Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
22 minuty temu, Koleś88 napisał:

Tak, już ogarnięte :) odkryłem wszystkie bronie i już mogę ulepszać, chociaż ciągle ginę w 3-cien krainie. Ale nie poddaje się:) już chyba ponad 20 śmierci za mną.

Spoko, pierwsze przejście to dopiero początek :)

• Odpowiedzi 738
  • Wyświetleń 70,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

CZEZKY A TLOU Z WŁĄCZONYM OBRAZEM CZY TYLKO NA SŁUCH?

• xd I co, było warto @Dave Czezky tak zagrywać z forumowiczami wrzucając teasery losowania i grać pieśń rozczarowania na nerwach współużytkowników jak na bałałajce? Teraz oni zagrają na Twoich, wi

• A dlaczego? Bo będzie miał za łatwo? Po to jest ten God Mode, żeby włączyli go sobie ludzie, którzy z różnych powodów nie radzą sobie z gierką. Nie dajmy się zwariować, lepiej grać z GM niż nie grać w

Opublikowano

Jakieś rady na start? Moc Bogów jest różna w zależności od broni? Tzn chodzi mi o to, czy np. Ares będzie lepszy do miecza itp?

Opublikowano

Moce bogów nie wpływają indywidualnie na bronie, niezależnie od oręża dodają punkty obrażeń.

Zdecydowanie na początku warto:

- brać moce odbijania Ateny,

- odskoki Posejdona albo Ateny,

- jak najszybciej odblokowywać lustro i dodatkowe 3 życia oraz odskok,

- obdarowywać wszystkich ale przede wszystkim szkieletorka, bo jego nagroda daje jeszcze dodatkowe 4 życie,

- kupić jak najszybciej wędkę i łowić,

- u budowlańca odblokować dodatkowe ilości kamieni za przejścia ponownie leveli tą samą bronią.

Edytowane przez Rtooj

Opublikowano

Kukła do ćwiczeń w miejscu gdzie dobierasz broń.

A wędka pojawi się w pewnym momencie do kupienia u budowlańca.

Opublikowano
W dniu 6.03.2024 o 08:13, Koleś88 napisał:

O którego szkieletora chodzi i jak i gdzie kupić wędkę?

Po prostu graj, odblokujesz wszystko co trzeba, nie ma nic ukrytego. I wygrywając, i ginąc coś odblokowujesz.

Opublikowano

Ok 30 prób ucieczki za mną i bodajże 3 potyczki z Hadesem, niestety we wszystkich poległem, chociaż raz podchodzilem do niego ze zdrowiem ponad 300pkt i trzema odrzuceniami śmierci, wtedy byłem najbliżej ale niestety, została mu żyletka życia.

Opublikowano

Hades to bardzo trudny boss, jak źle dobrałeś set, albo miałeś pecha z upgrade'ami to zawsze może być niebezpieczny.

Pociesz się że trzeba go pokonać tylko min. 10 razy ;]

Opublikowano

Zawsze najlepiej planować run z myślą o walce z Hadesem. "Czy ten boon który przyda mi się teraz na grupę pokrak przyda się też w walce z pojedynczym bossem?" to podstawowe pytanie, które trzeba sobie zadawać po każdej potyczce, wtedy będzie Ci łatwiej na koniec.

Opublikowano

Hades? Tarcza tarcza tarcza, najlepiej z dodatkowymi odbiciami, wzbogacona o pioruny. Do tego podwójny dash z obrażeniami. No i nauka jego ciosów. Po iluś razach wejdzie :lapka:

Opublikowano
6 godzin temu, Rudiok napisał:

Hades? Tarcza tarcza tarcza, najlepiej z dodatkowymi odbiciami, wzbogacona o pioruny. Do tego podwójny dash z obrażeniami. No i nauka jego ciosów. Po iluś razach wejdzie :lapka:

Każda broń odpowiednio "prowadzona" z odpowiednimi dopałkami się sprawdza.

Dla mnie największym killerem wśró broni która robi tryb easy to łuk z naprowadzanymi strzałami za pierwszą trafioną, powiększona  i dopalona paroma młotami jest śmiertelna i sprawia mnóstwo frajdy.

Opublikowano

Mi najbardziej pasowały rękawice, tarczy nie lubiłem a tryb easy to karabin.

Opublikowano

Każda broń odpowiednio "prowadzona" z odpowiednimi dopałkami się sprawdza.
Dla mnie największym killerem wśró broni która robi tryb easy to łuk z naprowadzanymi strzałami za pierwszą trafioną, powiększona  i dopalona paroma młotami jest śmiertelna i sprawia mnóstwo frajdy.

Te naprowadzane strzały to od jakiegoś Boga się dostaje konkretnego, czy młotek?