Skocz do zawartości

S.T.A.L.K.E.R. 2

Featured Replies

Opublikowano

Gra ściągnięta, to teraz pozostaje czekać do środy. Mam nadzieję, że zachowa poziom klimatu pierwszych części. 

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 109 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• To nie będą bugi, to będą anomalie.

• Dla samej gry nie ma to wielkiego znaczenia w chwili obecnej, ale to kolejna furtka do dojenia kasy dla wydawców. Z tego co ogarnąłem (wyprowadźcie mnie z błędu jeśli się mylę), to rzeczy kupione w fo

• Nie bój żaby  Twojego kompa niszczy siedmioletni Wiedźmin 3, a co dopiero będzie na UE5 

Opublikowano

Kurczę wygląda to co raz fajniej, starego STALKER-a nigdy nie skończyłem bo za późno do niego usiadłem obecnie ogrywając na PS5 ciężko to idzie. Stalker 2 co raz bardziej wygląda jak połączenie świetnego Metro Exodus z starym STALKER-em. 

Opublikowano

someone-is-already-playing-he-is-being-kind-to-clarify-some-v0-v7sumd6d7j1e1.thumb.webp.6492d47ea4d7571c63b52d773e6dcc14.webp

Typ co ma gierkę, ale to może być jakiś taki odpowiednik ludzi widzących RT w grach, gdzie w ogóle nie ma śladu RT. Ot, random z jutuba z gierką którą dostał przed czasem.

Opublikowano

Robię replay trylogii Metro, aktualnie jestem w trakcie Last Light i nie mogę się doczekać Metro Exodus na XSX bo ogrywałem wcześniej na PS4 FAT. Później ładuję gamepassa i ściągam Stalkera :)

Do jedynki miałem kilka podejść ale szybko rezygnowałem chociaż klimat top.

Opublikowano

Święto graczy się zbliża :banderas: dzięki Pan Spencer

Opublikowano
39 minut temu, nero2082 napisał(a):

reklamują 4K60, postarali się:)

W dzisiejszych czasach to nic nie znaczy :p

Opublikowano

Jak nie jest obok siebie to albo albo, nie bądźmy naiwni. Ile gierek robionych w UE5 chodzi w 4K60 na konsolach?

Opublikowano

Internety twierdzą że recenzje pojawią się dwie godziny przed premierą.

Pobieranie tej gry u mnie potrwa dwa dni, więc pierwszy wieczór przeczekam na opinie czy aby to na pewno działa i jak jest znośnie to odpalę klienta xboxa w czwartek rano.

Opublikowano
19 minut temu, Dalhi napisał(a):

Pobieranie tej gry u mnie potrwa dwa dni

I właśnie po to jest preload, jak sobie wrzucisz dzisiaj to na środę będziesz miał.

Opublikowano
18 minut temu, Bzduras napisał(a):

I właśnie po to jest preload, jak sobie wrzucisz dzisiaj to na środę będziesz miał.

Preload na PC to 10mb.

Opublikowano

Aa, na PC. No to niestety musisz czekać, nic w tej kwestii się nie zmieniło.

Opublikowano
8 minut temu, Dalhi napisał(a):

Preload na PC to 10mb.

Zawsze to 10 MB więcej, niż na Steam :D. 

Opublikowano

Kupiłem dziś Legends of the Zone Trilogy 

• Cień Czarnobyla (2007)
  • Czyste Niebo (2008)
  • Zew Prypeci (2009)

Preload dwójki już mam na dysku konsoli więc czeka w hoy grania. Tęsknie mocno za klimatem Metro. Wszystkie już mam zaliczone z wyjątkiem tej VR wersji, ale poczekam z tym aż pokończę Stalkera :obama: