Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

S.T.A.L.K.E.R. 2

Featured Replies

Opublikowano

Cholera aż sprawdzę dziś w domu tryb wydajność, baaa nagram filmik z mojego trybu jakości, bo nic mi nie rwie, nic nie skacze. Dziwne tym bardziej, że jestem wyczulony na rwącą animację drakenope. Co jak co ale 40 h na liczniku i chłonę ten świat pełną piersią, lokacje z poprzedników w nowej oprawie-bardzo miły smaczek we_need_to_go_deeper

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 138,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• To nie będą bugi, to będą anomalie.

• Dla samej gry nie ma to wielkiego znaczenia w chwili obecnej, ale to kolejna furtka do dojenia kasy dla wydawców. Z tego co ogarnąłem (wyprowadźcie mnie z błędu jeśli się mylę), to rzeczy kupione w fo

• Nie bój żaby  Twojego kompa niszczy siedmioletni Wiedźmin 3, a co dopiero będzie na UE5 

Opublikowano

W przyszłym roku planują przerzucić się na nowszą wersję UE5, mają też wydać DLC. Jak nie masz parcia to można jeszcze poczekać.

Opublikowano
Godzinę temu, Rooofie napisał(a):

W przyszłym roku planują przerzucić się na nowszą wersję UE5, mają też wydać DLC. Jak nie masz parcia to można jeszcze poczekać.

Bardzo dobrze niech szlifują, jeszcze zdążę ograć stare części w międzyczasie potter

Opublikowano

Ta do usranej śmierci najlepiej czekać XD

Opublikowano
2 godziny temu, Donatello1991 napisał(a):

Grę czeka jakiś jeszcze większy patch? Kiedyś pograłem 20h ale stwierdziłem, że wrócę jak połatają. Jak to obecnie na pc wygląda?

Po ostatnim patchu jest lepsza wydajność a mają niby jeszcze przejść na nowszy build UE5. Ja od dłuższego czasu gram po trochu, lubię czasem włączyć i po prostu poszwendac się po świecie gry, poeksplorować bez wykonywania konkretnych questów. Ta gra tak ma po prostu, klimat jest pierwsza klasa. Ja korzystam z modów, w tym z ultra plus, którym mozna wycisnąć z silnika znacznie więcej niż to co gra oferuje na ustawieniach ultra w opcjach gry, można tak dostosować, że to serio jedna z najładniejszych gier na UE5, często ocierając się o fotorealizm. Tak, gra wciąż ma bugi czasem ale jest w o wiele lepszym stanie niż na początku. Jak będziesz chciał i wkrecisz się w grę mocno to ci mogę przeslac listę modów których używam, niektóre to takie must have dla mnie.