Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

Featured Replies

Opublikowano

Właśnie instaluję. Pół dnia szukałem pudelka z grą.  Ograłem jedynkę, a dwójkę już nie. Chyba przez MW2019, które wtedy ostro katowałem. 

Teraz ostro katuje Kingdome Come 2, ale może nadrobię przed premierą nowej części. Ech pecha ma ten THPS 1+2 :/

PXL_20250222_183817170.jpg

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 95,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tony dowiózł! Okej, po chwili grania: jest, jak było. Combosy wchodzą jak wściekłe (nie widać tego na filmiku, bo mi łapska dalej drżą). Animacje, o które miałem ból po obejrzeniu trailerów wyglą

• Odpalasz poziom The School odpala się ten kawałek:       I znowu masz kilkanaście lat, twoimi największymi problemami jest zadanie z przyrki i dlugie pobieranie Matrixa n

• Bzduras
    Bzduras

https://www.tonyhawkthegame.com/    

Opublikowano

Też na hajpiku wjechało 1+2, niesamowicie dobrze się w to pyka :banderas:

Opublikowano

Też pobrałem, zostało mi z kiedyś kilka etapów na 100% z obu części. Będzie pykane w przerwach na luzaczku :banderas:

Opublikowano

Zainstalowałem 1+2 i lamie strasznie ale nostalgia mocno. Bedzie idealnie do okazyjnego pykania i w koncu zalicze wzzystkie cele skate parków. Po komplet wszystkiego nie ide bo to nie na moje nerwy.

Czekam na 3+4 i tez wjedzie.

Opublikowano

Loading new parks[emoji41]

Oby się tylko nie okazało, że to tylko DLC do 1+2, też łyknę jak pelikan ale jednak liczę na coś więcej[emoji846]
Opublikowano

Myślę, że data "4 marca" (czyli po anglikamańskiemu 3/4) nie jest przypadkowa i nie będzie to zwykłe DLC :)

Opublikowano

Bo on nie ma innych ciuchów po prostu, naoglądał się filmów o Kreugerze i świruje pawiana :nosacz3:

image.thumb.jpeg.df256c19570c6f433a8962dcde0b2159.jpeg

Bodyjar w oznaczonych :fsg: Czyli już niedługo znów czeszemy trikulce do tego klasyczka

Opublikowano

Warto przypomnieć świetne reklamy 1+2 , mam nadzieję że pójdą tą drogą przy 3+4 ;)

Opublikowano

Ciekawe czy nie okaże sie czasem że 4.3. shadow drop w formie cyfrowej albo jako standalone DLC do 1+2 (mówią o new parks - podejrzane) a w czerwcu czy tam gdzieś pudełko 1-4

Opublikowano

Wleci od razu preorderek jak się tylko pojawi na internetach. Żeby tradycji się stało zadość to na PS5. Dla mnie ta seria zawsze była kojarzona z PSX'owym vibem. 

Opublikowano

No raczej, że day zero, minus jeden czy kiedy tam da się kupić. To Tony, od pierwszej sekundy będzie wiadomo czy gra się udała czy nie, w razie czego poleci refund. Ale raczej będzie znowu kozak, bo fundamenty z 1+2 są bardzo dobre.

Opublikowano

Już dawno się tak nie cieszyłem z jakiejś premiery zapowiedzianej trochę z partyzanta[emoji846] A to tylko i AŻ remaster/remake Tonego tym razem 3+4. Po rozejściu się VV już zwątpiłem w powstanie kolejnych części, a jednak[emoji846] Ciekawe jak to rozwiążą ostatecznie z 4 ale jaram się jak pochodnia w ciemną noc[emoji846]

Opublikowano

Widziałem jakie tam peany odwalaliście przy jedynce i dwójce. Ja się wychowałem Pany na THPS3 i ace of spades :banderas:

Opublikowano

Dopiero się dowiedziałem, że syn Tony Hawka ożenił się z córką Kurta Cobaina, co za rodzinka:niki:

Opublikowano

Mam jeszcze kilka dni plusa to odpaliłem sobie Tonego po latach z zamiarem pogrania online i nikogo nie znalazłem do gry :sadkek:

On 2/27/2025 at 8:23 AM, Shen said:

Dopiero się dowiedziałem, że syn Tony Hawka ożenił się z córką Kurta Cobaina, co za rodzinka:niki:

Też się dowiedziałem, a śledzę jego karierę bo gość jest dobry i uwielbiam Baker. Trzeba wejść na Instagram żeby się dowiedzieć ale też za bardzo się rodziną nie obnosi publicznie.

Opublikowano
6 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Mam jeszcze kilka dni plusa to odpaliłem sobie Tonego po latach z zamiarem pogrania online i nikogo nie znalazłem do gry :sadkek:

Można się zgadać na jakieś granie.

Jest crossplay?

Opublikowano
56 minutes ago, Square said:

Można się zgadać na jakieś granie.

Jest crossplay?

Nie wiem kiedy będę miał czas na granie ale mogę ci napisać wtedy. Gram na PS5 w wersję z PS4.

Opublikowano

Chyba sobie też wrócę, tym bardziej że na PS5 nie skończyłem. Save z czwórki z kompletem nie dało się pobrać.