Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Dirt 5, macie wy w ogóle jakąś tam godność człowieka, żeby wojować takim guwnem? XD

Stoczyło się mocno na pi.zdę te całe cw. Kiedyś było lepiej.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 981,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

a czym mają wojować? oszukanym remakiem demons souls które by poszło na ps4?

Opublikowano

Jakie trepy xd

A czym można wojować jak nie najnowszymi grami, które teraz mają premierę?? I tak w kółko.

Opublikowano
13 minut temu, Jakim napisał:

I o ile AC czy DMC5 można powiedzieć że jest to w zasadzie to samo tak Dirt5 to już jest śmiech na sali.

No nie, i to bardzo no nie :)

WD następne w kolejce. 

Opublikowano

@Jakimi @YETI

Macie już swoje  ps5? 

Moze chociaż na to pytanie odpowie Yeti, bo na resztę zapomniał języka w gębie...

Trend lepszy multiplatform na PS5 utrzyma się jeszcze  przez jakis czas, MS przekombinowal z devkitami. 

Opublikowano
3 minuty temu, Soul napisał:

@Jakimi @YETI

Macie już swoje  ps5? 

Moze chociaż na to pytanie odpowie Yeti, bo na resztę zapomniał języka w gębie...

Nie ma czego ukrywać.

Przespałem preordery z nadzieją że tak jak czwórkę kupię normalnie w sklepie, 19go probówałem ale się nie udało i po prostu czekam. Jak bedzię w normalnej cenie biorę od razu. 

Opublikowano

Też macie wrażenie, że jednak powrót yetiego jest tak ujowy jak zdechły pomidor na dnie lodówki? No słabo, słabo, już Liściu lepiej wojował.

Opublikowano

Tu nie trzeba wojować, wystarczy ze sam spencer pluje na te botowskie ryje. :kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Dla mnie multiplatformy na xboksie to jest mega zaskoczenie. 

Czy ten powód devkitów to jest 100% info, czy tylko logiczna konkluzja? 

Jeśli to kwestia dev kitów, to ile czasu zajmie, zanim xbox prześcignie ps5? 

Jakoś nie che mi się wierzyć, że m$ tak zawaliło sprawę devkitów. Coś mi to nie pasuje i teoria brzmi jak PR.

Opublikowano
13 minut temu, C1REX napisał:

Dla mnie multiplatformy na xboksie to jest mega zaskoczenie. 

Czy ten powód devkitów to jest 100% info, czy tylko logiczna konkluzja? 

Jeśli to kwestia dev kitów, to ile czasu zajmie, zanim xbox prześcignie ps5? 

Jakoś nie che mi się wierzyć, że m$ tak zawaliło sprawę devkitów. Coś mi to nie pasuje i teoria brzmi jak PR.

Dla mnie nie, długo przed premierą była informacja, devi wspominają, że ps5 jest mega łatwe to okielznania ba bala nawet mowa, że jest mocniejsze.

Co do devkitow to mega legit info, mam info z pierwszej ręki , nabierzaco sa aktualizowane ale dalej nie tak dobre z tym co Sony zaprezentowało na dzień dobry.

Fajnie też na ten temat napisał na forum @ASXpolecam przeczytać.

Niestety z(pipi)ali, ale o tym głośno się  nie mówi. Przeciez to dwie takie same konsole, to kwestia narzędzi, których MS nie ogarnął jak trzeba.

A @YETIno cóż, dwa miechy gościa nie ma ale i tak widze, ze nic się zmieniło.

Edytowane przez Soul

Opublikowano
11 godzin temu, Soul napisał:

No ale popatrz na tą graficzkę :obama:

Demon's Souls PS5 loads from home screen to gameplay in 20 seconds - The  Tech Game

mowilem, chcecie next genowa graficzke? Odpalę Gearsy 5 na seksiaku które wciągają dupą ten śmieszny rimejk

I pomyśleć ze to na tych upośledzonych narzędziach :obama: pomyśleć co będzie jak Spencer zrobi update w 2021

Opublikowano

Dostaną devkity to zaczną się bawić, chyba mieli jakiś powód, że nie wysyłali. Tak czy siak, nie ma co bić piany, bo to jest teraz taka generacja, która nawet nie ma sensu się bić, tylko tyle i aż tyle. Sony ma exy do zaoferowania, MS ma abonament do zaoferowania. 

A jak widzę te bitki z tym Dirt 5 to wiem, że jest lipa, bo już takich cw jak w poprzednich edycjach nie będzie.

Opublikowano
4 minuty temu, Soul napisał:

Przeciez to dwie takie same konsole, to kwestia narzędzi, których MS nie ogarnął jak trzeba.

XDDDDDDDD

Już nie teraflopy, już nie rozdzielczość, już nie gry, już nie ray tracing, już nie płynność, teraz konsole są "takie same" XDDDDDDD

Na (pipi) ta kur.wa zielona jeszcze istnieje? Ten temat służy obecnie jako kwarantanna dla zielonych robaków, żeby nie rozpełzły się po forum. Pasibrzuch Spencer znowu was okłamał, a wy łykneliście jak zawodowa użytkowniczka portalu roksa.pl, wypuścił po raz czwarty z kolei je.bane ścierwo, a banda FRAJERÓW to kupuje i się cieszy z grania w kilkuletnie gry i oglądania menu. Start na start, mega tytuł! Dron Sterydo od początku ogląda Netfliksa, bo przecież w co na tym ścierwie grać? Rok 2020 jest zaiste niesamowity. 

Opublikowano

@Rozi

To samo serce je zasila RDNA 2 , tym, że jedno pompuje więcej krwi a o ile więcej czas pokaże Jim Rayan mowi, że to wszytsko zacznie się za dwa lata.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

To fajnie, poczekacie sobie na fajnie wygladajace multiplatrofrmy  2 lata tylko, bo exa na to scierwo nikt nie wyda hueheueu

Opublikowano

Sam procesor to nie wszystko jednak.
System operacyjny i sterowniki też są ważne. Do tego nie wiemy jakie różnice na płycie głównej są.

Na papierze xbox jest sporo mocniejszy więc nie wiem co musi być z dev kitami, żeby gry gorzej niż na ps5 chodziły.

Z resztą klientowi i tak nie robi rożnicy jaki jest powód. Liczy się rezultat. 
Na szczęście xbox ma najlepszy deal gierkowy na świecie.

Opublikowano
4 minuty temu, Soul napisał:

2021 wyjdzie coś grubego od MS :xboss:

Gruby kloc na wasze klaty. 

Opublikowano
Teraz, Rozi napisał:

Gruby kloc na wasze klaty. 

Jak marzysz to zamykaj oczy ulancu :xboss:

Opublikowano

No pięknie Spencer zapiąl w dupe fanów Xboxa 621013113440960542.png?v=1 Sonka nie dość, że lepsze multiplatformy to jeszcze gry z wstecznej lepiej odpala XDDDDDDDDD 

Opublikowano

I to tłumaczenie knurów. Już za dwa lata. Jak będą dobre dev kity to zobaczycie! Haha. Ani gier. Ani mitycznej mocy. Gry wyglądające jak na 360 xd Tyle wygrać za ponad 2 kafle + tysiąc na baterie :kaz: A Gruby Burger cieszy jape.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.