Opublikowano 8 listopada 20204 l Lista trofików https://www.exophase.com/game/demons-souls-psn/trophies/
Opublikowano 8 listopada 20204 l Nic z Pure Bladestonem? Ech, a tak fajnie jrst zmarnowac caly dzien na farme...
Opublikowano 8 listopada 20204 l 4 godziny temu, Mejm napisał: Wywalili upgrdey ale dali dwa trofea online. To juz wole farme. Te trofea online to przecież jakiś żart, w sensie są bardzo podstawowe. Na pewno zapowiada się łatwiejsza platyna niż w Demon's Souls PS3. Farmienie Pure Bladestone? -> nie będę tęsknił . Edytowane 8 listopada 20204 l przez KrYcHu_89
Opublikowano 10 listopada 20204 l 3 godziny temu, sajmon34 napisał: Moja też już jest, ale konsoli brak .
Opublikowano 10 listopada 20204 l 14 minutes ago, KrYcHu_89 said: Moja też już jest, ale konsoli brak . Czy wersja pudełkowa pre ordera przychodzi z kodem na kosę?
Opublikowano 10 listopada 20204 l 4 godziny temu, sajmon34 napisał: znaczek o polskiej wersji jest na folii, dobrze widzę? luksus
Opublikowano 10 listopada 20204 l 4 minuty temu, Ludwes napisał: znaczek o polskiej wersji jest na folii, dobrze widzę? luksus są napisy PL (według informacji na pudle) 23 minuty temu, C1REX napisał: Czy wersja pudełkowa pre ordera przychodzi z kodem na kosę? Nie wiem nigdy jak to jest z tymi DLC, do TLoU2 dostałem je na maila od sklepu ( RTV Euro Agd) dzień po otrzymaniu gry, może tutaj będzie podobnie . @sajmon34A Ty dostałeś kod?
Opublikowano 10 listopada 20204 l Teraz, sajmon34 napisał: Nie Trzeba będzie się upominać, ale może przyjdą dopiero dzień po premierze (Euro chyba zawsze tak wysyła), wystosuję maila do sklepu w tym tygodniu jak nie przyjdzie . Dajcie znać jak ktoś dostanie i jaki sklep.
Opublikowano 11 listopada 20204 l https://www.twitch.tv/directory/game/Demons Souls Ludzie już streamują
Opublikowano 11 listopada 20204 l Super te demonsy wyglądają ale ten framerate to żart. Chyba starali się jak najwierniej odwzorować oryginalne doznania xD
Opublikowano 11 listopada 20204 l screeny z ręki od jackfrags, dżizas Edytowane 11 listopada 20204 l przez nero2082
Opublikowano 12 listopada 20204 l Ważne info z tego filmiku - różnice między quality i performance mode są minimalne, a gra była od początku projektowana z myślą o 60 fps. Więc jakby się ktoś jeszcze zastanawiał, to właśnie tryb 60fps jest tym, na którym trzeba grę przechodzić.
Opublikowano 12 listopada 20204 l Wczoraj pooglądałem trochę lets playów w 4k i szczena na ziemi. Nie jest to oczywiście żadna rewolucja pod względem grafiki, ale naprawdę robi to wrażenie - wszystko płynne, szczegółowe like hell, design oczywiście miażdży, praktycznie zero wczytywania, muzyka i efekty dźwiękowe Do tego widać, że nie zeszli z poziomu trudności, a jeśli już to nieznacznie. Ehh gdybym tylko dorwał ps5 w okolicach premiery to grałbym do upadku i znów zaczął generację od From (wiem, że to w sumie nie ich gra w praktyce).
Opublikowano 12 listopada 20204 l 2 godziny temu, Wiolku napisał: (wiem, że to w sumie nie ich gra w praktyce). Co masz na myśli?
Opublikowano 12 listopada 20204 l Godzinę temu, Rozi napisał: Demon's Souls Remake to gra Bluepoint Games, tylko i wyłącznie. No nie bardzo skoro korzystają z kodu źródłowego From Software.