Jump to content

Crysis Remastered Trilogy

Figuś

Recommended Posts

Posted

K#rwa, jak ja nienawidzę tych czasów, w którch robi się zapowiedzi zapowiedzi... :frog:
No ale Crysisem się jaram, od dawna chciałem remastery całej trylogii.
Tutaj wygląda tylko na jedynkę, więc liczę na coś więcej, niż tylko zwykły remaster.

• Upvote 1
Posted (edited)

Nie spodziewalbym sie super grafiki. PS4 i X1 chyba nadal sa za slabe, by zrobic remaster z prawdziwego zdarzenia. No i bedzie tylko 30fps. 

Edited by Lukas_AT
Posted
1 minutę temu, Lukas_AT napisał:

No i bedzie tylko 30fps.

Ah, to po ptakach, bo imo robienie remastera w 30 klatkach zabija gdzies sens remasterowania gry. O bazowe konsole nie martwilbym sie o tyle, ze nie beda ograniczaly tych mocniejszych. Po prostu wybiora 1080p/900p dla PS4 i Xboxa i elo.

Posted

Tzn. nie widziałem potwierdzenia, ze bedzie tylko 30fps, ale jeśli chcą utrzymać tę samą fizykę na bazowych konsolach, to innej opcji nie widzę. 

Graficznie wersja z 2007 roku pójdzie bez problemu (swoją drogą niezle sie gra zestarzała, szczegolnie ta roślinność), ale pytanie ile będą chcieli wydusić z tego remastera, bo można wiele.

Posted

Bez sensu, ta seria jest strasznie czerstwa, jedynka tylko grafika robiła kiedyś, bo gameplayowo to tragedia

Posted

Meh, ale ta gra jest tak bezpłciowa i było tylko zwykłym benhmarkiem dla kart graficznych, to nic więcej nie oferowała, nawet w tamtych czasach.

• Upvote 3
  • Haha 1
Guest Rozi
Posted

Rzucanie ludźmi o budynki i ich rozwalanie było przyjemne.

Posted

Ale ch#jnia, wygląda jak z PS3, tyle że w wyższej rozdziałce...
Niby "najnowsze ficzery CryEngine", ale czy ja, nie będąc developerem, w ogóle zauważę ich implementację? Pewnie nie, bo ten trailer nie zaprezentował mi niczego, czego bym nie widział w "remasterze" z poprzedniej generacji.
I w ogóle Saber Interactive? Zamiast łatać SnowRunnera to sie bawią w jakieś pomaganie niedobitkom Cryteka, żeby po raz kolejny podbić rozdziałkę w ich flagowcu...

Posted

O fuck ale (pipi)nia (nie gra a remaster). Przecież w tym nie ma nic nowego, okropny HUD dalej obecny, „pływająca” postać. Gameplay sam w sobie był fajny, ale tak bardzo mnie ten trailer nie ruszył... i to jeszcze wypuszczają to na koniec generacji. 

Temat do zamknięcia.