Opublikowano sobota o 06:183 dni No powoli mnie nachodzi chęć zmiany Slimki na Pro, ale żadnej promki brak 😞No nic, trzeba się uzbroić w cierpliwość
Opublikowano sobota o 06:533 dni No ja też odkupiłem po raz kolejny PS5, wziąłem Pro tylko przez pryzmat nowych premiera-Yotei,Saros, Wolverin, GTA6, w backlogu mam jeszcze Astro, zmusiła mnie do tego decyzja że nie bedzie tych wszystkich exow na PC
Opublikowano wczoraj o 09:58 1 dzień @easye wnioskuję po komentarzach na pepperku, że udało Ci się wyhaczyć. Mnie nie wiedzieć czemu nie wskakuje ta cena - cokolwiek bym nie robił ¯\_(ツ)_/¯
Opublikowano wczoraj o 09:59 1 dzień hmm, mi dopiero przy finalizacji zamówienia wskoczyło -100euro, jak już wybierałem dostawę. Może się skończyło?Jeszcze przed świętami wielkanocnymi mogą być promki w polskich marketach.
Opublikowano wczoraj o 12:57 1 dzień @easye dziwne bardzo :-\ zarówno na moim biznesowym koncie .de nie pojawia się ta cena (pokazuje jedynie wartość bez podatku VAT). A na drugim, gdzie nie mam wpisanego VAT-EU pojawia mi się coś ok. 780€ przy finalizacji już na ostatnim kroku :-\ Nie wiem o co kaman
Opublikowano wczoraj o 13:05 1 dzień https://amzn.eu/d/0fXAbYa5 Edytowane wczoraj o 13:07 1 dzień przez benito82pl
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. ale wątpie, że to prawda xD Gdyby tak było już od 2 tygodni ktoś by miał update i grzał temat.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. no wyglada na bullshit, na pewno nie bedzie to batch tylko globalny update, dzieki
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Nie wiem, sam Mark Cerny tak napisał.Today, we’re excited to announce that an upgraded version of PSSR (PlayStation Spectral Super Resolution) will be rolling out globally to PS5 Pro players in the coming weeks.O nowym FW z funkcją boostu dla istniejących gier jest osobno, że w marcu będzie.
Opublikowano 22 minuty temu22 min 4 godziny temu, Szermac napisał(a):ale wątpie, że to prawda xD Gdyby tak było już od 2 tygodni ktoś by miał update i grzał temat.A skąd wiesz, że twój kolega nie ma :D?