Opublikowano 8 grudnia8 gru Wleciał dzisiaj patch, który ma niby ogarnąć artefakty. O ile te randomowe chyba działają już ok, tak te z określoną pozycją wciąż zepsute (nie wszystkie). Np. ten w Military Tunnel w Chemical Plant, który powinien być na pociągu, a jest w środku i za cholere nie ma go jak wziąć. Tyle dobrze, że wszystkie i tak można wyciągnąć z randomowych pól.
Opublikowano piątek o 22:232 dni Myślałem, że udźwig na tym etapie będzie mi już koło uja latał. Jednak nie lata, trochę dobijające to jest, bo jednak każdy wypad kosztuje coraz więcej dziegów na naprawy. Ktoś tu wspominał o artefakcie zwiększającym udźwig mocno, gdzie go znaleźć?
Opublikowano sobota o 04:292 dni Weird Water, dodaje około 40 kg. Musisz w nocy przyjść do odpowiedniego miejsca w Zatonie i znaleźć butelkę, może być w 3 losowych miejscach. Najlepiej sprawdź na YT.Jedyny minus jest taki, że powyżej 50kg wchodzi efekt jakbyś był pijany, czyli postać się buja i saturacja kolorów się zwiększa. Jeszcze są zwykłe artefakty Sprężyny, ale one dają tylko 8kg i niestety promieniowanie, więc musisz mieć ołowianą kieszeń w pancerzu.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jeszcze dobrze się nie wgryzłem (20h na liczniku), a tu DLC z zaskoczenia. Pięknie.
Opublikowano 48 minut temu48 min Uuu najsss. Ciekawe czy jakiś nowy op sprzęcik wpadnie czy tylko bardziej pod kątem nowych questów.