Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 181,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No cóż, po ponad tygodniu od premiery muszę powiedzieć że gra mnie rozczarowała, ale w zasadzie wiedziałem że tak będzie zanim ona wyjdzie, bo miałem bardzo wysokie oczekiwania. Jednocześnie nie powie

• Nie żeby kopać leżącego... ale szczerze to bym polemizował z tymi torami. Przewaga FM jest tu taka, że ma bogatszą geometrię terenu na niektórych trasach i 99% drzewek przy trasie jest w 3D.

• GT7 ma chyba jedną z najnudniejszych karier jakie widziałem. Pół roku ponad gram i nadal nie mogę skończyć tych Café Menu. Prawie każdy wyścig polega na tym, że startujesz na końcu, przebijasz się prz

Opublikowano

Ok, trailer w 4K już jakoś się prezentuje. Szczególnie oświetlenie na początku, ale właśnie.. czy to będzie tak wyglądać ? Oby to faktycznie już nie był crossgen 

Opublikowano
Godzinę temu, funditto napisał:

Ok, trailer w 4K już jakoś się prezentuje. Szczególnie oświetlenie na początku, ale właśnie.. czy to będzie tak wyglądać ? Oby to faktycznie już nie był crossgen 

Tylko XSX i PC, wygląda super :banderas:

Opublikowano

Studio Turn10 potwierdziło:
• Nowy model ciśnienia w oponach
• Nowy model oddziaływania ciepła na ciśnienie w oponach 
• Dynamiczne temperatury toru
• Efekt nagumowania toru
• Nowy system ciśnienia atmosferycznego, wpływający na gęstość powietrza, dynamikę i moc.
• Nowy system zawieszenia.

No i plotkuje się o premierze w lutym 21

Opublikowano

Może planują tak jak z Halo Infinite najpierw zrobić podstawkę, żebyśmy mogli zacząć grać, a później ją rozwijać 

Opublikowano
2 godziny temu, 20inchDT napisał:

Early in development i luty 2021?

Czy ja wiem czy Early in development, to jest seria która wychodziła co 2 lata, Flight Simulator pokazał ze gry które będą ukazywać się w Game Passie będą bardzo rozszerzonymi demami, myśle ze będzie podobnie z nowa Forza, nie zdziwię się jak na starcie będzie posiadała duzo mniej contentu niż Forza 7, a zawartość dodatkowa będzie dodawana odpłatnie lub dla posiadaczy „pełnej edycji”, Luty 2021 dla mnie jest całkowicie realny.

Opublikowano
23 minuty temu, 20inchDT napisał:

Spencer mówił early in development podczas pokazu.

a ten pan w 54 minucie mówi jak grał w nowa Forze w grudniu 2019 roku.

Internety piszą że premiera została przesunięta ze względu na COVID-a.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Forza nie jest ''Early in development'' bo powstaje prawie trzy lata, może Spencer znowu jakieś farmazony gada, podobnie jest z Fable które powstaje już minimum trzy lata.

Zapowiedzi gier z serii FM i FH wraz z GP trailerami/gameplayem zawsze były pokazywane na 3-5mc przed premierą więc mają czas do XO20 żeby pokazać grę jeśli faktycznie to ma wyjść na początku 2021.

Opublikowano
Cytat

- going back to the roots, a "love letter " to the community
- lot of work on core foundations
- pre-production started last year (August or after)
- ability to produce content (tracks and cars) much quicker thanks to new tools. Allow them to respond on feedback quicker too.
- raytracing, photogrammetry, new laser scanning... coming to Forza tech. Raytracing really exposed the issues with their technology.
- figuring out how to make Forza a welcoming and safe space for newcomers (Gamepass)
- visual from the teaser is what we can expect for the tracks in the future

kilka nowych informacji od developerów

Opublikowano
33 minuty temu, ASX napisał:

pre-production started last year (August or after)

2021, lol

Opublikowano

W początek 2021 nie wierzę, ale już październik/listopad jak najbardziej. Turn10 potrafi się szybko uwijać.

Opublikowano

Bardziej niż premiera FM martwi mnie to że z automatu przesunie się premiera FH5 :sapek:

Opublikowano

Raczej nie? Playground ma dwa zespoły teraz - nowy pracuje nad Fable, a drugi pewnie klepie nową Forzę. ;)

I tak Horizon 5 nie spodziewałbym się szybciej niż w 2022.

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Raczej tak, bo Playground pracuje na technologii i assetach Turn10. Jeżeli Motorsport jest w powijakach to Horizon ,jeśli będzie korzystać z tej samej technologii, rowniez

Opublikowano

Raczej się rozbija o to że MS chyba nie wyda FM i FH5 w jednym roku, np: styczeń-luty i październik grudzień 2021.

Opublikowano

Bez wątpienia.

Mimo wszystko mam ogromną nadzieje, że dłużej niż do 2022 (4 lata po czwórce) nie będę musiał czekać na Horizona. ;) 

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Czysto teoretycznie silnik musi obsługiwać rt aby był w grze. Więc skoro jedna ma, a druga nie to można strzelać, że są inne. Była plotka, że nowy Horizon dostanie silnik z FS. Ale to tylko plotka.

Opublikowano

Nawalą w nowej forzie horizon ray tracingow i znowu 30fps będzie.