Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 266
  • Wyświetleń 16,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak, fabuła i ogólnie świat gry to bieda z nędzą jak narazie to nie widze tutaj potencjału na serie no ale nie z takiego fabularnego gówna firmy robiły marke (horizon) xD Co do relacji Hugh i Diany s

• devilbot
    devilbot

Wywalić dziecko z pleców, łamigłówki podczas strzelania, dodać system osłon i wtedy możemy rozmawiać panie Capcom.

• Ograłem demo i gra się w to o wiele lepiej niż pokazują trailery. To hakowanie w połączeniu z dobrym strzelaniem i unikami na serio działa. To co mi nie pasuje to sterylność otoczenia, właściwie tylko

Opublikowano

Dla mnie walka super jest, najlepsze areny. Zastanawia trochę czy będzie tylko jakieś rozwinięcie tego finiszera pod R2 jak jest fioletowy klocek na to.

Opublikowano

Też macie tak, że odpala Wam się finisher, kiedy przeciwnik i tak jest już na hita? Mam tak cały czas i wydaje mi się to trochę bez sensu. Często szybciej go po prostu zastrzelę, niż dobiegnę i zrobię tę animację. D

Opublikowano

Nic wyjątkowego w grach chyba jak na te czasy, powody to:

• dostajesz więcej filamentu za taką egzekucję

• animacja daje ci niewrażliwość, użyta w odpowiednim momencie w tłumie jest sporą ulgą

• chyba mniej istotne, ale oszczędzasz amunicję

W ogóle bym nie powiedział, że mają wysokie HP. Jak się odpowiednio wykorzystuje hackowanie i bronie, to wszystko szybko leci. Naprawdę główna trudność w walce imo to nadążanie za tym wszystkim. Za to starcia z jednym przeciwnikiem naraz wydają mi się dość banalne.

Opublikowano

IMO gra jest zdecydowanie zbyt łatwa. Kończę powoli a póki co ubili mnie może 2-3 razy i to przez moja brawurę trochę. Ale ogolnie to naprawdę bardzo fajny tytuł. System starć siadł mi idealnie, podobnie jak szukanie sekretów. Lokacje nie są przesadnie duże, a mimo to niektóre skrzyneczki zostały naprawdę sprytnie skitrane. Pierwszy chapter zrobiłem już na sto procent i z przyjemnością wymaxuje resztę.

Edytowane przez Amer

Opublikowano
2 godziny temu, Kuba0101 napisał(a):

Też macie tak, że odpala Wam się finisher, kiedy przeciwnik i tak jest już na hita? Mam tak cały czas i wydaje mi się to trochę bez sensu. Często szybciej go po prostu zastrzelę, niż dobiegnę i zrobię tę animację. D

Wal miotaczem, szybko nabija pasek od finiszera na mobkach, o ile masz ulepszony modyfikator

Szybki edit: doczytałem opis modyfikatora, i on jest od pojawiania się opcji finiszera na palecie hakowania, my bad.

Opublikowano

To fakt, sekrecików jest tu trochę. Fajne jest to, że dokładnie wiadomo, ile i co zostało do znalezienia w danym obszarze na mapce, a w dodatku można sobie pomagać skanerem. Pokazuje wszystko poza, bodajże, tymi "szopami".

Opublikowano

Kiszczak zjechał grę po tym, jak oglądał jak ktoś inny grał. D

Opublikowano

Ten bezbek lubi tylko PoE i Soulsy, wszystko inne jest dla niego be. Na RoboCopa narzekał że się powoli chodzi kekw

Opublikowano

Ładnie dochodzi nowości w 3 sektorze, nie spodziewałem się że tyle będzie broni w ogóle. A to przecież nie wszystko.

I jaka tam grafa na PRO i OLED pepegasm

Opublikowano

Cały czas pojawiają się jakieś nowe bronie. Niby krótka gra, ale zawartości doładowali tam całkiem sporo. Trzeci sektor ma najciekawszego bossa do tej pory, chociaż drugi także robił wrażenie swoim rozmiarem. Ogólnie szefowie są świetnie zaprojektowani. )

Opublikowano

Nie nazwałbym jej krótką. Mam 16h a jestem właśnie przed ostatnim bossem, mam porobione wszystkie miejscówki na 100% i wyzwania, a jeszcze podobno jest co robić w postgame więc imo fantastyczny wynik dla single-playera. Ja chyba na jednym przejściu zakończe kariere astronauty. Podoba mi sie, ale nie na tyle żeby brać sie za harda. Jak skończe skrobne coś więcej, ale ogólnie dla mnie takie 7 z + za to że jest nowym ip, ta średnia na meta troche za wysoko jak na moje gusta

Opublikowano

Te trainingi to mi więcej czasu chyba zajmują niż reszta gry hehe. Niby żaden hardkor, ale trochę schodzi. Podstawka to marsz do przodu w porównaniu.

Opublikowano
13 godzin temu, Plackus napisał(a):

W ogóle beka że ktoś to porównuje.

Tak jakby podejście młody-stary to tylko doły, melancholia, smutek itd.

Ładnie to Sony niektórym raka wprowadziło ...

Ale tu nie chodzi o takie skrajności, tylko żeby ta fabułka choć trochę angażująca była.
Zresztą zaczynamy mocnym jebnięciem, parę osób ginie, AI opanowało bazę, dąży do likwidacji ludzi, więc jakiś punkt wyjścia na coś cięższego i bardziej angażującego był.
A tu dostajemy jakieś dialogi i relacje pisane przez AI i mam wrażenie, że oprócz Diany również i Hugh jest jakimś androidem, bo aż ciężko uwierzyć, że człowiek może tak bezjajecznie gadać - no chyba, że pracuje w jakimś dziale HR.
Trochę życia i emocji by się tu przydało, a nie od razu jakieś "dramy", kłótnie czy inne "melancholie i smutek".

Opublikowano
1 minutę temu, Wredny napisał(a):

A tu dostajemy jakieś dialogi i relacje pisane przez AI

To nie temat crimson desert niki

Opublikowano

To AI, które przęjeło bazę też strasznie słabo napisane, a nawet wcale nie jest napisane (przynajmniej póki co, zaczynam czwartą lokacje). Nie ma podjazdu do takiej Shodan z System Shocka czy Glados z Portala, które były JAKIEŚ. Tutaj chłop się pojawia, każe ci wypierdalać i wypluwa roboty do zabicia.

Co nie zmienia faktu, że nadal gra mi się zajebiście, pod względem gameplayu jest super ale fabuła/dialogi kuleją.

Opublikowano
Godzinę temu, messer33 napisał(a):

To nie temat crimson desert niki

Właśnie z tego mam największą bekę, bo Crimson Desert się obrywało za rzekome dialogi, sugerujące że pisało je AI, a wystarczy trochę pograć i jest masa zajebistych rozmów z eNPeCami, nasze ziomki też są "jakieś" (taki Yann to już w szczególności) i tylko nasz protagonista to jakiś bezjajeczny avatar rodem z MMO, ale cała reszta pisarstwa stoi kilka lig wyżej niż to, co mamy w Pragmacie.