Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wasze komiksy

Featured Replies

Opublikowano

Z klasyki Batmanów ja będę jeden komiks zawsze polecał

image.thumb.jpeg.f50b2564dfdfbaa72cdbb80bb87ce003.jpeg

image.thumb.jpeg.d7840822e0bd02b55532fab656d65bf4.jpeg

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 391,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja byłem ostatnio zadowolony z promocji Gildii na urodziny, wyrwałem m.in. pierwszy cykl "W poszukiwaniu ptaka czasu" za bezcen.   A wracając do tematu to z racji powiększania kolekcji dokupiłem re

• kilka lat zbierania, wszystko przeczytane (kilka się znów czyta), wiele pożyczonych Pluto, Wilq (50% nigdy nie wróciło, jak dorwę tego qurwia co mi Kaznodzieję...) kilka serii czeka na wydanie ponowne

• O tak, Alfy były fajne. Szkoda, że wyszło stosunkowo niewiele numerów. No ale to taki komiks środka - ni to dla dzieci, ni dla dorosłych.   Tymczasem ciąg dalszy porządków na półkach:       Jak

Opublikowano

Ostatnie zakupy w tym miesiącu:

IMG_20231124_145228.jpg

Opublikowano

Daj znać jak Śmierć Rodziny, bo zastanawiam się, czy kupić. Swoją drogą fajne promki na Black Friday. Jesteś pewien, że już nic nie wjedzie?

Opublikowano
3 godziny temu, funditto napisał:

Daj znać jak Śmierć Rodziny, bo zastanawiam się, czy kupić. Swoją drogą fajne promki na Black Friday. Jesteś pewien, że już nic nie wjedzie?

:sadkek:

Nie, już nie wjedzie CHYBA, ale szanuję się za to, że czytam je od razu, a nie rzucam na półkę i fśśśt.

A Co się stało z Krzyżowcem w pelerynie kupiłem nówkę na Allegro za 15 zeta, jakiś strzał był pojedynczy, edycja z tej kolekcji, kiepska okładka, ale praktycznie niedostępny jest ten komiks. A ta foliowa okładka z Jokerem, sztos jebany.

32 minuty temu, Kalel napisał:

gdzie te promki?

Tak średnio bym powiedział z tymi promkami, do 30%. Ale, angielska wersja Długiego Halloween jest w ATOM Comics za 8 dych, w miękkiej oprawie.

Opublikowano

a zwracał ktoś z was komiksy do Gildii? Zamówiłem tego trochę, a widzę że mają tylko archaiczne sposoby tj. nadawanie zwrotu przez pocztę polska. Koniecznie trzeba na pocztę się wybierać czy można to przez Paczkomaty załatwić i wpisać jako wysyłka do domu?

Opublikowano
W dniu 24.11.2023 o 17:20, funditto napisał:

Daj znać jak Śmierć Rodziny, bo zastanawiam się, czy kupić. 

Bardzo dobry komiks.

Opublikowano

Małe zaległości, znowu mam całość Spider Gwen

20231130_221127.thumb.jpg.50b8ac21e2ead336f10e3adc11b2fdf0.jpg

Opublikowano
W dniu 24.11.2023 o 17:20, funditto napisał:

Jesteś pewien, że już nic nie wjedzie?

:leo:

Najgorsze jest to uczucie, jak człowiek szuka absolutnych must-readów, a one są już ciężko dostępne. Wtedy człowiek się boi, że braknie, no i zaczyna kupować:

IMG_20231201_114151.jpg

IMG_20231201_114327.jpg

Opublikowano

Egmont akurat robi dużo dodruków, zazwyczaj cierpliwość popłaca. No a jak nie, to jeszcze angielskie wydania zostają.

Opublikowano

Zależy w sumie, niektórych właśnie nie robią xd O angielskich wydaniach wiem, Azyl Komiksu top.

Opublikowano

No to niestety jest loteria. Taki Moon Knight chodził użwka za 3x cena okładkowa, kusiło mnie sprzedać i nagle bez zapowiedzi zrobili dodruk wszystkich tomów.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kelly Jones tak rysuje, jego prace w środku zeszytów to istny spektakl groteskowych póz, zaplątanej peleryny. Spaniały rysownik.

Opublikowano
17 godzin temu, Kalel napisał:

Wrzucam swoje zakupy z ostatniego kwartału.

image.thumb.jpeg.6a2ca97acaafc0ea400c64b0bea917eb.jpeg

Jezu, ostatnie 2 tygodnie mam takie ciśnienie na Supermana że aż zamówiłem to na Azylu 

https://azylkomiksu.pl/p/77/572971/superman-the-warworld-saga-sc-9781779523884--tomy-dc-.html

Możesz napisać jak jest z jakością, jak gruby papier jest w nowych modern epic collection w porównaniu np. do wydania egmontu Nightwinga?

Z Supermanem mam podobnie, zamówiłem ok. 30 tomów z egmontu po promocji od odrodzenia właśnie do początku sagi Warlord.

Opublikowano

Ostatni tom Sandmana, zaczynam czytać, a jeszcze mam w kolejce spinoffy, Lucyfer i Księgi Magii:niki:

20231215_173957.thumb.jpg.617b0ae2affea9341f59e2bb7f415c83.jpg

Opublikowano
21 godzin temu, Jeez_PS napisał:

Możesz napisać jak jest z jakością, jak gruby papier jest w nowych modern epic collection w porównaniu np. do wydania egmontu Nightwinga?

Moim zdaniem, według mnie - papier w Egmoncie grubszy trochę. 

Opublikowano

rzutem na taśmę, Azyl zaskoczył i bez zapowiedzi wysłał tę piękność 

image.thumb.jpeg.dcb43964824b91d7efb88697d2c10048.jpeg