Opublikowano 22 października22 paź A wziąłem sobie do pociągu z Empiku. Fajny mały format jak jakaś książka. Jeszcze jest V Jak Vendetta, Watchmen i Lobo. Ceny spoko od 45 za batmana do 60 za strażników.
Opublikowano 26 października26 paź W dniu 22.10.2025 o 16:55, tlas napisał(a):A wziąłem sobie do pociągu z Empiku. Fajny mały format jak jakaś książka. Jeszcze jest V Jak Vendetta, Watchmen i Lobo. Ceny spoko od 45 za batmana do 60 za strażników.Ale to ceny okładkowe / empikowe. Komiksy są w cenie od 17 do 40 zł bodajże za strażników.
Opublikowano 29 października29 paź Nadrobienie polskich wydań goty serii. Z wyjątkiem Spider-Mana - to jest najgorsza historią, za którą smród się ciągnie do dziś. Edytowane 29 października29 paź przez Jeez_PS
Opublikowano 30 października30 paź Wyszedł ostatni (30ty) tom „Kaczogrodu” . Cała kolekcja zebrana chyba w 7 lat
Opublikowano 31 października31 paź 16 godzin temu, karmaster napisał(a):Wyszedł ostatni (30ty) tom „Kaczogrodu” . Cała kolekcja zebrana chyba w 7 lat Wszystkie w fabrycznej folii?
Opublikowano 31 października31 paź Mały dodatek do najlepszej franczyzny growej o superbohaterze.chyba najgrubszy Omnibus, jaki mam w kolekcji. I książkowa adaptacja Arkham Knight. Edytowane 31 października31 paź przez LukeSpidey
Opublikowano 31 października31 paź 18 minutes ago, Jeez_PS said:Wszystkie w fabrycznej folii?Jeden odpakowany i przeczytany, ale o dziwo okazało się, że komiksy z kaczkami to już nie to samo co w podstawówce :D (w kilku egzemplarzach folia jest lekko nadszarpnięta bo średnio przesyłki były zapakowane :/ ) Zbieram większość tych serii z kaczkami/myszką miki ale to bardziej z sentymentu niż do czytania.
Opublikowano 31 października31 paź @LukeSpidey Daj znać jak ten omni, czy warto? Sam się nad nim zastanawiam.U mnie wleciał Run Jasona Arona w Thorze
Opublikowano 31 października31 paź Chyba ostatnie komiksy w tym roku, nie licząc Thorgali od Hachette.Zakup w tantis, mieli wysłać we wtorek, poszło w środę wieczorem, plus dpd przeciągnęło o 24h. Jakoś nigdy z nimi problemu nie miałem, a zamawiałem tam jak było coś nie od egmontu.
Opublikowano 31 października31 paź 5 godzin temu, LukeSpidey napisał(a):Mały dodatek do najlepszej franczyzny growej o superbohaterze.chyba najgrubszy Omnibus, jaki mam w kolekcji. I książkowa adaptacja Arkham Knight.Kurva mac, ale obwód - pół lasu wyjebali na jeden komiks.
Opublikowano 31 października31 paź 1 godzinę temu, XM. napisał(a):Kurva mac, ale obwód - pół lasu wyjebali na jeden komiks.Nadal mały w porównaniu do Monster Sized Hellboy i Collosal Tomb Raider
Opublikowano 31 października31 paź Sprawdziłem i ten hellboy na 150 stron mniej o Batmana.TR "tylko" 888.Batman ma 1648.
Opublikowano 5 listopada5 lis Ledwo co wniosłem, same nowości ale za to jakie sztosy, ja nie mogę Ten Superman to 100/10 najlepszy okres. New Avengers na bieżąco śledziłem, dobre.Tych runów GL i JL nie czytałem. Gary Frank rysuje ten run Supergirl. Rook zapowiada się mega, większy format od omnibusów
Opublikowano 20 listopada20 lis Skromnie w tym miesiącu, zaległości spidermenowe i drugi omniak z klasycznym predatorem. Lubie te powystawowe omnibusy za pół ceny z azylu, folia i stan idealny.
Opublikowano wtorek o 17:463 dni Nie sądziłem, że mi się uzbiera taka kolekcja zachodnich komiksów. A już na pewno nie, że będę kupował GI Joe...
Opublikowano czwartek o 15:121 dzień Świetnie są te wydania Conana, autorstwa ojca postaci, Roberta Howarda. W tych dwóch pierwszych tomach, jest ogólnie sześć historii, każdą rysuje inny artysta, do tego duży format komisku. Pozostaje dokupić tylko brakujące tomy.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. @LukeSpidey Nie mogę się do Tylora przekonać - jego syn supermana jest tak miałki i słodko pierdzący że ciężko wytrzymać, Tytani to samo, Nightwing fajny.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Świetnie są te wydania Conana, autorstwa ojca postaci, Roberta Howarda. W tych dwóch pierwszych tomach, jest ogólnie sześć historii, każdą rysuje inny artysta, do tego duży format komisku. Pozostaje dokupić tylko brakujące tomy.Śpiesz się, bo jest na stronie wydawnictwa tylko dziś rabat 25%