Opublikowano 22 października22 paź A wziąłem sobie do pociągu z Empiku. Fajny mały format jak jakaś książka. Jeszcze jest V Jak Vendetta, Watchmen i Lobo. Ceny spoko od 45 za batmana do 60 za strażników.
Opublikowano niedziela o 07:285 dni W dniu 22.10.2025 o 16:55, tlas napisał(a):A wziąłem sobie do pociągu z Empiku. Fajny mały format jak jakaś książka. Jeszcze jest V Jak Vendetta, Watchmen i Lobo. Ceny spoko od 45 za batmana do 60 za strażników.Ale to ceny okładkowe / empikowe. Komiksy są w cenie od 17 do 40 zł bodajże za strażników.
Opublikowano środa o 11:112 dni Nadrobienie polskich wydań goty serii. Z wyjątkiem Spider-Mana - to jest najgorsza historią, za którą smród się ciągnie do dziś. Edytowane środa o 11:112 dni przez Jeez_PS
Opublikowano wczoraj o 17:02 1 dzień Wyszedł ostatni (30ty) tom „Kaczogrodu” . Cała kolekcja zebrana chyba w 7 lat
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 16 godzin temu, karmaster napisał(a):Wyszedł ostatni (30ty) tom „Kaczogrodu” . Cała kolekcja zebrana chyba w 7 lat Wszystkie w fabrycznej folii?
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Mały dodatek do najlepszej franczyzny growej o superbohaterze.chyba najgrubszy Omnibus, jaki mam w kolekcji. I książkowa adaptacja Arkham Knight. Edytowane 11 godzin temu11 godz. przez LukeSpidey
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 18 minutes ago, Jeez_PS said:Wszystkie w fabrycznej folii?Jeden odpakowany i przeczytany, ale o dziwo okazało się, że komiksy z kaczkami to już nie to samo co w podstawówce :D (w kilku egzemplarzach folia jest lekko nadszarpnięta bo średnio przesyłki były zapakowane :/ ) Zbieram większość tych serii z kaczkami/myszką miki ale to bardziej z sentymentu niż do czytania.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. @LukeSpidey Daj znać jak ten omni, czy warto? Sam się nad nim zastanawiam.U mnie wleciał Run Jasona Arona w Thorze
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Chyba ostatnie komiksy w tym roku, nie licząc Thorgali od Hachette.Zakup w tantis, mieli wysłać we wtorek, poszło w środę wieczorem, plus dpd przeciągnęło o 24h. Jakoś nigdy z nimi problemu nie miałem, a zamawiałem tam jak było coś nie od egmontu.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 5 godzin temu, LukeSpidey napisał(a):Mały dodatek do najlepszej franczyzny growej o superbohaterze.chyba najgrubszy Omnibus, jaki mam w kolekcji. I książkowa adaptacja Arkham Knight.Kurva mac, ale obwód - pół lasu wyjebali na jeden komiks.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 1 godzinę temu, XM. napisał(a):Kurva mac, ale obwód - pół lasu wyjebali na jeden komiks.Nadal mały w porównaniu do Monster Sized Hellboy i Collosal Tomb Raider
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Sprawdziłem i ten hellboy na 150 stron mniej o Batmana.TR "tylko" 888.Batman ma 1648.