Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Sam fakt iż Series S ma nowoczesne CPU, a nie przedpotowego jaguara, który był wąskim gardłem  XOX sprawia że Series S to konsola z którą devi mogą zrobić rzeczy nieosiągalne dla Xboxa One X. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 minute ago, ASX said:

Sam fakt iż Series S ma nowoczesne CPU, a nie przedpotowego jaguara, który był wąskim gardłem  XOX sprawia że Series S to konsola z którą devi mogą zrobić rzeczy nieosiągalne dla Xboxa One X. 

Taki nowoczesny CPU, że Call of Duty na tym super CPU idzie w 1080p, a na tej starej konsoli idzie w cztery ku.rwa KA.

image.png.1b5351a5b4a80cfe862519568bdbdc63.png

Opublikowano
30 minut temu, ASX napisał:

Serio, ASX to dajesz się wciągnąć trolowi jak amator. Jak napisałem, żeby sobie na df filmik obejrzał z Oriego to tam tłumaczy typ co i jak, to jak zwykle skończyło się jakimiś linkami do portali growych typu pudelek. Niech idzie w pizdu z FBI udowadniać teorie z archiwum x. 

Opublikowano

Wy z tym kurwa Ori wiecznie xDDDDDDDDD

Odpalam ps store, zamykam oczy, rzucam w telewizor naszpikowanym bajerami dualsensem i dziura w tv jest na 5 platformowkach o podobnym poziomie z czego 3 sa za darmo albo byly w plusie. Tyle.

Opublikowano

@lpcl - mówisz o tym fragmencie, że dev kit przy robieniu wersji na series X sam robi wersję na Series S w 1440p60fps? Naprawdę imponująca technologia.

Opublikowano

Nawet w cw nie chcę mi się z tobą gadać. 

Opublikowano
1 minute ago, lpcl said:

Nawet w cw nie chcę mi się z tobą gadać. 

Spoko. A wiedziałeś, że Ori wyszło na Xbox One? Kolesie mają dość słabe doświadczenie w robieniu gier AAA na series X|S

Opublikowano
Just now, creatinfreak said:

Ale co wy walczycie series s. Przecież to konsola dla dzieci na komunię. Gracz kupi series x!!

Bo Series X jest uwiązany do Series S narzędziami deweloperskimi. Narzędzia zmuszają devów do pisania gry na oba sprzęty jednocześnie. Jak narazie sam M$ widzi problem, ale obiecuje lepsze wersje tych narzędzi za około 2 lata.

Opublikowano
15 godzin temu, ASX napisał:

rozumiem że Microsoft Flight Simulator i Gears Tactics z jakiś powodów się nie liczą?

Liczą się, ale to mniejszy kaliber, jak np. Dreams .

Godzinę temu, ASX napisał:

Sam fakt iż Series S ma nowoczesne CPU, 

Series S jako osobny produkt jest w porządku,  niestety powiązanie go z SX komplikuje sprawę.

Opublikowano

Co będzie jak się klapy dowiedzą, że ludzie kupują do kompa RTX 3070 za 3 tysiaki by grac w gry, ktore chodzą na GTX 1050 za 500 zł :obama:

Opublikowano

I tak Xbox jest zawsze uwiązany z pc. Tak więc czy jest ten s czy go nie ma devi robią różne wersje gier. Żeby nie było nie bronie Xboxa bo sam kupiłem xsx aby móc ogrywać gierki w najlepszej konsolowej jakości, a się okazało, że mogłem spokojnie samo ps5 brać. Ale gamepass czy wycieczki do Brazylii i Nowej Zelandii wynagradzają braki :xboss:

Opublikowano
13 minut temu, creatinfreak napisał:

I tak Xbox jest zawsze uwiązany z pc. Tak więc czy jest ten s czy go nie ma devi robią różne wersje gier. 

Tutaj jest kilka kwestii, po prostu MS celuje w console exclusives ( Series i pc, streaming) więc np. API jest wspólne dla obu platform, to może też ułatwić robotę przy multiplatformach. 

Ta polityka nie musi być zła, ale redukuje potencjał SX.

Edytowane przez aph

Opublikowano
2 godziny temu, schabek napisał:

Wy z tym kurwa Ori wiecznie xDDDDDDDDD

Odpalam ps store, zamykam oczy, rzucam w telewizor naszpikowanym bajerami dualsensem i dziura w tv jest na 5 platformowkach o podobnym poziomie z czego 3 sa za darmo albo byly w plusie. Tyle.

Ori ograłem razem z Cuphead na switchu wiec te melepety znowu w dupie bez gier

Opublikowano
7 godzin temu, aph napisał:

Liczą się, ale to mniejszy kaliber, jak np. Dreams .

Tia jak Dreams...

Opublikowano

Boty tak spragnione nowych gier że aż Greenberg napisał "Nie podniecajcie sie za bardzo, na TGA będzie jak zwykle - zapowiemy popierdółki i indyki do game passa"

Opublikowano

Czyli będą bomby, bo jak aaron hypuje, to nic nie ma.

Opublikowano
19 minut temu, LiŚciu napisał:

Boty tak spragnione nowych gier że aż Greenberg napisał "Nie podniecajcie sie za bardzo, na TGA będzie jak zwykle - zapowiemy popierdółki i indyki do game passa"

Uczą się na błędach, ostatnim razem zrobili hajp i nie dowieźli, teraz tego nie powtórzą. Przynajmniej jedna firma potrafi posypać głowę popiołem i wyciągnąć wnioski zamiast lecieć na fejmie, bo "nic nie musi" :lapka:

Opublikowano

na pewno szykują się nowe zapowiedzi i to  jest fajne, xbox ma teraz tyle ekip robiących gierki że może sobie pozwolić aby na każdej imprezie i przy każdej okazji zapowiedzieć coś nowego.

problemem jest tylko to, że niewiadomo kiedy te wszystkie gierki wyjdą bo poza Halo Infinite i Psychonauts 2 żadnia z nich nie ma nawet wstępnej daty premiery xd

Opublikowano
Teraz, ASX napisał:

na pewno szykują się nowe zapowiedzi i to  jest fajne, xbox ma teraz tyle ekip robiących gierki że może sobie pozwolić aby na każdej imprezie i przy każdej okazji zapowiedzieć coś nowego.

Ciekawe czy wyrobią się do końca generacji aby je wydać. :lapka: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.