Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, ginn napisał:

U mnie póki co bez zmian.

W ogóle, to wychodzi na to, że zamówienia z Allegro są szybciej realizowane niż te ze strony. Coś im się poebało chyba :dynia:

To samo u mnie, sprawdzam ciągle maila. Na stronie MM Status: zamówienie złożone. Cieszę  się , że chociaż Ci co zamówili na Allegro dostają swoje konsole. Tak jak w temacie, jest SZAJBA :)

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 843,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro-ea-sports-fc-25-gra-ps5    Polecam! Konsola bez napędu w zestawie z grą na płycie  

• Ja też nie rozumiem a na dodatek dostałem  dzisiaj od żony, która oczywiście nie jest zbytnio świadoma że potajemnie wymieniłem PS5 na wersję Pro- Stellar Blade w wersji pudełkowej. Zamiast cieszyć si

Opublikowano

Też mam :) kurcze mam już od miesiąca XSX, ale jednak dopiero teraz czuje podjarkę, jednak co sentyment to sentyment, od Szaraka do Wielkiego Białego Bezkształtnego Czegoś, kawał życia;)

Opublikowano
47 minut temu, easye napisał:

Może jakby na rachunku/fakturze wszystkie pozycje były wyszczególnione, w co wątpię.

Zwrot pewnie tylko całości.

raczej tak nie może być bo w przypadku uszkodzenia konsoli i teoretycznie zwrotu kasy mieli by ci oddać kase jeszcze za drugiego pada?  
moze musiałbyś oddać w komplecie wszystko do zwrotu ale to nie za bardzo jest pro konsumenckie 

Opublikowano

zawsze jak kupowałem cos w MM z tzw. soft Bundle to na fakturze był zestaw, a nie produkty oddzielnie.

I nigdy nie można było zwrócić np. samej konsoli, albo samego pada, ale widze ze niektórzy maja, to niech dadzą znać jak wygląda rachunek.

Opublikowano

U mnie w mieście wlatują już na olx pierwsze sztuki bundli z MM. :D Ceny w granicach 4000-4200, ale ogłoszeń jest łącznie chyba ponad 10, więc ceny w drugim obiegu powinny spaść, bo się tego resellerzy nie pozbędą do świąt.

Opublikowano

Kurier przyjechał ale poprosiłem żeby zostawił sąsiadowi, mam nadzieje ze sąsiad zaraz nie wystawi na olx

Opublikowano

Jakie macie daty produkcji tych konsol z dzisiaj?

Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

A wiecie gdzie jest jakaś faktura/paragon/potwierdzenie zakupu z allegro?

Opublikowano
Teraz, Sewesew napisał:

Do przesyłki nie dołączają wydrukowanej? Jeśli nie, to pewnie przyjdzie na maila. 

Opublikowano

No to pewnie przyślą mailem. Gdzieś mi mignęło info, że to może dochodzić z opóźnieniem. Ale w sumie zaskoczony jestem, że nie dają wydruku do przesyłki. 

Opublikowano
8 minut temu, Sewesew napisał:

Jeżeli chodzi o gwarancję to samo potwierdzenie zakupu z allegro (screen, wydruk z ekranu) wystarczy. 

Jeżeli chciałeś fakturę to powinna być albo w kartonie albo mailowo powinieneś dostać. 

Opublikowano

Coś się zaczyna dziać chyba w końcu. Też widziałem ten wpis na profilu ME, plus to

Screenshot_20201209-125943.png

Opublikowano
Za dzień, dwa dostaniesz maila z Media z linkiem do pobrania faktury. Wpisujesz tam swój mail w @allegromail.pl i nr zamówienia.
Tutaj mail z fakturą do gry na PS5 zamawianej oddzielnie.7a73c81679f6fc84db5b6ed8aa497f8f.jpg

Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Dostałem maila z eurortvagd, że jutro po 13 będą dostępne konsole na stronie. Liczba sztuk ograniczona i nie ma możliwości rezerwacji.