Skocz do zawartości

Xbox Series X I S - preordery, zamówienia, All Access i ogólna szajba ;)

Featured Replies

Opublikowano

No też mi też się tak wydaje, że serwery mogą stękać. Dobrze, że będę miał  Assassina na płycie. Dorzucę do tego  download ORI2 w 6k:obama: i mam grania po kokardy na pierwszy tydzień. 

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 199,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zazwyczaj nie odpisuje na głupie posty tylko daje minusa, ale typie zrozum ze to forum konsolowe gdzie nawet 30latkowie jaraja się premiera nowych konsol jakby znów mieli te naście lat,   Ni

• U mnie miało miejsce grube wejście jak na wieloletniego fana Playstation     

Opublikowano

Byle ściągnąć update do samej konsoli i Devila, o więcej nie proszę - Spencer, ufam Tobie, że ogarniesz :usmiech:

Opublikowano

U mnie przed chwilką przyszedł e-mail od MS, że zamówienie zostało wysłane :)

Opublikowano

Około 16 dostałem info od ME, że szykują moje zamówienie.:fsg:

Dobrze, ze mam Ori 2 na płycie, bo faktycznie może być lekko problem w ciągu kilku pierwszych dni z pobraniem niektórych gierek. :obama:

Opublikowano
Cytat

Twoje zamówienie o numerze 000000000 wyjechało z naszego magazynu i jest w drodze do wybranego przez Ciebie sklepu.

Taka treść @ z ME przed sekundą do mnie przyszła. Czyżbym XSX rozpakowywał już jutro? :obama:

Opublikowano

No, ja w all access wziąłem i też mam taki sam status, ale pewnie systemowo jest zablokowane do wtorku.

Opublikowano
Cytat

Zamówienie w drodze do punktu odbioru

Idzie XSX. :obama:

Co ciekawe Yakuza i Assassin's Creed (zamawiana osobno) jeszcze mają status Nowe Zamówienie. A gierki z PS5 mają W Realizacji już.

A teraz pytanko - przy odbiorze obowiązują godziny dla seniora? :D

Opublikowano
59 minut temu, nieobchodzimnieto napisał:

A u mnie jeszcze nic choć z gościem z euro ustalałem sprawy w piątek :-(

U mnie to samo, w piątek gadane, ale wciąż żadnego maila, listu przewozowego, numeru paczki do śledzenia :frog:

Opublikowano

W Media Expert polecam uważać z odbiorem osobistym przed premierą. Już kilka razy dostałem maila z zaproszeniem po odbiór, a potem Pani przy kasie robiła wielkie oczy, bo system nie chciał przepuścić. Przynajmniej dało się wyciągnąć rabat za wprowadzanie klienta w błąd.

Opublikowano
  • Autor

5 minut temu, Wredny napisał:

U mnie to samo, w piątek gadane, ale wciąż żadnego maila, listu przewozowego, numeru paczki do śledzenia :frog:

u mnie tak samo, ustalone na infolinii w piątek, a na stronie cały czas przekazywanie do wysyłki. Zaczynam oswajać się z myślą że XSX będzie u mnie dopiero w czwartek

Opublikowano

Kupował ktoś na allegro? U mnie jeszcze brak informacji o wysyłce. Może ktoś już dostał info, że wysłali? 

Opublikowano
Teraz, REZOK napisał:

Kupował ktoś na allegro? U mnie jeszcze brak informacji o wysyłce. Może ktoś już dostał info, że wysłali? 

U mnie od rana juz paczka przygotowana dla kuriera. 

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

u mnie tak samo, ustalone na infolinii w piątek, a na stronie cały czas przekazywanie do wysyłki. Zaczynam oswajać się z myślą że XSX będzie u mnie dopiero w czwartek

Jak gadałem bodajże w czwartek to mi od razu babka powiedziała 12.11

Opublikowano

Zamawiałeś kurierem? Jeśli tak to sprawdź na stronie MM, czy masz numer przewozowy w tym miejscu:

image.png.223c315091abb0f478c68497c52dc73f.png

Opublikowano

Moja sztuka ma być dopiero 13 bo bralem bundle z BO Cold War, ciekawe czy gra będzie pudełko w komplecie i czy będzie od początku zoptymalizowana pod SX czy bedzie jakis update. 

Opublikowano

Allegro stworzyło już list przewozowy, także narazie wszystko optymistycznie (paczkomat)

Opublikowano

Komuś się zmieniło info na DHL, czy nadal macie

OTRZYMANO DANE ELEKTRONICZNE

Opublikowano
31 minutes ago, Shago said:

Euro też już wysłało :banderas:

U mnie cisza :( nie dość, że dalej widnieje zły adres to jeszcze zero zmian w zamówieniu