Skocz do zawartości

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Featured Replies

Opublikowano

Dzięki ps plus, poznałem serię borderlands, którą zawsze omijałem szerokim łukiem i sądziłem że ma słaby gameplay. Nie chciałem wydać na nią żadnej złotówki w obawie odbicia się. Aż tu wylądowała kolekcja w plusie, a potem to już formalność - zakup trojeczki z pakietem dlc :D

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 288,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• czarek250885
    czarek250885

Już problem rozwiązany,  kwiat zasłaniał mi prawy róg ekranu i nie widziałem, że R1 przechodzimy do główne menu. 

• co za kurwy bo inaczej tego nazwać nie można, to że trzeba będzie dopłacić różnice w cenie za cały okres to ok wiadomo było od dawna że nie będzie fajnie jak u konkurencji, ale kurwa kazać sobie jeszc

• Jak twój Nick kończy się na "pl" to automatycznie Cię tam wrzucają podobno

Opublikowano
10 minut temu, genjuro napisał:

Dzięki ps plus, poznałem serię borderlands, którą zawsze omijałem szerokim łukiem i sądziłem że ma słaby gameplay. Nie chciałem wydać na nią żadnej złotówki w obawie odbicia się. Aż tu wylądowała kolekcja w plusie, a potem to już formalność - zakup trojeczki z pakietem dlc :D

to chyba największa zaleta przeróżnych abonamentów growych, pozwalają bez większych konsekwencji sprawdzić tytuły na które wcześniej nie wydalibyśmy pieniędzy, poszerzając dzięki temu growe horyzonty

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Orientuje się ktoś czy można kupić 12 miesięczna subskrypcję ps plus z funduszy jakie mamy w portfelu na PSN? Bo jak ja próbuje to zawsze chce żebym dodał dane karty czy PayPala.

Opublikowano
9 minut temu, agst napisał:

Orientuje się ktoś czy można kupić 12 miesięczna subskrypcję ps plus z funduszy jakie mamy w portfelu na PSN? Bo jak ja próbuje to zawsze chce żebym dodał dane karty czy PayPala.

Plus jest subskrypcją więc będzie Ci chciał włączyć cykliczne odnawianie stąd o to pyta. Ja mam kartę bez kasy podpięta i przelewam kiedy trzeba. I ostatnio kupiłem plusa za saldo psn więc się da :)

Opublikowano

Czyli bez dodania karty płatność mi nie przejdzie?

Opublikowano

Nie probowalem nigdy w ten sposob kupic ale jestem pewny ze jak masz aktywna subskrypcje to PSN automatycznie sciagnie srodki na odnowienie z tego konta jezeli masz jakies pieniadze dostepne. Chociaz wydaje mi sie ze kupic nowej subskrypcji nie mozna bo karty PS Plus sa dozwolone od 18 lat (tak to prawda xD) i wymagaja potwierdzenia  tozsamosci. 

Opublikowano
  • Autor

Bez podpiętej karty nie przejdzie, czasami pobierają złotówkę przy weryfikacji karty która później wraca na konto. Kartę możesz odpiąć, tylko wyłącz automatyczne odnawianie subskrypcji

Opublikowano
  • Autor

Koleś który trafnie podał lipcowego plusa podaje że we wrześniu dostaniemy taki zestaw

2201861_1.jpg

Opublikowano

Overcooked w najbardziej dopasionej wersji? :banderas:

Opublikowano

Ja tam z chęcią wrócę do Łysego od czasów ps1 albo 2 xd Jak mnie załapie to ogarnę H3 zapewne nawet. 

Opublikowano
13 minut temu, Rozi napisał:

Overcooked w najbardziej dopasionej wersji? :banderas:

Caly czas zbieralem się do kupna, a na OLX lata po 110 zl. To byłoby zajebiste w plusie :banderas:

Opublikowano
1 godzinę temu, Figuś napisał:

Wyjebane, @suteq masz jeszcze to PS4 i czy masz plusa bo prawdopodobnie będzie crap do grania wspólnie

857352659811827722.gif?v=1

Mam PS4 i mam Plusa ale w tego Predatora to nie wiem czy chce grać. xd

Opublikowano

A w zeszłym miesiącu wjechała wypasiona wersja Overcooked za 84 zł w PS Store :(

Opublikowano

No ja mam nadzieję, że nic pewnego, bo czekam na Miles Morales.

Opublikowano
  • Autor

No nie wiem czy dadzą spodermona do plusa jak film za pasem i pinionszki będą lecieć strumieniem do premiery filmu jak i po niej

Opublikowano
25 minut temu, Figuś napisał:

To jest 1 i 2 z wszystkimi DLC

Czyli taki kotlecik jak się wszystko ograło na czwórce

Opublikowano

Sprawdziło się: