triboy 970 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 Włączyłem Returnala po dwóch tygodniach przerwy i... albo coś zmienili, albo ta Gra zrobiła się dość łatwa po rozgryzieniu mechaniki. Zrobiłem dwa podejścia, biomy 1-3 z wszystkimi bossami, bez ani jednego zgonu. Podobnie 4-6 Zebrałem kawałki słońca, to dzisiaj sobie zobaczę co odblokują. ciekawe kiedy dadzą jakieś nowe tryby. Potencjał jest dość spory. Bo te wyzwania robić tylko po to, żeby zdobyć eter, to tak średnio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 413 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 Bo ta gra nie jest aż tak trudna, tylko przerosła obecną prasę i recenzentów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 680 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 Ja sobie latam i większość przeciwników kwadratem bez strzelania niszczę.Jest dość łatwo jak już się ogarnia.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 602 Opublikowano 13 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2021 2 godziny temu, Donatello1991 napisał: Bo ta gra nie jest aż tak trudna, tylko przerosła obecną prasę i recenzentów. Dziwne rzeczy piszesz, po pierwsze recenzje były świetne i jakoś nie widziałem by ktoś nie dał rady gry przejść. Po drugie po co mówić że gra nie jest trudna jak już się ją pare(naście) razy przeszło, wg mnie i tak returnal nadal potafi być wyzwaniem, większym niż dark souls albo bloodborne które przy 2-3 przejściu niczym gracza nie zaskakuje. Więc gra jest trudna, ale ludzie po prostu się nauczyli w nią grać. Ja wczoraj zdobyłem w końcu kostkę w biomie 6, i żeby spokojnie przejść biom 6 jednak musiałem trochę przypakować. Komnaty w tym biomie potrafią być śmiertelne. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 161 Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 14 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 5,6GB jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 602 Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 Może jest wśród tych gb nowa tekstura twarzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 14 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 A co z nią nie tak? Ja i tak w sumie latałem w bonusowych strojach, ale nie pamiętam aby na zbliżeniach było coś nie tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 602 Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 Jest sprzed 2 generacji niestety 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 680 Opublikowano 14 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2021 50h i nigdy nie zwróciłem uwagiWysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 602 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 Nareszcie, moja pierwsza platynka w życiu Zrobiłem bo nic czego wymagała nie było idiotyczne albo męczące, poza ostatnim glifem. Glifem który wcale nie był w miejscu które myślałem, i w sumie z nudów widząc że znowu nie uzyskałem "tej komnaty" pozgarniałem przedmioty, patrzę a tu na schodach glif. Została jeszcze tylko jedna kostka w 3 biomie, może później postrzelam sobie trochę by spróbować zapewnić całą macierz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 A mi się nie chce pojawić Rotgland Lobber Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 602 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 6 minut temu, Rozi napisał: A mi się nie chce pojawić Rotgland Lobber W sensie jeszcze jej nie znalazłeś/odkryłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 Tak, nie trafiłem na pokój z nim w pierwszym biomie, ech. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 602 Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 No to nieźle. Gdybym miał 12 lat to bym pewnie już rysował wszystkie możliwe pokoje w każdym biomie by wiedzieć ile ich jest. Bo szukałem takiej informacji i nie znalazłem. I jeszcze inna sprawa, myślałem że mam wszystkie artefakty a tu nagle z uszkodzonego fabrykatora wyskoczył nowy przedmiot globus, artefakt nr 35, ktoś ma więcej? Brakuje żeby jeszcze trzeba było szukać przedmiotów tam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 Ten update tak naprawił karty aktywności, że mi wszystko pokazuje na 0% Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 15 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 48 minut temu, Rtooj napisał: w każdym biomie by wiedzieć ile ich jest. Bo szukałem takiej informacji i nie znalazłem. W każdym biomie nie wiem, ale najwyższa potwierdzona ilość to 322. 48 minut temu, Rtooj napisał: artefakt nr 35, ktoś ma więcej? 35 jest ostatni jeżeli nie dodali nic innego. Jak masz wszystko z bazy to może ci jeszcze brakować jakichś ulepszeń stroju albo tych jednorazowych przedmiotów, bo tych nie można śledzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 15 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2021 Dobra, odpuszczam platynę. Nie będę biegał po biomach jak ciul, licząc, że gra mi zrespi odpowiedni pokój, za dużo gier czeka do ogrania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 602 Opublikowano 16 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2021 Wpadła kostka, równe 4 dni spędzone na Atropos. Odkładam na razie bo już bez jasnego celu gra przytłacza i jest mocno depresyjna. Te zaawansowania przedmiotów i wiedzy o wrogach to są przegięte, nie wiem ile dni tam by trzeba spędzić by to zdobyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 857 Opublikowano 16 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2021 A ja zainstalowalem gierke od nowa bo myslalem, ze moze jak dali pacza to mi odblokuje pucharek (a co za tym idzie-platynka) za wszystkie sekwencje z domku ale nic takiego sie nie zdazylo wiec ponownie wykasowalem save i zrobilem run 1-6 od nowa (na jednym zyciu znowu) po czym od razu zajalaem sie szukaniem fragmentow slonca ktore chyba w 15 min znalazlem i w koncu upragniona wpadla. Niesamowita gierka, dawno mi sie tak dobrze nie strzelalo. Murowany kandydat to gry roku, mozliwe i mam nadzieje, ze battlefield 2024 da mi podobna albo i wieksza frajde. W ciemno biore nowe dlc z dodatkowymi biomami a jedyne dlc jakie kupilem do gierki to bylo left behind i lord of destruction P.s. wczoraj jeszcze wpadla platynka za marceneries w `RE8 i taki Returnal przy tym to byl spacer po parku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 602 Opublikowano 17 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2021 A jednak chyba mnie dopadło zainstalowałem parę nowych gier, ale muzyczka mnie zahipnotyzowała i włączyłem znowu, rach ciach, biomy 4-6, podkręcałem strzelbę i rakietnicę. O jezusku, rakietnica z automatem 2 stopień :O wypluwa 8 rakiet w sekundę i zaraz znowu się ładuje, wszystko zdycha na raz. Pora chyba teraz na zakochiwanie się w kolejnych pukawkach, np. ten Rotgland Lobber to taka snajperka, przycelujesz i wiesz że gość ginie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 17 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2021 Hej mam pytanko. Nie chce mi się szukać w temacie. Pograłem kilka godzin i póki co ubiłem 1 bossa. Mam dostęp do drugiego biomu ale czy warto od razu tam wpadać? W sensie czy jak wy gracie to lecicie na pałę od razu jak najdalej czy jednak dokakszacie postać i dopiero dalej? Gra pomimo tego, że świetna, ma jednak słabo rozwinięty progres postaci po śmierci. W zasadzie go nie ma wcale. I jak ostatnio poleciałem od razu na drugi biom z pistoletem level 0-1 to było srogo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 161 Opublikowano 17 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2021 Leciałem po pierwszym biomie tylko w poszukiwaniu lepszej broni i ewentualnie podniesieniu paska zdrowia, nie ma sensu za bardzo się spuszczać nad nim jak ma się odblokowana ścieżkę dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 17 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2021 Godzinę temu, Jakim napisał: Hej mam pytanko. Nie chce mi się szukać w temacie. Pograłem kilka godzin i póki co ubiłem 1 bossa. Mam dostęp do drugiego biomu ale czy warto od razu tam wpadać? W sensie czy jak wy gracie to lecicie na pałę od razu jak najdalej czy jednak dokakszacie postać i dopiero dalej? Gra pomimo tego, że świetna, ma jednak słabo rozwinięty progres postaci po śmierci. W zasadzie go nie ma wcale. I jak ostatnio poleciałem od razu na drugi biom z pistoletem level 0-1 to było srogo. Gra ma bardzo dobrze rozwinięty progres postaci po śmierci. Ale zauważysz to dopiero później. Znając lepiej grę będziesz świadomie decydował czy eksloprujesz dany biom czy lecisz szybko do drugiego czy trzeciego, w zależności od tego co będziesz chciał osiągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
iNETSTAR 52 Opublikowano 17 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2021 Giereczka ukończona, miłe zaskoczenie nie powiem że nie. Gra wchodzi na ambicję, jeżeli chodzi o platynę to nie cierpię że sporo przy tym zależy od RNG. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi