Skocz do zawartości

Wysrywy z resetery

Featured Replies

• Odpowiedzi 587
  • Wyświetleń 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Tam muszą trole same siedzieć xd nie wierzę w takie stężenie debili

Opublikowano

Taki sam poziom beki jak kafeteria, tylko tam o ludzkich życia dnia codziennego, a tam o grach, że nic tam nie pasuje XD

Opublikowano

Jeszcze ten tekst 'czarni mogą grać białych ale odwrotnie to już nie'. xD Jaki kurwidołek hipokryzji. 

Mam nadzieję, że ktoś z branży zabierze głos i zniszczy tych jebanych idiotów raz na zawsze. 

Opublikowano

Najstraszniejsze jest to że tacy idioci mają czasem wpływ na treść gierek xD

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

bo chyba nie powołuje się on szczerze na tych ludzi xdd

W dniu 24.06.2020 o 19:59, Figaro napisał:

No cóż, taka jest ta Resetera. Mają prawo mieć własne zasady i regulamin jest jasny - nikt nikogo nie zmusza do rejestrowania się tam. Większość for internetowych nie jest tak w lewo więc fajnie, że i takie miejsce istnieje. Często mają dobre intencje. A że czasem przesadzają? Wszędzie znajdą się takie jednostki. W prawo i w lewo. Trzeba też dodać, że to głównie amerykańskie forum, więc nie dziwota, że często mają dla nas niezrozumiałą wrażliwość na kwestie rasowe.

Dzisiaj ktoś założył temat o evencie gwałtu w RDR 2 i trochę beka, że ktoś się o to oburza. W grze o dzikim zachodzie, gdzie możesz mordować i torturować.

Opublikowano

Nie wiem co wy tacy zdziwieni, pierwszy raz czytacie co lewica mówi w swoim towarzystwie?

Temat bardzo dobry, możnaby nawet rozszerzyć o inne strony, bo na twitterze czy reddicie czasem równie potężne umysłowe figara się wypowiadają. Będę regularnie tu zaglądać.

Opublikowano

Te wszystkie inne figary, czy tam krzychy bym ładnie pozamykał w tych pokojach bez klamek, bo to co tam piszą to przechodzi ludzkie pojęcie XD Pewnie tym ludziom się w głowach poyebało od socjalu zachodniego, bo co innego do roboty mają, jak tylko piszą takie dyrdymały.

Opublikowano

Dziwi mnie że takie ścierwo istnieje w internecie i ilu developerów i pracowników studiów tam się wypowiada. Na starym NeoGAFie aż tak to nie było widoczne, natomiast resetera szczególnie w ostatnich miesiącach to potężne szambo. 

Zauważcie ile ludzi jest zbanowanych w tym pierwszym linku za to, że zlali idiotę. Za to autor topicu który napisał coś takiego

Cytat

European countries stole billions and killed millions not that long ago even. And white people be like you know who's going to pay for and who gets the payment bulshit. White people ain't shitt man

Bana nie dostał xD WCALE NIE RASIZM

mam wrażenie że środowisko graczy tam to potężni stulejarze, neckbeardy i zwyczajnie idioci dla których gierki dla dzieci to pole do popisu do dyskusji światopoglądowych. Nikt normalny nie dyskutuje na 30 stron dlaczego czarna postać z Uncharted 4 jest dubbingowana przez białą kobietę.

Gardzę tym forum i gardzę Figarem.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano
  • Autor

Ktoś wrzucał do tematu tlou2, że Dickmann i tak nie zadowolił uzytkowników resetery bo za mało czarnych, ale nie moge sie dokopać.

Opublikowano

Ja widziałem wpis, że Druckmann zły bo czarni giną w brutalny sposób. :reggie: 

Opublikowano

Potwierdzam, bardzo mało czarnych braci w kupsztalu part zwei   :(

Opublikowano
15 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Czy ja wiem czy śmianie się w ludzi chorych psychicznie to taka świetna zabawa? :/ 

Owszem

Opublikowano

Pisali o tym akurat na pierwszej stronie. 

Opublikowano

To forum to musi być jakiś masowy trolling. Nie wierzę, że ktokolwiek podnoszący te ważkie kwestie jest poczytalnym, świadomym swoich słów człowiekiem xD