Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ja mam dwa pady od PS1 które driftowały. No ale mają blisko 30 lat więc można wybaczyć. Jedyne pady z którymi nie miałem problemów to te od Dreamcasta. Nawet te od famicoma musiałem naprawiać, gumki już nie stykały dobrze. W tej generacji pady od xsx to jakaś porażka, przez ponad 10 lat moje ulubione i bezawaryjne pady to te od MS. Już nie kupię żadnej sztuki od nich. I to o dziwo nie mam problemów z analogami tylko tymi przyciskami z gówno litu. Albo nie łączą albo się zacinają. W padzie od PS5 którego mam pod PC i używam tylko do gier od Sony bo działają te bajery tego pada, spust mi się zepsuł a nie ma już gwarancji. Drugiego też już nie kupię bo tych gier od sonki to tyle co kot napłakał i wszystko dawno ograne oprócz Returnala gdzie się podałem po 15h xd
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 31 minut temu, Ukukuki napisał(a):W padzie od PS5 którego mam pod PC i używam tylko do gier od Sony bo działają te bajery tego pada, spust mi się zepsuł a nie ma już gwarancji. Drugiego też już nie kupię bo tych gier od sonki to tyle co kot napłakał i wszystko dawno ograne oprócz Returnala gdzie się podałem po 15h xdSpust nie odbija? Miałem to w jednym padzie, wystarczy wymiana małej sprężynki za 5zł na allegro (https://allegro.pl/oferta/2x-sprezynka-sprezyna-trigger-pad-kontroler-ps5-11382437421) , w nowszych rewizjach pada dawali je coraz to mocniejsze więc problemu w nich niby już nie ma.Co do driftowania analogów to loteria, mam 4 sztuki Dual Sense, a analog zaczął driftować tylko w najnowszym padzie (dołączonym do PS5 Pro) po 6 miesiącach niezbyt intensywnego używania.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. @jar3czek Dzięki! Nie szukałem jeszcze rozwiązania ale pewnie to jest to.