Opublikowano 11 sierpnia 20204 l Jest nadzieja. W temacie Cyberpunka ludzie się cieszą z nowych trailerów i piszą, którą ścieżką będą podążąć, a jakiś dzban napisał posta na kartkę A4 o tym jakimi homofobami są ludzie pracujący w CDPR i linki do sytuacji w Polsce xD "JUSTICE FOR MARGO" XDDD. Większośc to zlała i dalej piszą "I'll play ...", ale pojedyncze dzbany dziekują za posta.
Opublikowano 11 sierpnia 20204 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. hehe, czyli to forum to taki Spoiler Spoiler Nie mogłem się powstrzymać, przepraszam jeśli uraziłem kogoś, bądź czyjeś poglądy. Już nigdy czegoś takiego nie stworzę naprawdę
Opublikowano 11 sierpnia 20204 l Synu wygrałeś platynę Edytowane 11 sierpnia 20204 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 11 sierpnia 20204 l Godzinę temu, Bartolinsky napisał: hehe, czyli to forum to taki Ukryj zawartość Ukryj zawartość Nie mogłem się powstrzymać, przepraszam jeśli uraziłem kogoś, bądź czyjeś poglądy. Już nigdy czegoś takiego nie stworzę naprawdę niech ktos to tam umieści i powie, że to chwytliwa nazwa i niech doda, że po polsku to znaczy tęczowa miłość. przysięgam ,że będę się śmiał.
Opublikowano 17 sierpnia 20204 l Dunkey usunął "kontrowersyjny" filmik (Petters on the Low, teledysk do scen z RDR), na temat którego płakały pi.zdeczki z resetery (było tu poruszane) xddddd. Szkoda, że kolejny się ugiął, tym bardziej, że lubiłem sobie to czasem odpalić.
Opublikowano 21 sierpnia 20204 l Na Netflixie ostatnio jest taka promocja LGBT (i jeszcze ten trailer Cuties), że aż mi ciężarówka sama wyjeżdża na ulice Warszawy.
Opublikowano 21 sierpnia 20204 l Trochę mnie wstyd, że oglądałem swego czasu Tadzika na Hyperze. Chłop ma tak robaczywy mózg, że nawet nie da się czytać tych jego kilku linijek w PSX.
Opublikowano 21 sierpnia 20204 l Autor 36 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Na Netflixie ostatnio jest taka promocja LGBT (i jeszcze ten trailer Cuties), że aż mi ciężarówka sama wyjeżdża na ulice Warszawy. Tym Cuties to juz w ostra nisze lgbt wjezdzaja
Opublikowano 21 sierpnia 20204 l Gdzie to ze.sranie bo widze tylko post nrgeeka a fb nie mam. Ktos wklei?
Opublikowano 21 sierpnia 20204 l 1 godzinę temu, Shen napisał: może nie resetera, ale Tadeusz Zielinski sie znowu zesrał ja zgadzam się z tadkiem a nie z tym idiotą co posta napisał. Cały serial widziałem. Chociażby ten pan co był w zespole od konsoli fairchild channel-F chyba ważny dla historii skoro potem inni pomysł zajebali? Radzę samemu zobaczyć a nie zdawać się na randomowego youtubera i jego wysrywy.
Opublikowano 21 sierpnia 20204 l 1 godzinę temu, Shen napisał: może nie resetera, ale Tadeusz Zielinski sie znowu zesrał Eee... przecież to Ngeek się tu zes.rał. edit: ja pie.rdooole te komentarze, typowi gracze w internecie. Tfu. Edytowane 21 sierpnia 20204 l przez Figaro
Opublikowano 21 sierpnia 20204 l Ktoś merytorycznie i z kulturą skrytykował LGBT w serialu. Snołflejki na fb uruchomione, ludzie boją się wyjść z domu, a @Faszystaro nawet napisał "Tfu" w stronę graczy na forum o gierkach. Robi się za poważnie.
Opublikowano 21 sierpnia 20204 l dokładnie, sprawiedliwość dla trans i homofobów <3 wysłuchajmy ich o p i n i i
Opublikowano 21 sierpnia 20204 l A udawałeś ostatnio martwego na protestach w Poznaniu z okazji wniebowstąpienia Floyda Mayweathera Juniora, czy nie było okazji?
Opublikowano 21 sierpnia 20204 l To jest ten sam problem co z Tlou2. Ludzie przyszli sobie poogladac serial o historii gierek a dostali manifest LGBT.
Opublikowano 21 sierpnia 20204 l Problem z tlou2 jest taki że to chuyowa historia z gameplayem sprzed 7 lat a nie ze jest jakims manifestem
Opublikowano 21 sierpnia 20204 l No ale wlasnie dzieki temu ze jest tez manifestem nie mozna jej krytykowac za chuyowa historie i gameplay sprzed 7 lat
Opublikowano 21 sierpnia 20204 l jakie bomby prawdy w tym poście NRGeeka, mało wystarczy by figara zaczęli pluć jadem.