Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Cholera aż sprawdzę dziś w domu tryb wydajność, baaa nagram filmik z mojego trybu jakości, bo nic mi nie rwie, nic nie skacze. Dziwne tym bardziej, że jestem wyczulony na rwącą animację . Co jak co ale 40 h na liczniku i chłonę ten świat pełną piersią, lokacje z poprzedników w nowej oprawie-bardzo miły smaczek
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Grę czeka jakiś jeszcze większy patch? Kiedyś pograłem 20h ale stwierdziłem, że wrócę jak połatają. Jak to obecnie na pc wygląda?
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. W przyszłym roku planują przerzucić się na nowszą wersję UE5, mają też wydać DLC. Jak nie masz parcia to można jeszcze poczekać.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Godzinę temu, Rooofie napisał(a):W przyszłym roku planują przerzucić się na nowszą wersję UE5, mają też wydać DLC. Jak nie masz parcia to można jeszcze poczekać.Bardzo dobrze niech szlifują, jeszcze zdążę ograć stare części w międzyczasie
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 2 godziny temu, Donatello1991 napisał(a):Grę czeka jakiś jeszcze większy patch? Kiedyś pograłem 20h ale stwierdziłem, że wrócę jak połatają. Jak to obecnie na pc wygląda?Po ostatnim patchu jest lepsza wydajność a mają niby jeszcze przejść na nowszy build UE5. Ja od dłuższego czasu gram po trochu, lubię czasem włączyć i po prostu poszwendac się po świecie gry, poeksplorować bez wykonywania konkretnych questów. Ta gra tak ma po prostu, klimat jest pierwsza klasa. Ja korzystam z modów, w tym z ultra plus, którym mozna wycisnąć z silnika znacznie więcej niż to co gra oferuje na ustawieniach ultra w opcjach gry, można tak dostosować, że to serio jedna z najładniejszych gier na UE5, często ocierając się o fotorealizm. Tak, gra wciąż ma bugi czasem ale jest w o wiele lepszym stanie niż na początku. Jak będziesz chciał i wkrecisz się w grę mocno to ci mogę przeslac listę modów których używam, niektóre to takie must have dla mnie.
Opublikowano 6 minut temu6 min 4 godziny temu, Faka napisał(a):Ta do usranej śmierci najlepiej czekać XDMógłbym i do usranej śmierci, mam w co grać. Jak ktoś chce zagrać teraz to pewnie też będzie zadowolony bo coś tam połatali, wolno im to idzie ale i tak fajnie, że nie olali tego i idą śladami naszych redów. Z Bogiem