Opublikowano 7 sierpnia 20213 l Dzięki ps plus, poznałem serię borderlands, którą zawsze omijałem szerokim łukiem i sądziłem że ma słaby gameplay. Nie chciałem wydać na nią żadnej złotówki w obawie odbicia się. Aż tu wylądowała kolekcja w plusie, a potem to już formalność - zakup trojeczki z pakietem dlc
Opublikowano 7 sierpnia 20213 l 10 minut temu, genjuro napisał: Dzięki ps plus, poznałem serię borderlands, którą zawsze omijałem szerokim łukiem i sądziłem że ma słaby gameplay. Nie chciałem wydać na nią żadnej złotówki w obawie odbicia się. Aż tu wylądowała kolekcja w plusie, a potem to już formalność - zakup trojeczki z pakietem dlc to chyba największa zaleta przeróżnych abonamentów growych, pozwalają bez większych konsekwencji sprawdzić tytuły na które wcześniej nie wydalibyśmy pieniędzy, poszerzając dzięki temu growe horyzonty
Opublikowano 19 sierpnia 20213 l Orientuje się ktoś czy można kupić 12 miesięczna subskrypcję ps plus z funduszy jakie mamy w portfelu na PSN? Bo jak ja próbuje to zawsze chce żebym dodał dane karty czy PayPala.
Opublikowano 19 sierpnia 20213 l 9 minut temu, agst napisał: Orientuje się ktoś czy można kupić 12 miesięczna subskrypcję ps plus z funduszy jakie mamy w portfelu na PSN? Bo jak ja próbuje to zawsze chce żebym dodał dane karty czy PayPala. Plus jest subskrypcją więc będzie Ci chciał włączyć cykliczne odnawianie stąd o to pyta. Ja mam kartę bez kasy podpięta i przelewam kiedy trzeba. I ostatnio kupiłem plusa za saldo psn więc się da
Opublikowano 19 sierpnia 20213 l Nie probowalem nigdy w ten sposob kupic ale jestem pewny ze jak masz aktywna subskrypcje to PSN automatycznie sciagnie srodki na odnowienie z tego konta jezeli masz jakies pieniadze dostepne. Chociaz wydaje mi sie ze kupic nowej subskrypcji nie mozna bo karty PS Plus sa dozwolone od 18 lat (tak to prawda xD) i wymagaja potwierdzenia tozsamosci.
Opublikowano 19 sierpnia 20213 l Autor Bez podpiętej karty nie przejdzie, czasami pobierają złotówkę przy weryfikacji karty która później wraca na konto. Kartę możesz odpiąć, tylko wyłącz automatyczne odnawianie subskrypcji
Opublikowano 27 sierpnia 20213 l Autor Koleś który trafnie podał lipcowego plusa podaje że we wrześniu dostaniemy taki zestaw
Opublikowano 27 sierpnia 20213 l Autor Wyjebane, @suteq masz jeszcze to PS4 i czy masz plusa bo prawdopodobnie będzie crap do grania wspólnie
Opublikowano 27 sierpnia 20213 l Ja tam z chęcią wrócę do Łysego od czasów ps1 albo 2 xd Jak mnie załapie to ogarnę H3 zapewne nawet.
Opublikowano 27 sierpnia 20213 l 13 minut temu, Rozi napisał: Overcooked w najbardziej dopasionej wersji? Caly czas zbieralem się do kupna, a na OLX lata po 110 zl. To byłoby zajebiste w plusie
Opublikowano 27 sierpnia 20213 l 1 godzinę temu, Figuś napisał: Wyjebane, @suteq masz jeszcze to PS4 i czy masz plusa bo prawdopodobnie będzie crap do grania wspólnie Mam PS4 i mam Plusa ale w tego Predatora to nie wiem czy chce grać. xd
Opublikowano 27 sierpnia 20213 l A w zeszłym miesiącu wjechała wypasiona wersja Overcooked za 84 zł w PS Store
Opublikowano 27 sierpnia 20213 l Autor No nie wiem czy dadzą spodermona do plusa jak film za pasem i pinionszki będą lecieć strumieniem do premiery filmu jak i po niej
Opublikowano 27 sierpnia 20213 l Czyli pewne czy nie pewne bo chcę zapytać czy Hitman będzie wspierał gogle PSVR?
Opublikowano 27 sierpnia 20213 l 25 minut temu, Figuś napisał: To jest 1 i 2 z wszystkimi DLC Czyli taki kotlecik jak się wszystko ograło na czwórce