Opublikowano sobota o 06:185 dni No powoli mnie nachodzi chęć zmiany Slimki na Pro, ale żadnej promki brak 😞No nic, trzeba się uzbroić w cierpliwość
Opublikowano sobota o 06:535 dni No ja też odkupiłem po raz kolejny PS5, wziąłem Pro tylko przez pryzmat nowych premiera-Yotei,Saros, Wolverin, GTA6, w backlogu mam jeszcze Astro, zmusiła mnie do tego decyzja że nie bedzie tych wszystkich exow na PC
Opublikowano poniedziałek o 09:583 dni @easye wnioskuję po komentarzach na pepperku, że udało Ci się wyhaczyć. Mnie nie wiedzieć czemu nie wskakuje ta cena - cokolwiek bym nie robił ¯\_(ツ)_/¯
Opublikowano poniedziałek o 09:593 dni hmm, mi dopiero przy finalizacji zamówienia wskoczyło -100euro, jak już wybierałem dostawę. Może się skończyło?Jeszcze przed świętami wielkanocnymi mogą być promki w polskich marketach.
Opublikowano poniedziałek o 12:573 dni @easye dziwne bardzo :-\ zarówno na moim biznesowym koncie .de nie pojawia się ta cena (pokazuje jedynie wartość bez podatku VAT). A na drugim, gdzie nie mam wpisanego VAT-EU pojawia mi się coś ok. 780€ przy finalizacji już na ostatnim kroku :-\ Nie wiem o co kaman
Opublikowano poniedziałek o 13:053 dni https://amzn.eu/d/0fXAbYa5 Edytowane poniedziałek o 13:073 dni przez benito82pl
Opublikowano wtorek o 10:052 dni ale wątpie, że to prawda xD Gdyby tak było już od 2 tygodni ktoś by miał update i grzał temat.
Opublikowano wtorek o 12:162 dni no wyglada na bullshit, na pewno nie bedzie to batch tylko globalny update, dzieki
Opublikowano wtorek o 12:362 dni Nie wiem, sam Mark Cerny tak napisał.Today, we’re excited to announce that an upgraded version of PSSR (PlayStation Spectral Super Resolution) will be rolling out globally to PS5 Pro players in the coming weeks.O nowym FW z funkcją boostu dla istniejących gier jest osobno, że w marcu będzie.
Opublikowano wtorek o 14:302 dni 4 godziny temu, Szermac napisał(a):ale wątpie, że to prawda xD Gdyby tak było już od 2 tygodni ktoś by miał update i grzał temat.A skąd wiesz, że twój kolega nie ma :D?
Opublikowano wtorek o 15:432 dni W czwartek ma być nowa aktualizacja do Gran Turismo 7. Ciekawe czy Polypholy wykorzysta okazję i podmieni obecnie stosowaną wersję PSSR na ten nowszy model? Obecnie w trybie Ray Tracing i włączonym upscalerze mocno cierpi jakość obrazu względem zwykłej PS5 i natywnego 4k (bez RT w gameplay'u oczywiście). GT7 jako tytuł od Sony byłoby dobrym polem do ukazania postępu w rozwoju PSSR, a i samo PD uwielbia takie nowinki techniczne.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 30 minut temu, Patapon napisał(a):40 FPS 120 Hz na PRO bardzo stabilne i ładne, build jeszcze z PSSR 1.0. No pięknie :)
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. W pewnym momencie gania na ekranie z 50 postaci. Jednak da się celować w 60 FPSów w open worldzie (tak jak by ktoś miał wątpliwości po DS2 i Horizonach) więc GTA6 też powinno zaserwować taki tryb, no chyba że kompletnie odlecą z oprawą/fizyką/AI.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 minutę temu, łom napisał(a):W pewnym momencie gania na ekranie z 50 postaci. Jednak da się celować w 60 FPSów w open worldzie (tak jak by ktoś miał wątpliwości po DS2 i Horizonach) więc GTA6 też powinno zaserwować taki tryb, no chyba że kompletnie odlecą z oprawą/fizyką/AI.Tak, ale jednak John myśli o ogrywaniu dalej w balanced mode, z racji tych dipów w perf przy większych zadymach. Ja tak grałem w AC Shadows i na PRO to jest idealny tryb domyślny dla mnie do open worldów, CPU trochę odpoczywa, a grafika lepsza i całkiem niezły pacing.Wiadomo, po 60, czy 120 trzeba się chwilę przyzwyczaić, ale jest dużo lepiej niż w 30, gdzie chce się wymiotować.Btw po temacie o trybach przewinąłem na ending, ale John nahypował na grę, potrafi opowiadać :). To będzie długie 7 dni.Ogólnie kudosy dla Pearl Abyss i DF, ale ciekawe czy pokażą inne konsole przed premierą^^.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Tak powinna wyglądać mapa świata w remake'u FFVII, a nie te śmieszne wycinki map z brzydkimi drzewami i roślinnością, która nawet nie reaguje na poruszającą się postać. To PSSR 2 będzie dopiero na premierę gry czy jak?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 minutę temu, Patapon napisał(a):Tak powinna wyglądać mapa świata w remake'u FFVII, a nie te śmieszne wycinki map z brzydkimi drzewami i roślinnością, która nawet nie reaguje na poruszającą się postać.To PSSR 2 będzie dopiero na premierę gry czy jak?Obiecali, że tak, John wspominał, że tutaj miał 1.0 dotychczas w wersji przedpremierowej.