Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

Opublikowano
16 minut temu, Szermac napisał(a):

U mnie w apce DPD, gotowa do nadania z 4 rano, to na wszelki wypadek jutro HO trza wziąć.

Nie mam apki to nie wiem. Na stronie MM masz numer przesyłki czy inny status niż w trakcie?

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Wyświetleń 906,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja też nie rozumiem a na dodatek dostałem  dzisiaj od żony, która oczywiście nie jest zbytnio świadoma że potajemnie wymieniłem PS5 na wersję Pro- Stellar Blade w wersji pudełkowej. Zamiast cieszyć si

• https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro-ea-sports-fc-25-gra-ps5    Polecam! Konsola bez napędu w zestawie z grą na płycie  

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Czyli PS4 version wciąż superior. 

brak pro patcha, a Ultra Boost wyszarzony w menu więc będzie działać jak Sony zrobi taką aktualizację, co w przypadku PS4 Pro zajęło kilka miesięcy 

wklejajcie dalej te filmy :facepalm:

Opublikowano

Z drugiej strony czemu tak mało gier ma PRO pacza na premierę? Co Sony ich przekonać nie mogło? Serio taki SH ma nie mieć? WTF. Ja rozumiem, że pewnie w końcu będę, ale serio słabe to

Opublikowano
Just now, Basior said:

Z drugiej strony czemu tak mało gier ma PRO pacza na premierę? Co Sony ich przekonać nie mogło? Serio taki SH ma nie mieć? WTF. Ja rozumiem, że pewnie w końcu będę, ale serio słabe to

Myślisz, że każdemu chce się spełniać widzimisie Sony i mimo wszystko małej liczby odbiorców Pro? Kto im za to zapłaci?

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał(a):

Myślisz, że każdemu chce się spełniać widzimisie Sony i mimo wszystko małej liczby odbiorców Pro? Kto im za to zapłaci?

Sony. Właśnie o tym mówię, że to Sony powinno sypnąć groszem

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Basior napisał(a):

nie mają hajsu za to, mimo że mieli dostęp do tech od około ~roku 

kilku studiom powinno na tym mimo wszystko zależeć, Capcom i Square szybko zareagowali przy DD2 i Finalu, szkoda że cisza na temat FFXVI i Wukonga 

Opublikowano
7 minut temu, Basior napisał(a):

Co Sony ich przekonać nie mogło? Serio taki SH ma nie mieć? WTF.

Zapewne jest tak jak z PS4 Pro i każdy tytuł wydany po sierpniu czy tam innej dacie ma obsługiwać Pro więc jeżeli jeszcze tego nie ma w SH to będzie.

Opublikowano
18 minut temu, nero2082 napisał(a):

MM nie wysyła powiadomień "bo nie i ch", może się co najwyżej pojawić status "gotowy do odbioru"

podjedź na 10:00 i bierz nawet bez kodu odbioru na oświadczenie

Już mam powiadomienie w apce DPD ;)

17 minut temu, Square napisał(a):

Nie mam apki to nie wiem. Na stronie MM masz numer przesyłki czy inny status niż w trakcie?

Jak sobie teraz zainstalujesz i zarejestrujesz się mailem albo numerem telefonu podanym przy zamówieniu to Ci się pojawi w apce ;) A kupowałem jako gość to nie mam jak zobaczyć na stronie xd

Opublikowano

Wrzesień: nie dam się dymać Sony na kasę, nie biorę Prosiaka :shotgun:

Listopad: jutro odbieram Prosiaka :ohboy:

Edytowane przez pattro

Opublikowano
17 minut temu, nero2082 napisał(a):

tego nie róbcie

image.gif.cbd40398c717f155c73283776bd0da5c.gif

Tutaj niektórzy tak napaleni, że karton bedzie wręcz rozrywany rękami :lul:

Opublikowano
  • Autor

recki Pro o 12:00 zdaje się? w tym godzinny materiał od DF gdzie mają przyglądać się Spideyowi 2 i Alanowi 2

edit. są pierwsze recki 

Edytowane przez nero2082

Opublikowano

jaka średnia na metacritic? 

Opublikowano

PS5 Pro wita testerów :hi:

Pamietajcie aby paski graficzne ustawiać na ultra high setting i grać długo. Rozgrzewajcie te konsole do czerwoności. Zglaszajcie do serwisów wszystkie nieprawidłowości jak piszczące cewki i głośno pracujace wiatraki. :jim:

Opublikowano
Teraz, darkos napisał(a):

nieprawidłowości jak piszczące cewki i głośno pracujace wiatraki. :jim:

o kurde, zapomniałem, mam nadzieję na nowe posty użytkownika Pendolino

Opublikowano

Czytalem kilka recek. PSSR mocno poprawia obraz robi robote. Bez niego konsola by nie miala sensu. Do tego kultura pracy podobno w porzadku. O to drugie sie martwilem pamietajac PS4 Pro, ale i tak trzeba czekac kilka miesiecy by zobaczyc czy nie bedzie zadnych niespodzianek.

Opublikowano

Ciekawe czy psvr2 dostanie jakiegoś boosta również 

Opublikowano

Z MediaMarkt juz jedzie !

Edytowane przez gnom