Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

S.T.A.L.K.E.R. 2

Featured Replies

Opublikowano

Coś mi się wydaje, że będzie historia jak z Duke Nukem Forever. ile czasu minęło od pierwszych pokazówek z gameplayem, 2 lata? Wiadomo jaką mają sytuację, no ale chyba przez tyle czasu dałoby radę przygotować cokolwiek nowego. Jak mnie ten pokaz na gamescomie nie uspokoi, to chyba przestanę wierzyć w ten tytuł :( 

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 124,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• To nie będą bugi, to będą anomalie.

• Dla samej gry nie ma to wielkiego znaczenia w chwili obecnej, ale to kolejna furtka do dojenia kasy dla wydawców. Z tego co ogarnąłem (wyprowadźcie mnie z błędu jeśli się mylę), to rzeczy kupione w fo

• Nie bój żaby  Twojego kompa niszczy siedmioletni Wiedźmin 3, a co dopiero będzie na UE5 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nowe screenshoty, jakość twitterowa20230810_055427.thumb.jpg.82692271c152c474b1f10170c5a10e48.jpg20230810_055339.thumb.jpg.7948c422376f74c6a723ecd1839e6bf5.jpg20230810_055336.thumb.jpg.13f597e06a607b03f9e880128c5d1876.jpg

20230810_055506.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A to była jakaś oficjalna data premiery że można mówić wogóle o opóźnieniu?

2023 rok to raczej chyba nasze pobożne życzenia były. 

Wiadomo że szkoda ale no niech doprowadzą ten projekt do końca 

Opublikowano

Była, była. Pierwszy teaser w ogóle zapowiadał 2021. Ale taka konkretniejsza data premiery padła na Xbox E3 2021 i to była data 28.04.2022. Wiadomo co się wydarzyło też na początku tego roku, więc decyzja o przesunięciu zrozumiała. Na Xbox E3 2022 informacja, że wyjdzie w 2023. Teraz na 2024.

Opublikowano

Jeśli to wyjdzie w 2024 to już będzie cud. 

Opublikowano

Wygląda ciekawie ale widać, że optymalizacja nie istnieje póki co. To w niektórych momentach zwalnia gdzieś do 15-20 klatek

Opublikowano

Downgoard poszedł niezły i wygląda to tak jak by trailer z E3 2021 to był target render a nie gameplay trailer.

Opublikowano
W dniu 25.08.2023 o 08:04, łom napisał:

Downgoard poszedł niezły i wygląda to tak jak by trailer z E3 2021 to był target render a nie gameplay trailer.

E tam. Mogło być na silniku, ale tu pojawia się problem jak z pierwszym zwiastunem wiedźmina 3. Tamten też był z gry, ale z małych wycinków mapy. Kiedy zaczęli zwiększać skalę, to wszystko poszło się walić.

Opublikowano

Mogła to być cutscenka/render na silniku ale na faktyczne sceny z gameplyu to nie wyglądało, za płynnie to wszystko się ruszało w szczególności w porównaniu do tego co teraz pokazali.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na PGA grałem kwadrans za zamkniętymi drzwiami na PC. W przeciwieństwie do Jacka Sasina: nie mam dobrych informacji.

Miałem wrażenie obcowania z fpsem sprzed 15 lat. Strzelanie bez żadnego feelingu, grafika bardzo kiepska (szczególnie raziły słabe tekstury, momentami chyba ich brak), NPC kukły, archaizmy w interfejsie. Do tego demo potrafiło ostro chrupnąć.

Na plus niezły klimat, unikanie promieniowania i jakieś randomowe burze anomalii (czerwone niebo z piorunami), które stwarzały atmosferę grozy (nie wiem czy te burze były w oryginalnym Stalkerze). Jak wrzucą tego lektora telewizyjnego do rosyjskiego (ukraińskiego?) dubbingu jak w poprzedniku to będzie spoko. Przy angielskim voice actingu i napisach - meh.

Ciężko rzec jaki to był build, ale raczej mnie to zniechęciło niż zachęciło. Fanem serii nie jestem, ale oceniając względem dzisiejszych standardów: przed zespołem jeszcze sporo pracy.

Edytowane przez jimmyyy8

Opublikowano

Ja osobiście coraz mniej wierzę w ten projekt, choć trzymam kciuki od ogłoszenia. Kumam jakie mają warunki, ale to mi bardziej przypomina Farcry w klimatach Zony.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Trailer od 3:15 dla tych co nie chca sluchac wiadomosci od deva.

Edytowane przez Ryuk

Opublikowano

Gra wyjdzie tylko na PC i XS czy na PS5 też? Bo różne głosy słychać na ten temat. 

Opublikowano
11 minut temu, pattro napisał:

Gra wyjdzie tylko na PC i XS czy na PS5 też? Bo różne głosy słychać na ten temat. 

Na początku na Xboxy i PC, na PS5 trafi później 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jeden nowy screen i stare screeny z UI

image.thumb.png.d1065d67ae5fc7c7b4519b28c08ec0eb.png

GD7LRPAW4AA2nxK?format=jpg&name=medium

GD7LRPDW8AAPHu5?format=jpg&name=medium

GD7LRPBWoAA7Np6?format=jpg&name=medium

Opublikowano

premiera 5 września 2024 r.