Skocz do zawartości

Wysrywy z resetery

Featured Replies

Opublikowano

Jest nadzieja. W temacie Cyberpunka ludzie się cieszą z nowych trailerów i piszą, którą ścieżką będą podążąć, a jakiś dzban napisał posta na kartkę A4 o tym jakimi homofobami są ludzie pracujący w CDPR i linki do sytuacji w Polsce xD "JUSTICE FOR MARGO" XDDD. Większośc to zlała i dalej piszą "I'll play ...", ale pojedyncze dzbany dziekują za posta.

• Odpowiedzi 587
  • Wyświetleń 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

hehe, czyli to forum to taki

Spoiler

resetcwela.png

Spoiler

Nie mogłem się powstrzymać, przepraszam jeśli uraziłem kogoś, bądź czyjeś poglądy. Już nigdy czegoś takiego nie stworzę naprawdę :) 

Opublikowano
Godzinę temu, Bartolinsky napisał:

hehe, czyli to forum to taki

Ukryj zawartość

resetcwela.png

Ukryj zawartość

Nie mogłem się powstrzymać, przepraszam jeśli uraziłem kogoś, bądź czyjeś poglądy. Już nigdy czegoś takiego nie stworzę naprawdę :) 

niech ktos to tam umieści i powie, że to chwytliwa nazwa i niech doda, że po polsku to znaczy tęczowa miłość.

przysięgam ,że będę się śmiał.

Opublikowano

Dunkey usunął "kontrowersyjny" filmik (Petters on the Low, teledysk do scen z RDR), na temat którego płakały pi.zdeczki z resetery (było tu poruszane) xddddd. Szkoda, że kolejny się ugiął, tym bardziej, że lubiłem sobie to czasem odpalić.

Opublikowano
  • Autor

może nie resetera, ale Tadeusz Zielinski sie znowu zesrał

Opublikowano

Trochę mnie wstyd, że oglądałem swego czasu Tadzika na Hyperze. Chłop ma tak robaczywy mózg, że nawet nie da się czytać tych jego kilku linijek w PSX.

Opublikowano

W sumie taki standardowy meltdown jakich czlowiek widzial juz wiele

Opublikowano
  • Autor
36 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Na Netflixie ostatnio jest taka promocja LGBT (i jeszcze ten trailer Cuties), że aż mi ciężarówka sama wyjeżdża na ulice Warszawy. :lapka: 

Tym Cuties to juz w ostra nisze lgbt wjezdzaja:reggie:

Opublikowano

Gdzie to ze.sranie bo widze tylko post nrgeeka a fb nie mam. Ktos wklei?

Opublikowano
1 godzinę temu, Shen napisał:

ja zgadzam się z tadkiem a nie z tym idiotą co posta napisał. Cały serial widziałem. Chociażby ten pan co był w zespole od konsoli fairchild channel-F chyba ważny dla historii skoro potem inni pomysł zajebali? Radzę samemu zobaczyć a nie zdawać się na randomowego youtubera i jego wysrywy. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Shen napisał:

Eee... przecież to Ngeek się tu zes.rał.

edit: ja pie.rdooole te komentarze, typowi gracze w internecie. Tfu.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Ktoś merytorycznie i z kulturą skrytykował LGBT w serialu. Snołflejki na fb uruchomione, ludzie boją się wyjść z domu, a  @Faszystaro  nawet napisał "Tfu" w stronę graczy na forum o gierkach. Robi się za poważnie.

Opublikowano

No wlasnie chodzi o to ze nie krytykujesz albo tracisz zęby

comment_1596885255U4JKKYgBKocHCsYpQ5rOKL

Opublikowano

A udawałeś ostatnio martwego na protestach w Poznaniu z okazji wniebowstąpienia Floyda Mayweathera Juniora, czy nie było okazji?

Opublikowano

To jest ten sam problem co z Tlou2. Ludzie przyszli sobie poogladac serial o historii gierek a dostali manifest LGBT.

Opublikowano

Problem z tlou2 jest taki że to chuyowa historia z gameplayem sprzed 7 lat a nie ze jest jakims manifestem

Opublikowano

No ale wlasnie dzieki temu ze jest tez manifestem nie mozna jej krytykowac za chuyowa historie i gameplay sprzed 7 lat