Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Featured Replies

Opublikowano

Dzięki ps plus, poznałem serię borderlands, którą zawsze omijałem szerokim łukiem i sądziłem że ma słaby gameplay. Nie chciałem wydać na nią żadnej złotówki w obawie odbicia się. Aż tu wylądowała kolekcja w plusie, a potem to już formalność - zakup trojeczki z pakietem dlc :D

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 358 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• czarek250885
    czarek250885

Już problem rozwiązany,  kwiat zasłaniał mi prawy róg ekranu i nie widziałem, że R1 przechodzimy do główne menu. 

• co za kurwy bo inaczej tego nazwać nie można, to że trzeba będzie dopłacić różnice w cenie za cały okres to ok wiadomo było od dawna że nie będzie fajnie jak u konkurencji, ale kurwa kazać sobie jeszc

• Jak twój Nick kończy się na "pl" to automatycznie Cię tam wrzucają podobno

Opublikowano
10 minut temu, genjuro napisał:

Dzięki ps plus, poznałem serię borderlands, którą zawsze omijałem szerokim łukiem i sądziłem że ma słaby gameplay. Nie chciałem wydać na nią żadnej złotówki w obawie odbicia się. Aż tu wylądowała kolekcja w plusie, a potem to już formalność - zakup trojeczki z pakietem dlc :D

to chyba największa zaleta przeróżnych abonamentów growych, pozwalają bez większych konsekwencji sprawdzić tytuły na które wcześniej nie wydalibyśmy pieniędzy, poszerzając dzięki temu growe horyzonty

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Orientuje się ktoś czy można kupić 12 miesięczna subskrypcję ps plus z funduszy jakie mamy w portfelu na PSN? Bo jak ja próbuje to zawsze chce żebym dodał dane karty czy PayPala.

Opublikowano
9 minut temu, agst napisał:

Orientuje się ktoś czy można kupić 12 miesięczna subskrypcję ps plus z funduszy jakie mamy w portfelu na PSN? Bo jak ja próbuje to zawsze chce żebym dodał dane karty czy PayPala.

Plus jest subskrypcją więc będzie Ci chciał włączyć cykliczne odnawianie stąd o to pyta. Ja mam kartę bez kasy podpięta i przelewam kiedy trzeba. I ostatnio kupiłem plusa za saldo psn więc się da :)

Opublikowano

Nie probowalem nigdy w ten sposob kupic ale jestem pewny ze jak masz aktywna subskrypcje to PSN automatycznie sciagnie srodki na odnowienie z tego konta jezeli masz jakies pieniadze dostepne. Chociaz wydaje mi sie ze kupic nowej subskrypcji nie mozna bo karty PS Plus sa dozwolone od 18 lat (tak to prawda xD) i wymagaja potwierdzenia  tozsamosci. 

Opublikowano
  • Autor

Bez podpiętej karty nie przejdzie, czasami pobierają złotówkę przy weryfikacji karty która później wraca na konto. Kartę możesz odpiąć, tylko wyłącz automatyczne odnawianie subskrypcji

Opublikowano
  • Autor

Koleś który trafnie podał lipcowego plusa podaje że we wrześniu dostaniemy taki zestaw

2201861_1.jpg

Opublikowano

Overcooked w najbardziej dopasionej wersji? :banderas:

Opublikowano

Ja tam z chęcią wrócę do Łysego od czasów ps1 albo 2 xd Jak mnie załapie to ogarnę H3 zapewne nawet. 

Opublikowano
13 minut temu, Rozi napisał:

Overcooked w najbardziej dopasionej wersji? :banderas:

Caly czas zbieralem się do kupna, a na OLX lata po 110 zl. To byłoby zajebiste w plusie :banderas:

Opublikowano
1 godzinę temu, Figuś napisał:

Wyjebane, @suteq masz jeszcze to PS4 i czy masz plusa bo prawdopodobnie będzie crap do grania wspólnie

857352659811827722.gif?v=1

Mam PS4 i mam Plusa ale w tego Predatora to nie wiem czy chce grać. xd

Opublikowano

A w zeszłym miesiącu wjechała wypasiona wersja Overcooked za 84 zł w PS Store :(

Opublikowano

No ja mam nadzieję, że nic pewnego, bo czekam na Miles Morales.

Opublikowano
  • Autor

No nie wiem czy dadzą spodermona do plusa jak film za pasem i pinionszki będą lecieć strumieniem do premiery filmu jak i po niej

Opublikowano
25 minut temu, Figuś napisał:

To jest 1 i 2 z wszystkimi DLC

Czyli taki kotlecik jak się wszystko ograło na czwórce

Opublikowano

Sprawdziło się: