Opublikowano 17 listopada 20241 r Gra ściągnięta, to teraz pozostaje czekać do środy. Mam nadzieję, że zachowa poziom klimatu pierwszych części.
Opublikowano 17 listopada 20241 r Kurczę wygląda to co raz fajniej, starego STALKER-a nigdy nie skończyłem bo za późno do niego usiadłem obecnie ogrywając na PS5 ciężko to idzie. Stalker 2 co raz bardziej wygląda jak połączenie świetnego Metro Exodus z starym STALKER-em.
Opublikowano 18 listopada 20241 r Typ co ma gierkę, ale to może być jakiś taki odpowiednik ludzi widzących RT w grach, gdzie w ogóle nie ma śladu RT. Ot, random z jutuba z gierką którą dostał przed czasem.
Opublikowano 18 listopada 20241 r Robię replay trylogii Metro, aktualnie jestem w trakcie Last Light i nie mogę się doczekać Metro Exodus na XSX bo ogrywałem wcześniej na PS4 FAT. Później ładuję gamepassa i ściągam Stalkera Do jedynki miałem kilka podejść ale szybko rezygnowałem chociaż klimat top.
Opublikowano 18 listopada 20241 r Jutro około 14 jesteśmy nowo zelandczykami? (Mam nadzieję że zadziała ten patent)
Opublikowano 18 listopada 20241 r 12 minut temu, nero2082 napisał(a): reklamują 4K60, postarali się:) Telewizor wyświetli 4K, wszystko się zgadza. Najlepsza konsolowa wersja day1.
Opublikowano 18 listopada 20241 r 39 minut temu, nero2082 napisał(a): reklamują 4K60, postarali się:) W dzisiejszych czasach to nic nie znaczy :p
Opublikowano 18 listopada 20241 r 42 minutes ago, nero2082 said: reklamują 4K60, postarali się:) Ciekawe czy 4K oraz 60 FPS czy 4K lub 60 FPS.
Opublikowano 18 listopada 20241 r Jak nie jest obok siebie to albo albo, nie bądźmy naiwni. Ile gierek robionych w UE5 chodzi w 4K60 na konsolach?
Opublikowano 18 listopada 20241 r Up to 4K/60, a wewnętrznie rozdzielczość jak z późnego X360. Jedyna nadzieja to, że będzie tam FSR3 to możemy doczekać się nie najgorszego obrazu.
Opublikowano 18 listopada 20241 r Wiadomo coś o embargo? Dziś wypadało by już poczytać recki ale nigdzie informacji na ten temat
Opublikowano 18 listopada 20241 r Podobno nie będzie recek przed premierą, więc oczekuj raczej jutro.
Opublikowano 18 listopada 20241 r Internety twierdzą że recenzje pojawią się dwie godziny przed premierą. Pobieranie tej gry u mnie potrwa dwa dni, więc pierwszy wieczór przeczekam na opinie czy aby to na pewno działa i jak jest znośnie to odpalę klienta xboxa w czwartek rano.
Opublikowano 18 listopada 20241 r 19 minut temu, Dalhi napisał(a): Pobieranie tej gry u mnie potrwa dwa dni I właśnie po to jest preload, jak sobie wrzucisz dzisiaj to na środę będziesz miał.
Opublikowano 18 listopada 20241 r 18 minut temu, Bzduras napisał(a): I właśnie po to jest preload, jak sobie wrzucisz dzisiaj to na środę będziesz miał. Preload na PC to 10mb.
Opublikowano 18 listopada 20241 r Aa, na PC. No to niestety musisz czekać, nic w tej kwestii się nie zmieniło.
Opublikowano 18 listopada 20241 r 8 minut temu, Dalhi napisał(a): Preload na PC to 10mb. Zawsze to 10 MB więcej, niż na Steam :D.
Opublikowano 18 listopada 20241 r Kupiłem dziś Legends of the Zone Trilogy Cień Czarnobyla (2007) Czyste Niebo (2008) Zew Prypeci (2009) Preload dwójki już mam na dysku konsoli więc czeka w hoy grania. Tęsknie mocno za klimatem Metro. Wszystkie już mam zaliczone z wyjątkiem tej VR wersji, ale poczekam z tym aż pokończę Stalkera