Opublikowano sobota o 06:182 dni No powoli mnie nachodzi chęć zmiany Slimki na Pro, ale żadnej promki brak 😞No nic, trzeba się uzbroić w cierpliwość
Opublikowano sobota o 06:532 dni No ja też odkupiłem po raz kolejny PS5, wziąłem Pro tylko przez pryzmat nowych premiera-Yotei,Saros, Wolverin, GTA6, w backlogu mam jeszcze Astro, zmusiła mnie do tego decyzja że nie bedzie tych wszystkich exow na PC
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. @easye wnioskuję po komentarzach na pepperku, że udało Ci się wyhaczyć. Mnie nie wiedzieć czemu nie wskakuje ta cena - cokolwiek bym nie robił ¯\_(ツ)_/¯
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. hmm, mi dopiero przy finalizacji zamówienia wskoczyło -100euro, jak już wybierałem dostawę. Może się skończyło?Jeszcze przed świętami wielkanocnymi mogą być promki w polskich marketach.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. @easye dziwne bardzo :-\ zarówno na moim biznesowym koncie .de nie pojawia się ta cena (pokazuje jedynie wartość bez podatku VAT). A na drugim, gdzie nie mam wpisanego VAT-EU pojawia mi się coś ok. 780€ przy finalizacji już na ostatnim kroku :-\ Nie wiem o co kaman
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. https://amzn.eu/d/0fXAbYa5 Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez benito82pl