 10 mln pkt.

Opublikowano
20 minut temu, Emtebe napisał:

Ukryj zawartość

W sumie nie ma się czym chwalić, bo jest prosty myk na zrobienie tego w kilka minut z palcem w pupie ;)

Jak z kodami to nie ma się czym chwalić.

Opublikowano

Blokuje challenge, ale trofea nie wiem. 

A tu macie coś fajnego - za każde z tych osiągnięć dostajecie deski:

znhauhk.png

Opublikowano

Chryste muza z tej gierki to złoto

Jako lamus, który na razie tylko warehouse wymaksował - bawię się świetnie.

Opublikowano

13h na liczniku i przerwa, bo mi kciuki odpadają :obama: Niesamowity remaster, obok RE2 najlepsze odświeżenie starej gierki, jakie widział świat. Jak za dawnych lat, ciężko się oderwać od pada, bo ciągle "a to jeszcze spróbuję to, a to czelendż, a to statystyczka, a to deskę zmienić"... i pyk, trzy godziny na "atosie" zlatuje.

Opublikowano
3 godziny temu, Emtebe napisał:

Pokaż ukrytą zawartość

Dawaj metodę, sami ocenimy czy jest się czym chwalić, a nie zgrywasz tajemniczego i stosujesz niedopowiedzenia ;]

Opublikowano

Pewnie customowy park i Kissed the rail x1, 500. Widzialem coś takiego, ale nie robiłem - albo sam wycisnę dyszkę albo wcale, TO SPRAWA HONORU, BO GIERKI TO POWAŻNA SPRAWA.