Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Także ten :reggie: No nie zamrowiło ani trochę w kroczu. Ale nie grałem w 7, więc może ten recykling mnie nie zaboli, jak w Horizonie 5.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 163 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No cóż, po ponad tygodniu od premiery muszę powiedzieć że gra mnie rozczarowała, ale w zasadzie wiedziałem że tak będzie zanim ona wyjdzie, bo miałem bardzo wysokie oczekiwania. Jednocześnie nie powie

• Nie żeby kopać leżącego... ale szczerze to bym polemizował z tymi torami. Przewaga FM jest tu taka, że ma bogatszą geometrię terenu na niektórych trasach i 99% drzewek przy trasie jest w 3D.

• GT7 ma chyba jedną z najnudniejszych karier jakie widziałem. Pół roku ponad gram i nadal nie mogę skończyć tych Café Menu. Prawie każdy wyścig polega na tym, że startujesz na końcu, przebijasz się prz

Opublikowano

ty.thumb.jpg.386f7212719ac717cfb95910e330d084.jpg

nieodłączny element każdej forzy, baloniki też będą na pewno, fani nie będą zawiedzeni!

Opublikowano

No zobaczymy jutro co i jak tą karierą

Wield Specialized Track Competitors in the Builders Cup Career Mode 
Out-build the competition by earning over 800 performance upgrades and race our most advanced AI opponents yet in an all-new, fun and rewarding single-player campaign, the Builders Cup Career Mode. 

We’ll properly introduce you to this single-player car building experience, including a full walkthrough with actual gameplay in our next Forza Monthly livestream on Tuesday, June 13 at 11:00am PDT / 6:00pm UTC following the Xbox Games Showcase Extended.

Opublikowano
2 minuty temu, MaZZeo napisał:

ja pierdołę jakie murzyński gówniarskie klimaty?

Zakładam, że muza w tle. Tak średnio pasująca.

Opublikowano

murzyńska muzyka na trailerach była w Forze od dawna, przypomnę choćby jeden z moich ulubionych trailerów

Opublikowano

No dokładnie, rozi'owe klimaty niestety od ponad 10 lat atakują trailery FM, na szczęście w grze zupełnie co innego.

Opublikowano
3 godziny temu, ASX napisał:

murzyńska muzyka na trailerach była w Forze od dawna, przypomnę choćby jeden z moich ulubionych trailerów

ależ Power tutaj robiło robotę, jeden z ulubionych all time trailerów z konf microsoftu

Opublikowano

Gdzie i o której ten stream FM dzisiaj??

Opublikowano

o 20:00 

Opublikowano

Ciekawie ta kariera wygląda, może zagrać, poszli trochę w stronę GT. Szybko wyłączyli widok ze środka, Le widac, ze dalej jestesmy w 2010 roku i 90 stopni w lewo i w prawo kierownicą to wszystko na co stać kierowcę... 

Opublikowano

Ciekawe z jakiego bolidu i jakiej platformy prezentowane demo. Co ciekawe nie było raytracingu, tylko screen space reflections (podczas wyścigu z wieloma samochodami nie było też tego).

Duży plus, że wzorem GT7 samochody i trasy będą dorzucane za free.

Edytowane przez Emet

Opublikowano
1 minute ago, Donatello1991 said:

Podobno always online?

No to przecież oczywiste w tych czasach

Opublikowano

dla zainteresowanych - add-on's budle jest za około 102 zł w Islandii :rolleyes:

Opublikowano

Odpaliłem to na konsoli - oczywiście gówno, a nie 4K na YT XD