Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Skusiłem się też na wersję na kloca w promce żeby móc sobie pograć w chmurze i te 720p to tak samo jak 800p w Dead Space - rozdzielczość, z której gierka jest skalowana w górę. Wygląda to porządnie, gdzieniegdzie da się zauważyć downgrade względem peceta, ale betonowe 60fps które nie chrupie ani przez moment to ja pochwalić muszę, więc pochwalam. Nie jest to najlepszy port z PS5, ale też nie ma tragedii której się trochę obawiałem. Jak ktoś z klockarzy się zastanawia to warto, ten spektakl walk Eikonów to rzecz, którą rzadko widuje się w gierkach na taką skalę.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Najlepsze setpiecy i najgorsze sidequesty w grach wideo. FF XVI w jednym zdaniu.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Jak sobie przypomnę o sidequestach w tej grze i ze zrobiłem je wszystkie to teraz mi trochę wstyd. Ale do konca wierzyłem, że:
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Uczciwie rzecz ujmując, to w drugiej połowie gry, tej po:przeskoku w czasiete questy zaczynają być lepiej napisane, choć niewybitnie. Natomiast pierwsza połowa gry pod tym kątem to zazwyczaj kabaret i niemalże dosłownie bieganie z kanapkami.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Trzy misję nie zmieniają postaci rzeczy gdy jest ich...uwaga.... 76
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Tych bardziej fabularnych questów jest więcej, co powinieneś wiedzieć, skoro zrobiłeś wszystkie 76
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 26 minut temu, Jukka Sarasti napisał(a):Tych bardziej fabularnych questów jest więcej, co powinieneś wiedzieć, skoro zrobiłeś wszystkie 76 Z całej tej ujowości nawet tych "fabularnych" subquestów tzn, ze były połączone z naszymi kompanami nie pamiętam dosłownie ani jednego.Za to pamiętam noszenie zupy - czyli moja pamięć zakodowała pierwszy sidequest w tej grze oraz questa z jakimiś dziećmi we wiosce (to chyba była ta kraina gdzie był lewiatan).Takie to były siequesty, ze mój mózg prawdopodobnie się wyłączył na czas robienia ich
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Hehe, mam tak samo. Pamiętam jak nosiłem zupę, ale nie pamiętam ani jednego questa z reszty gry. Nie ukończyłem, to dla mnie chyba najgorszy Fajnal.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Ja pamiętam z pierwszej połowy zupę, questa z wilkiem i "zabawką", a z drugiej połowy gry te "linie fabularne" jak z byłym sędzią itp. Nic, co byłoby wybitne, ale też uważam, że jebanie po subquestach w tej grze jest nieco przesadzone przez ich słabą jakość przed tym, co umieściłem w spoilerze.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 13 minut temu, Jukka Sarasti napisał(a):jebanie po subquestach w tej grze jest nieco przesadzoneSzczerze mówiąc, to już questy z Yakuzy typu "opowiem ci historię mojego życia, żebyś mógł mi przynieść paczkę chusteczek" są sto razy bardziej angażujące niż to, co było w tej grze.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 3 minuty temu, Goshkee napisał(a):Szczerze mówiąc, to już questy z Yakuzy typu "opowiem ci historię mojego życia, żebyś mógł mi przynieść paczkę chusteczek" są sto razy bardziej angażujące niż to, co było w tej grze.Yakuzy mają najlepsze subquesty w giereczkach akurat.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Wskarzcie palcem najgorszy subquest Yakuzy którejkolwiek i tak będzie to przepaść narracyjna względem noszenia zupy.