Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

God of War: Ragnarok

Featured Replies

Opublikowano

to nie jest takie proste, bo sony sie dowiedzialo o tym wczoraj wieczorem xd

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 255 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W sumie standardowo: do tematu w Graczpospolitej nie każdy zagląda, a może kogoś zainteresuje.   God of War: Ragnarok [PS5] Mocno ogólnie, bez Spoilerów, nawet screeny z początku przygo

• U mnie jeszcze więcej

• tak czytam w swoim zeszyciku walenia w chu ja w robocie i widze, ze dawno nie bylo sraczki.   rano za telefon do szefa i lecimy do midgardu.

Opublikowano

Co do dubbingu to Polski Kratos rozpierdala tego amerykańskiego murzynka:banderas:Artur Dziurman kozak:sonkassie:

Opublikowano
47 minut temu, schabek napisał:

Przy kazdej premierze na forum sraka przez to ze ktos gra z pl dubbingiem. Forumowi hardkor gracze nadal nie potrafia zrozumiec ze sa nic nieznaczacym ulamkiem w polszy i ze wiekszosc januszy i tak gra z pl dubb. I co z tego?

Tez mnie to rozpierdala, naprawdę, w takich hitach dubbing, jest robiony nie na odwal się i warto z nim grać. W gowie oraz tlou głosy moim zdaniem były super dobrane.

Opublikowano
3 minuty temu, PanKamil napisał:

Artur Dziurman kozak

Już nie linda?

Opublikowano
3 minuty temu, Crazy Horse napisał:

Już nie linda?

Nie, linda był chujowy.

Opublikowano

Nie jest robiony na odwal ale to wciaz takie 3/10 przy oryginalnym. Mam wrazenie, ze pod te wszystkie postacie w grach, glos podklada jeden aktor ktory czyta z kartki nie wczuwajac sie w ogole w postac ktora dubbinguje.:bad:

Opublikowano
6 minut temu, Figuś napisał:

Wkurwiony Linda w chuj pasował na wkurwionego Kratosa

No, tylko, że linda nie był wkurwiony ale udawał wkurwionego co wychodziło komicznie i chujowo.

Opublikowano

Kwestia jak kto powinien w co grać wg zasad to przecież beka, odwieczna.

God of War poprzedni mial dobry polski dubbing chociaż do zdobycia platyny gralem w wersji angielskiej, później przełączyłem. Pamiętam, że ponad przeciętną wybijał się Kratos i Mimir, ale to nie jest tak, że trzeba. Ale to już nieważne.

Ludzie, zapomniałem jaka jest moc w postaci Kratosa i jak on tłucze pięknie łebków po durnych łbach. Właśnie sobie przypominam teraz. Czuć tę moc. Audi 5000 i lecim ale dziś mamy wspaniały dzień

Opublikowano
Godzinę temu, Ken Adams napisał:

Nie no z napisami nie da się grać. Rozpraszają.

Jak Ty filmy oglądasz? Też z lektorem?

Opublikowano
2 minuty temu, Rozi napisał:

Jak Ty filmy oglądasz? Też z lektorem?

Niech sobie ogląda nawet z dubbingiem, chuj Ci do tego.

Opublikowano

Lektor w grach akurat byłby spoko. Ciekawe czy ktoś próbował połączyć dwie ścieżki audio.

Opublikowano

Lektor w filmach który  niszczy oryginalną ścieżkę dźwiękowa, ale za daje w zamian monotonny, pozbawiony emocji głos lektora, więc w gruncie rzeczy zarówno jedna jak i druga ścieżka dźwiękowa wypada słabo, to tragedia i nie chciałbym przy przenosić ten filmowy "wynalazek" na grunt gier.

Opublikowano

Zawsze możecie grać jak Donatello bez dźwięku i wtedy chuj z tym kto jest Kratosem. :leo:

6 minut temu, Rtooj napisał:

Lektor w grach akurat byłby spoko. Ciekawe czy ktoś próbował połączyć dwie ścieżki audio.

W Stalkerze i Brothers in Arms nawet nieźle to wyszło. :ragus:

Opublikowano
8 minut temu, vip77 napisał:

Niech sobie ogląda nawet z dubbingiem, chuj Ci do tego.

O, kolejny ancymon :kekyayaya:

Opublikowano

W sumie to napisał prawde :wujaszek: dopóki dają mi bez problemu grać w gry po angielsku to niech se kurwa z ivoną grają poljaki

Opublikowano
8 minut temu, Bigby napisał:

Zawsze możecie grać jak Donatello bez dźwięku i wtedy chuj z tym kto jest Kratosem. :leo:

W Stalkerze i Brothers in Arms nawet nieźle to wyszło. :ragus:

Takie rzeczy tylko na xboxie, ale w grudniu wleca słuchawki pod Callisto. 

Opublikowano

Jezu, spuscilbym taka bombe odnosnie dubbingu, ze kurwa na calym swiecie by o tym gadali xd

Opublikowano
15 minut temu, Rtooj napisał:

Pierwszy STALKER na PC ma lektora w ramach polskiej wersji językowej.

Opublikowano
3 minuty temu, Dave Czezky napisał:

Jezu, spuscilbym taka bombe odnosnie dubbingu, ze kurwa na calym swiecie by o tym gadali xd

Czezky - Putin forumkowego kurwydołka.

Opublikowano

Pamiętam jak kiedys kupiłem NOX od Westwood na bazarku i jakiś rumun samodzielnie podłożył dubbing:kekw: do każdej postaci modulował głos i serio to było straszne przeżycie. W gierkę przez to niestety się nie wkręciłem.

Opublikowano
5 minut temu, Dave Czezky napisał:

to spuszczaj, a nie KMWTW a jak nie to po co się pucować :lul:

Opublikowano
Teraz, PanKamil napisał:

Pamiętam jak kiedys kupiłem NOX od Westwood na bazarku i jakiś rumun samodzielnie podłożył dubbing:kekw: do każdej postaci modulował głos i serio to było straszne przeżycie. W gierkę przez to niestety się nie wkręciłem.

Ale bazarkowy Unreal Tournament czy Kingpin byly lux :banderas: