Skocz do zawartości

Wysrywy z resetery

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor
Cytat
sending death squads to kill BLM protestors, the game?

biore day1 :banderas:

• Odpowiedzi 587
  • Wyświetleń 17,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Dzień bez bulu dupy jest dniem straconym dla tych przegrywów

Opublikowano

Właśnie nadrabiałem posty o Zooltarze i też mi się tak nasunęło "skąd oni kurwa biorą czas na te wojenki w social mediach?". Niby praca u jakiegoś tam deva czy wydawcy, felietony, granie 1000h w mmo czy inne gaas, a tu jeszcze trzeba monitorować internet i odpowiadać każdej osobie z branży na nietolerancyjne wpisy xd.

Opublikowano

Wlazłem zobaczyć co to te gry online i chryste szanujmy się jakieś przeklikiwajki których nawet ppe już nie stosuje.

Opublikowano
16 minut temu, devilbot napisał:

Wlazłem zobaczyć co to te gry online i chryste szanujmy się jakieś przeklikiwajki których nawet ppe już nie stosuje.

No gry online to tylko zeby sprawdzic szczegolowe info o danej gierce/dlc bo to akurat maja opisane dobrze.

Opublikowano
31 minut temu, Figuś napisał:
Co tam na cwelowni się dzieję, bo z dwa tyg nie wchodziłem?

Ostatnio widziałem temat atencyjnego prawie-samobójcy, bo dziewczyna go rzuciła i nie może znaleźć pracy od dłuższego czasu, a nie chce ani pracować w branży w której się kształcił, ani w sklepie, bo to poniżej niego.

Wszystko to w sub-forum o gierkach, tak jakby nie mieli innych

Dzień jak co dzień

Opublikowano

Wykolejeńcy ze cwelowni. Legendarne studio, które musi obrywać od takich pajaców, gdyby nie Duke Nukem 3D to by cwelownia do dziś dnia nie miała fajnych fps. Id Software i zaraz 3D Realms to najlepsze, co spotkało graczy w latach 90-tych.

Opublikowano

https://film.org.pl/news/nowe-zasady-akademii-oscary-tylko-dla-filmow-z-mniejszosciami-241459

Cytat

Nowe zasady Akademii. OSCARY tylko dla filmów z MNIEJSZOŚCIAMI

Dodaję link do resetery, bo figaro sie zesrał:

https://www.resetera.com/threads/academy-awards-unveil-new-best-picture-eligibility-requirements-to-promote-diversity-in-representation.282941/

Cytat

It's a start.

Cytat

it should start sooner

Cytat

I applaud the decision.

Cytat

Not sure what more you could do with any kind of system like this to bring about positive change, other than moving the 2024 date closer.

Wielu krytykuje decyzje... bo jest zbyt mało radykalna i białym dalej będzie się udało dostać pracę. Innym podoba się to jako "pierwszy krok". Strach pomyśleć co planują dalej.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

ale czemu to jest w temacie o reseterze?

poza tym na RE jest o tym temat i sporo ludzi jest przeciwko pomysłowi.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Figaro dlaczego piszesz na forum???

Opublikowano
14 minut temu, Figaro napisał:

ale czemu to jest w temacie o reseterze?

A czemu ty jesteś na forum?

Opublikowano

No na pewno są ludzie na erze przeciwni temu pomysłowi. Szkoda, że pewnie już zbanowani za rasizm. :) 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przydałby się jakiś kamikadze od nas tam co by im ciśnienie podnosił, a może jakiś raidzik? :isee:

jYF08BtwP22xlHWXSciuTgOJqWgHGXKH.png

Opublikowano

Chciałem, ale z gmaila nie można, a nie bede robił trzody na mailu z pracy :smutas: