Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - Jak kupić NAJTANIEJ?

Featured Replies

Opublikowano

Mam EA play na rok od października ale nie widzę opcji kupienia na kolejny. Mam tylko przycisk zarządzaj i mogę mam albo anulować subskrypcje albo zmienić na miesięczna. Ktoś wie jak kupić kolejny rok? Wszystko na polskim markecie.

• Odpowiedzi 974
  • Wyświetleń 158,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ale tu nikt nie kupuje za pln xddd

• https://xbox.grykom.pl/   Myślę, że warto aby ta stronka, którą wykonał @grykom też się tu znalazła.

• Trochę to żenujące. Jakieś eneby, Węgry itd. Przecież 12 miesięcy Golda z legalnej dystrybucji to trochę ponad dwie bańki. Legalnie konwertuje się na UGP i mamy za ok 22kilka złotych miesiąc UGP . No

Opublikowano

Dobra Panowie więc tak :)

Od 6 rano piszę z supportem MS i ogólnie jaja jak berety. Kupiłem dwa kody z eneby po 12 miesięcy na GOLDA. Pierwszy wbiłem na moje aktualne konto gdzie miała aktywnego Ultimate i przekonwertowało to na 4 miesięce. Założyłem nowe konto wbiłem drugi kod. Zaakceptowało, ale w subskrypcjach nie ma... kupiłem trzeci kod to samo...kupiłem na miesiąc ten się pojawił. Support ME poprosił mnie o paragon oraz zdjęcia zdrapki... Oczywiście nie mam, bo to z Eneby. Poprosili mnie o PrintSreen oraz odwód zakupu żebym wysłałem przez ich platformę, która nie działała mi na żadnej z trzech przeglądarek. W końcu mailem to im wysłałem i .... udało się :) Wjechały 2 lata Ultimate, ale tego pierwszego kodu nie sa w stanie przenieść na drugie konto ponieważ już uległ konwersji, więc suma sumarum (pipi)e to januszowanie :)

Opublikowano

Trochę to żenujące. Jakieś eneby, Węgry itd. Przecież 12 miesięcy Golda z legalnej dystrybucji to trochę ponad dwie bańki. Legalnie konwertuje się na UGP i mamy za ok 22kilka złotych miesiąc UGP . No bez jaj. Tak ile wam wyjdzie? Za 17-18?

A potem płacz czemu to Gearsy T nie mają napisów PL...

Opublikowano
17 minut temu, Moldar napisał:

Musisz anulować i wtedy pojawi się możliwość kupna na kolejny rok

Dzięki przedłużyłem o 2 lata ;) 

Opublikowano

Skąd mam teraz kupować gry, żeby na 100% nie było PL wersji?

Opublikowano
50 minutes ago, balon said:

Trochę to żenujące. Jakieś eneby, Węgry itd. Przecież 12 miesięcy Golda z legalnej dystrybucji to trochę ponad dwie bańki. Legalnie konwertuje się na UGP i mamy za ok 22kilka złotych miesiąc UGP . No bez jaj. Tak ile wam wyjdzie? Za 17-18?

Po dzisiejszym dniu też dochodzę do takiego wniosku. Ja z Eneby praktycznie zawsze korzystam od kiedy zacząłem w EU4 grać i tak zostało. A gdyby było nie legalne to myslisz, że ME by względniło ta reklamację? Co do VPN to raz tak zrobiłem dla ANNO 1800 i szkoda zachodu tym bardziej, że później i tak mi grę usuneli więc :)

Opublikowano

Co za różnica gdzie byś kupił? To wszystko twoja wina, bo nie potrafisz czytać. Po wbiciu pierwszego kodu miałeś info na ile miesięcy zostanie przekonwertowane, a i tak nacisnąłeś :dunno:

Opublikowano
Godzinę temu, balon napisał:

No kombinować z VPN, konwersją, czy kontami na Trynidad i Tobago to mi też by się nie chciało, ale zakup od dystrybutora typu Enebe, czy cd-keys to chyba normalne. 

Opublikowano
10 minutes ago, 20inchDT said:

Co za różnica gdzie byś kupił? To wszystko twoja wina, bo nie potrafisz czytać. Po wbiciu pierwszego kodu miałeś info na ile miesięcy zostanie przekonwertowane, a i tak nacisnąłeś :dunno:

A ja nie mam do nikogo pretensji. Tylko opisuje sytuację.

Opublikowano

No to jest dziwne, ja mam komunikat ze anulować subskrypcji za która już zapłaciłem nie mogę.

a jak mi anulują to jak doładować na 3 lata wprzod? Przecież jest opcja tylko subskrypcji ea play miesięcznej lub 12 miesięcznej z płatnościami cyklicznymi.

Opublikowano

Ale co wy chcecie anulować? Tu chodzi o to żeby wyłączyć automatyczne odnawianie jak się skończy subskrypcja, jak to wyłączysz to powinieneś móc wykupić kolejny rok subskrypcji.

Opublikowano

Chciał anulować polską subskrybcję EAP i kupić 3 lata na węgry. Napisz do supportu jak ci nie zależy na stracie obecnej sub. Mi kiedyś tak usunęli miesiąc Gp, bo chciałem się załapać na cebule ; p

Opublikowano

Musisz anulować subskrypcje, będziesz miał do wyboru opcje czy refound czy zakończenie na koniec okresu(wybierasz to) i wtedy możesz kupić kolejny rok.

Edytowane przez kislawa
edit: Nie doczytałem że Węgry ;)

Opublikowano
36 minutes ago, MaZZeo said:

No właśnie nie mogę, mogę anulować odnawianie subskrypcji która już mam, a nie mogę stackowac tego ea playa na dłuższy okres niż obecna subskrypcja

Kup zdrapkę ea play na 12 miesięcy i będzie śmigać 

Opublikowano
Godzinę temu, 20inchDT napisał:

Chciał anulować polską subskrybcję EAP i kupić 3 lata na węgry. Napisz do supportu jak ci nie zależy na stracie obecnej sub. Mi kiedyś tak usunęli miesiąc Gp, bo chciałem się załapać na cebule ; p

Nie nie, nawet nie chodzi o kupno w innym regionie. Chciałem przedłużyć w Polskim regionie. 

no mogę anulować za pomocą supportu to co obecnie mam do lipca 2021, ale chodzi mi o to ze nie widze za bardzo opcji stackowania ea access na dłużej niż to co mam obecnie skoro aktualnie przy aktywnym ea play mam jedynie możliwość włączenia płatności cyklicznych i nic więcej.

rozwiązaniem jest to co kubson proponuje ale wychodzi drożej ok 100-110zl za rok

Opublikowano

Może zablokowali możliwość tej cebuli, jak ogłosili że się łączy GP z EAplay to poszło bez problemu

Opublikowano
7 minut temu, MaZZeo napisał:

Nie nie, nawet nie chodzi o kupno w innym regionie. Chciałem przedłużyć w Polskim regionie. 

no mogę anulować za pomocą supportu to co obecnie mam do lipca 2021, ale chodzi mi o to ze nie widze za bardzo opcji stackowania ea access na dłużej niż to co mam obecnie skoro aktualnie przy aktywnym ea play mam jedynie możliwość włączenia płatności cyklicznych i nic więcej.

rozwiązaniem jest to co kubson proponuje ale wychodzi drożej ok 100-110zl za rok

Wyłącz rozliczenia cykliczne i wejdzie drugi raz.

Opublikowano

Mam wyłączone i nadal nie widze możliwości przedłużenia ea play ponad to co mam obecnie. Mogę tylko włączyć z powrotem płatności cykliczne albo anulować (przy czym tutaj mam error)

Opublikowano

a to nie wiem. Moża to ma coś wspólnego z tym, że gierki z EAP już działają w GPU? Ja naładowałem od razu, żeby uniknąć takich sytuacji.