Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Owszem kwalifikacje są w trybie Power Pack, ale start dalej z rolki
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. no i kupiłem ale jak myślę w co pogram na kierownicy po pracy to jakoś bardziej mam ochotę odpalić ACC
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Mogli kopsnąć chociaż trochę kredytów za wbicie tego 70 poziomu kolekcjonera
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 5 godzin temu, Bartg napisał(a):Owszem kwalifikacje są w trybie Power Pack, ale start dalej z rolki Grałem tylko 1 wyścig, ale start był normalny z grida. Może być, że różne kategorie mają różne konfiguracje, np. endurance chyba IRL ma start z rolki. I w sumie problemem to nie jest o ile to nie jest start jak w normalnych wyścigach, że między każdym jest po 3-4s przerwy.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Właśnie oglądam SuperGT, a wcześniej innego gościa i na razie były starty z pól normalnie. Może rzeczywiście LeMans czy inne maja rolling starty jak w rzeczywistości. Póki co jest dobrze. Niby są predefiniowane auta do wyścigów, ale jak na razie są po trzy, które ustawiają jednocześnie poziom wyzwania. Czyli mamy furę najszybszą, pośrednią i słabszą. No i te malowania i tuny aut
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Przejechałem pierwszy wyścig na najwyższym poziomie. Kwalifikacje na drugim, wyścig wygrany. Jak dla mnie poziom trudności jest idealnie wyważony pod moje możliwości. Przynajmniej na razie. Szkoda, że nie ma nowych trofeów, tylko 20% więcej kredytów i odznaczenie wyścigu dwiema papryczkami. Jak ktoś dawno ograł podstawkę, to nie powinien się zastanawiać nad tym DLC.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 50 minut temu, Marcin_wawa napisał(a):Przejechałem pierwszy wyścig na najwyższym poziomie. Kwalifikacje na drugim, wyścig wygrany. Jak dla mnie poziom trudności jest idealnie wyważony pod moje możliwości. Przynajmniej na razie. Szkoda, że nie ma nowych trofeów, tylko 20% więcej kredytów i odznaczenie wyścigu dwiema papryczkami. Jak ktoś dawno ograł podstawkę, to nie powinien się zastanawiać nad tym DLC.Ile w tym dlc szutrowych zawodow? Bo jak wiecej jak 5 to olewam.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Zagrałem 2 wyścigi, pierwszy Civic przejechałem aby zaliczyć bo nienawidzę tych tras miejskich i podsterowności aut FF w tej serii, za to drugi na Tsukubie bardzo fajny, chociaż za łatwy, i nie wiem po co dali opony wyścigowe do tak słabych aut. Drażni wiele Kazowych bzdur, masa tekstu to przewinięcia, pokazy aut przed startem itp., ale ogólnie jest to krok w dobrą stronę, chociaż poziom ścigania do ACC to nie ma podejścia. No i przypomniałem sobie kolejny raz jak dramatycznie płytki jest force feedback w tej grze. Pewnie jeszcze program chwilę ale na dłuższą metę nie widzę tego, i znowu żałuję że dałem zarobić Kazowi kasę mimo że za każdym razem sobie powtarzam że nigdy więcej. Edytowane 13 godzin temu13 godz. przez gtfan
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Trochę więcej pograłem, wrażenia pozytywne, AI to przepaść względem podstawy, format to samo, ale to wiadomo. Z wkurzających rzeczy nie można wyłączyć treningów (skipnąć można, ale trzeba za każdym razem zacząć trening i dopiero skip), podobnie kwale czasem 1 okrążenie wystarczy i trzeba przewinąć czas i czekać aż wszyscy dojadą zamiast zakończyć sesję. Dodatkowo mam wrażenie, że w każdej sesji trzeba przewinąć te same wskazówki, pokaz przed startem każdego samochodu, którego skipnąć nie można. Ogólnie sporo marnowania czasu, ale samo ściganie jest świetne. Czy warte ceny ciężko powiedzieć, jak dla mnie to akurat to co dali to był taki próg bólu. Wolałbym za $20 bez tych 5 milionów kredytów, ale bawię się dobrze. Jak mówiłem, na bezrybiu i rak ryba, więc przesadnie na value nie narzekam. Dziwne, że w wyścigach i kwalach nie ma żadnych kar - można się rozbijać, ścinać, itp. i gra nic z tym nie robi.W ogóle wyścigów jest 50, ale na tej planszy widocznej od razu jest tylko 46, więc jakieś 4 muszą być ukryte. Być może to te endurance. Edytowane 12 godzin temu12 godz. przez Chmielinski
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Mam i ja. Potrzebowałem dokładnie tego, GT7 już mnie mocno znudziło i nie miałem ochoty wracać. Ale nowe wyścigi i w dodatku w goglach VR2 sprawiają że znów mam podjarkę z Gran Turismo.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 10 godzin temu, Donatello1991 napisał(a):Ile w tym dlc szutrowych zawodow? Bo jak wiecej jak 5 to olewam.Ciężko powiedzieć, bo eventy są poukrywane przed ich odblokowaniem. Ale według tej strony https://www.gran-turismo.com/us/news/00_5250784.html widzę 3 eventy. Pytanie ile to wyścigów.Super GT narzekał na Sophy na niektórych torach, że albo mają zbyt wysoką lub zbyt niską prędkość na prostych. Zobaczymy. Ja po pierwszym wyścigu na Nurburgring w Porsche jestem pod wrażeniem. Co do ceny, to oczywiście mogłaby być niższa ale nie ma alternatywy na ps5.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. No masa tego pierdolenia w kazdych zawodach. Niepotrzebne kompletnie.